icon

Aké šteklivé dohody ste uzavreli s opačným pohlavím?

6. okt 2025

Otazka vyslovene stvorena pre anonymov. Aku najzaujimavejsiu dohodu ste mali, s opacnym pohlavim, ohladom intimnosti. Nemyslim nic konkretne rozpisovat, ani nic perverzne. ale trebarz nieco ako " Ty nemas nikoho, ja nemam nikoho , tak si budeme uzivat kym si niekoho najdeme." alebo "Co sa udeje na spolocnej dovolenke, ostane medzi nami a po dovolenke konci"

anonym_41a9e5
6. okt 2025

@anonym_autor nič také som nikdy nemala, nespávala som s náhodnými okoloidúcimi a ty si choď robiť dobre na inú stránku

autor
6. okt 2025
@anonym_41a9e5

@anonym_autor nič také som nikdy nemala, nespávala som s náhodnými okoloidúcimi a ty si choď robiť dobre na inú stránku

@anonym_41a9e5 Bavime sa o dohodach, Nie o tom ze ta nikdy nik nechcel.

anonym_41a9e5
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_41a9e5 Bavime sa o dohodach, Nie o tom ze ta nikdy nik nechcel.

@anonym_autor opačne, mňa chcel niekto na vzťah, teba len použiť 😂

autor
6. okt 2025
@anonym_41a9e5

@anonym_autor opačne, mňa chcel niekto na vzťah, teba len použiť 😂

@anonym_41a9e5 živý ?? normalne clovek? neverim.

morpheuss
6. okt 2025

@anonym_autor že ju pripútam k radiátoru... ale nikdy som to nesplnil. Nevadí, zažili sme kopec inej zábavy spolu. Stálo to aj tak za to...

tenerifka
6. okt 2025

@anonym_autor nemam preco sa skryvat za anonymny profil, nie som ku.. a, ani som nikdy nebola ku... a, a preto som nemala dovod uzatvarat nejake tebou spominane podivne dohody....

viestta
6. okt 2025

Asi som divna ale sex ako bartrovy obchod? To je to iste ako sex za peniaze, len vyplatene v naturaliach

anonym_0b62c9
6. okt 2025

Ze nebude robit kktiny a ja ho nepošlem do pi..e. Verím, že je dosť konkrétne.

anonym_0b8b48
6. okt 2025
@morpheuss

@anonym_autor že ju pripútam k radiátoru... ale nikdy som to nesplnil. Nevadí, zažili sme kopec inej zábavy spolu. Stálo to aj tak za to...

@morpheuss svoju už teraz manželku som takto pripútal k radiátoru :D to boli krásne časy mladosti

anonym_c1d12c
6. okt 2025

@anonym_autor neviem ci je to zaujimave, ale ze ked si najde milenku, tak nech nas tiez zoznami a nenechava si ju len pre seba 🤣

diewcatqoo
6. okt 2025

Ked upraces kuchynu, na vianoce bude sex 🙂

anonym_f313ce
6. okt 2025

On mi dal takú bláznivú ponuku, aby som predala byt, že mi postaví dom, v ktorom sa budem starať o nášho syna a môžem dať aj výpoveď, on nás uživí. Ešte ze nie som taká šibnutá a nemám potrebu byť závislá od chlapa. Ako neskôr vysvitlo, zabudol mi povedať o jednej veľmi dôležitej dohode s jeho manželkou. Bol ženatý a mal tri deti. Týmto zistením sa razom skončili akékoľvek dohody medzi nami.

anonym_291818
6. okt 2025

Anál počas nefunkčneho prvého otvoru 😁dohoda..nakoniec sme spokojný obaja prekvapivo

jana_eyre_2
6. okt 2025

Ja som mala priateľa s ktorým sme spolu boli nezáväzne, resp.nas vzťah sme nebrali nejako vážne.. obaja sme boli po rozchode s veľkými laskami.. boli sme ale spolu často, normálne sme spolu zdieľali aj iny čas ako ten v posteli a stál pri mne aj keď som stratila mamu.. v podstate sme boli kamaráti so vzťahom.. ja som sa potom do neho zamilovala, ale on sa odsťahoval do Nemecka.. nemám však preto pocit že som k. Ako tu je napísané.. ani ma nikto nevyuzil, bola som dospela, rozhodovala som sa podľa seba.. akože ženy, už si uvedomte, že toto denno denne sudenie na koniku fakt prekračuje medze..

petamich
6. okt 2025

Rata sa pravidelne s manzelom? Ked ty dnes budes uspavat namiesto mna vecer sa ti odmenim 😂😂

anonym_d39586
6. okt 2025

Boli tu aj volakedy úchylné témy to uznávam.Ale ako sú tu anonymy to sa kôň už neda ani čítať.Jedine mazať a nahlasovať.A divím sa každému kto tohto úchyla alebo uchyláčku aj krmi svojimi príhodami

ivik4
6. okt 2025

Nic
Ja som nikdy s nikym len tak nespavala,hnusi sa mi to

anonym_52d1f8
6. okt 2025

Áno mala som kamaráta na sex, ale nevydržalo to dlho uz sme manželia 😀

anonym_e7bf73
6. okt 2025

Mozem mat nieco s inou zenou. Problem je, ze uz som starsia, mlade uz nechcem, je to divne, a starsie len tak neoblbnem, teda uz po 35 som to ani neskusala. Cloveka vsetko raz prestane bavit.

evickuska
6. okt 2025
@petamich

Rata sa pravidelne s manzelom? Ked ty dnes budes uspavat namiesto mna vecer sa ti odmenim 😂😂

@petamich tak tak 😃😃😃

alantroj
6. okt 2025

Ak ti pridem na neveru zoberiem dreveny loparik a vies ako v obchode na tenko krajaju salamu? Tak na take kolieska ti ho nakrajam na tom lopariku.

anonym_6e4951
7. okt 2025

Môžeme si písať šteklivé, horúce, ... správy. Ale neberme to vážne. Je to len fantázia
Bolo to už veľmi dávno

anonym_979bb9
7. okt 2025
@morpheuss

@anonym_0b8b48
@morpheuss kks keby mna skusal niekto priputat k radiatoru, volam policiu.

anonym_86b5be
7. okt 2025

Nie je zaujímavá, ale dohoda, že ak sa mi neurobí do pusy ani na tvár, tak mu budem v pohode fajčiť a ešte si to užijem aj ja.