Ako často máte sex s partnetom?
Ahojte zeny, uz sa da odpovedat aj anonymne, tak kto chcete, podelte sa, ja mam 34, manzel 40, sme spolu 17 rokov, mame 2 male deti a on by najradsej aj kazdy den, tak ma zaujima, ci to aj ine pary tak maju, alebo len my 🤣
Kto nechce odpovedat, tak nech neodpoveda 🤪
@anonym_autor mame 35 a 36 rokov, tiez dve deti a cca 2x do tyzdna. Ale ked deti podrastu a budem menej unavena, bude to snad viac 🤣
@anonym_autor spravidla 2x do týždňa
@anonym_autor mame 35 a 36 rokov, tiez dve deti a cca 2x do tyzdna. Ale ked deti podrastu a budem menej unavena, bude to snad viac 🤣
@anonym_5271f4 joj baby, zrovna vcera som sa bavila na túto tému s kamoškou...sú spolu cez 20 rokov, jedno dieťa a ze muž by chcel každý večer...tak ho skresala na každý tretí 😁
No a ja sa musím priznať, že po 16 rokoch vzťahu, dvoch malých deťoch bez akejkolvek pomoci a psychohygiene je to so mnou bieda 🥺 ja mám chuť na sex iba pocas plodných dní, čiže u nás sa sexuje väčšinou iba pár krát za mesiac...chudák môj muž, ale ja som fakt rada, keď si večer môžem vklude a tichú posedieť a nevládzem veru podávať žiadne výkony 😂🫣
cisty priklad toho, preco ludia odpovedaju anonymne :D
2x za mesiac, inak je to bieda. Jednoducho som taká unavená, že som rada, že som.
cisty priklad toho, preco ludia odpovedaju anonymne :D
@anonym_531829 No takto....budú mať o 99% viac kliknutí😝
Tak 4x do tyzdna ked bol syn maly ( teda viac roboty atd) . Ked je teda rec o obdobi ked bolo dieta male.
@anonym_autor 2-3 mesacne, niekedy ani to nie. Ja by som aj, ale muž je unavený a nemá proste ešte kapacitu na sex..niekedy nám stačí keď sa v priebehu dna objimeme, polubime, dáme pusu..teda jemu..ja mam 34 on 48..a paradoxne, vždy keď chce sex on tak ja nemám chuť a zase naopak🤣 ale beriem to viac menej ako obdobie, ktoré sa zase zmení ako už mnoho krát..
ako sa nám chce... ale je to určite menej ako keď boli deti malé
ako sa nám chce... ale je to určite menej ako keď boli deti malé
@anonym_25db9b 👍nam sa minuly rok nechcelo😂😂😂
My ešte donedávna každý 3 deň. No teraz je to raz týždenne, nechce sa mu vraj...ale veľakrát ho načapem že si to spravil sám (aj keď to bolo ten každý 3 deň) tak ja neviem čo je so mnou zle že si radšej vyhoni ako by to nechal na mňa 🤷🏼♀️
Bože že vôbec na toto odpovedáte 🙈
Bože že vôbec na toto odpovedáte 🙈
@ika11123 Ale nooo. nech je sranda...umelo vytvorená diskusia😝
7rocny autista, bez akejkolvek pomoci rodiny cely rok, ako skoncila skola a zacali prazdniny a sme vypadli z rutiny vstavania a skoly, ja som totalne KO, muz kazdy den v robote… sme radi ked vladzeme tak raz mesacne
Vekovo sme na tom podobne aj počet detí sedí 😁manžel by najradšej aj niekoľkokrát za deň, mne by stačilo aj raz za dva týždne a tak sme sa dohodli na kompromise každý druhý deň 😁spokojne su obe strany 😁manžel jeden deň vydrží a ja mám jeden deň tiež kľud a čas pre seba..čítam knihy, pozerám seriály a viem, že chlap ma neprepadne 😁😁
Každý 2., príp.3.deň v čase keď nemám menzes. Sme o niečo starší ako vy. Môj muż by tiež chcel každý deň.
Keď sa nám chce 😀 Niekedy každý druhý deň, niekedy raz za týždeň 😀 A nemám potrebu odpovedať ako anonym.
@anonym_autor môj aj dva krát za deň. Mne stačí raz. Momentálne mám mokré obdobie ale už bolo aj také že mi stačilo raz za mesiac.
@anonym_autor ja 37 muž 45 ak by sa dalo tak aj každý deň ale pracujeme, mame deti. Tak to vychádza tak 2-3 krát do týždňa.
Och, od kedy je možnosť odpovedať anonymne? 😃
Mam 42, muz 40, sme spolu 20 rokov. A nemame to v kalendari, ze kazdu stredu a nedelu 🙂. Pocas ovulacnej fazy by som stale, pocas pms fazy sa mi neziada. Moj muz sa prisposobil mojmu kalendaru 🙂. Priemerne to moze byt 6-10x mesacne
Mne pride uchylne ze toto niekoho zaujima
Niekedy je obdobie, že každý deň, dokonca občas muž pýta aj viackrát denne, niekedy je obdobie, že aj 2-3 týždne nič. Keď nič, tak väčšinou kvôli manželovi. Naozaj neviem čím to je, ale ma to irituje, lebo tie hluché miesta mi vadia. On má 35, ja 31 a máme jedno dieťa.
@anonym_5271f4 joj baby, zrovna vcera som sa bavila na túto tému s kamoškou...sú spolu cez 20 rokov, jedno dieťa a ze muž by chcel každý večer...tak ho skresala na každý tretí 😁
No a ja sa musím priznať, že po 16 rokoch vzťahu, dvoch malých deťoch bez akejkolvek pomoci a psychohygiene je to so mnou bieda 🥺 ja mám chuť na sex iba pocas plodných dní, čiže u nás sa sexuje väčšinou iba pár krát za mesiac...chudák môj muž, ale ja som fakt rada, keď si večer môžem vklude a tichú posedieť a nevládzem veru podávať žiadne výkony 😂🫣
@anonym_9a55fb ahoj, to píšeš o mne 😂 my sme s chlapom spolu 19 rokov a ten by chcel každý deň a najlepšie 3x do dňa by bol taký ideál pre neho 🙄 ale teda doma mi nič nepomôže, ja prídem z roboty a idem do druhej roboty (rozumej doma porobiť, upratať, navariť, atď) zatiaľ čo on si ľahne a aký je unavený z práce..wtf ja nie? takže mávame tak cca do mesiaca 10x max a keď ma naštve tak iba 2x 😂
a teda aby ste boli v obraze ja mám 39 rokov, chlap 42 a jedno dieťa 8 ročné

Raz do roka 🤣