Ako dlho vydržíte vo vzťahu bez sexu?
Zaujimalo by ma kolko je hranica ze ste este ochotne/ni vydrzat vo vztahu kde nefunguje sex. Odist je jedna moznost, ale nie vzdy sa to da. Alebo neda sa hned ked nie je kam. Co je max kedy uz aj nad neverou zacnete rozmyslat. I ked, kde nie je sex je to vobec nevera?
@anonym_autor nefunguje sex? To znamená u teba že úplne absentuje? Či je iba zlý?
Nefunguje u vás komunikácia?
Lebo poznám vzťah kde úplne absentuje sex ale obaja sú s tým ok.
Hranica neexistuje. Nájdi si milenca/milenku. Alebo odíď, keď máš kam. Keď nemáš, citovo sa odstihni. Keď partner riešiť nechce, nič iné ti neostáva.
@anonym_autor na to predsa neexistuje nejaký limit a záleží na tom, čo je príčinou. Ak je žena tehotná, má zdravotné problémy, alebo je po ťažkom pôrode, bolo by chrapúnstvo od jej muža, keby rozmýšľal o nevere. Ak má jeden z partnerov či už zdravotný alebo psychický problém, je podstatné, či s tým niečo robí, alebo na to kašle. A keď je absencia sexu z dôvodu nezáujmu o partnera, tam je miera tolerancie takmer nulová, ani tak nejde o nedostatok sexu, skôr o nezáujem partnera. Vtedy som to ochotná tolerovať do doby, kým si zabezpečím iné bývanie. Milencom som to neriešila nikdy, ak niečo vo vzťahu nefunguje, tak vzťah ukončím
Plus zalezi kolko mas rokov
mala som frajera s ktorým nám to nešlo. nebavilo ma to teda vôbec 😏 inak to bol zlatý chalan, ale nevedela som si predstaviť mat taký biedny sex celý život…
mala som frajera s ktorým nám to nešlo. nebavilo ma to teda vôbec 😏 inak to bol zlatý chalan, ale nevedela som si predstaviť mat taký biedny sex celý život…
@biba_18 co je to biedny sex?
Akože vôbec nemáme sex? Lebo mala som partnera, ktorý mal problém, ale vedeli sme mať všetko ostatné, bozkávanie, petting, orálny sex na jednej aj na druhej strane. Fungovala som takto viac ako rok, a neodišla som ja. Milovala som ho nadovšetko. Kľudne by som bez sexu bola aj celý život, lebo už to... bol pre mňa sex. Aj bozky, manuálne dráždenie.. orál... máme pomôcky dnes... a keď je najhoršie, mám dve zdravé ruky.
@anonym_autor ja sex k životu nepotrebujem takže kľudne vydržím do konca života. Ty sex potrebuješ, ukonči vzťah a začni s inou. Nevera sa tak či tak prevalí
Akože vôbec nemáme sex? Lebo mala som partnera, ktorý mal problém, ale vedeli sme mať všetko ostatné, bozkávanie, petting, orálny sex na jednej aj na druhej strane. Fungovala som takto viac ako rok, a neodišla som ja. Milovala som ho nadovšetko. Kľudne by som bez sexu bola aj celý život, lebo už to... bol pre mňa sex. Aj bozky, manuálne dráždenie.. orál... máme pomôcky dnes... a keď je najhoršie, mám dve zdravé ruky.
@anonym_27452d konečne normalna žena. Hlavne že lezú do kostola na svadbu kde si povedia v dobrom aj v zlom a pri prvej príležitosti keď co i len chvíľu chyba sex tak uvazuju o milenke:D ja stále nechápem načo takíto ludia sa beru v kostole respektíve vôbec berú ked s tým druhým nevydržia
Žila som vo vzťahu bez sexu 6 a pol roka. Nielen že nebol žiadny sex, ale on sa ma ani iným spôsobom nedotkol ako bol rok dlhý. Žiadne objatie, žiadne bozky, nič. Občas som ho musela podviesť, aby som z toho nezošalela. Keď nad tým dnes rozmýšľam, nechápem, ako som to mohla tak dlho vydržať. Dnes by som taký vzťah po mesiaci ukončila a radím to každej žene, ktorú partner takto zanedbáva. Život máme len jeden, toto si nezaslúžime.
Ja takisto viem byť bez sexu aj trvalo úplne vpohode a vôbec mi to nevadí
Ja takisto viem byť bez sexu aj trvalo úplne vpohode a vôbec mi to nevadí
@martin_93 bože prečo nie je takých chlapov viac 🩷
@anonym_27452d konečne normalna žena. Hlavne že lezú do kostola na svadbu kde si povedia v dobrom aj v zlom a pri prvej príležitosti keď co i len chvíľu chyba sex tak uvazuju o milenke:D ja stále nechápem načo takíto ludia sa beru v kostole respektíve vôbec berú ked s tým druhým nevydržia
@rozkvet1 pre mňa sú absolútne iné veci dôležité. Či ma ľúbi a ja jeho, či sa o mňa zaujíma, pomáha mi, myslí na mňa, objíme ma, pobozká, urobí radosť, či mám v
ňom oporu, či ma rozosmeje, je pri mne, keď je mi ťažko...
@rozkvet1 pre mňa sú absolútne iné veci dôležité. Či ma ľúbi a ja jeho, či sa o mňa zaujíma, pomáha mi, myslí na mňa, objíme ma, pobozká, urobí radosť, či mám v
ňom oporu, či ma rozosmeje, je pri mne, keď je mi ťažko...
@anonym_27452d presne toto je pre mňa dôležité tiež! Ale predstav si nájsť takého muža. Keď pre muža je sex to najpodstatnejšie. A tieto veci sú väčšinou v uzadi
@anonym_27452d presne toto je pre mňa dôležité tiež! Ale predstav si nájsť takého muža. Keď pre muža je sex to najpodstatnejšie. A tieto veci sú väčšinou v uzadi
@anonym_0d2d49 verím, že takého muža nájdem, už som raz našla, tak snáď sa podarí ešte.
Vydržala som 3 roky. Je to individuálne. Každý má iné hranice. Neviem si predstaviť, že nie je iné riešenie. Vždy je.
Ja sa trápim už 4 roky, sex raz za 1-2 mesiace :( stále je to horšie a stále sa z toho cítim horšie psychicky. Mne je 30 jej 40
Ak milujem tak milujem pre iné veci. Sex je až niekde na konci. Aj keby vôbec nebol nevadí. Pre mňa sú viac objatia dotyky ležať spolu hladkať sa a nič z toho nemusí byť sexuálne.
Ak milujem tak milujem pre iné veci. Sex je až niekde na konci. Aj keby vôbec nebol nevadí. Pre mňa sú viac objatia dotyky ležať spolu hladkať sa a nič z toho nemusí byť sexuálne.
@anonym_08c7c8 paráda, opäť nás je viac
@anonym_autor prave koncim 20 r.manzelstvo ja ako žena. Ja 45 muz 51. Cca 10 rokov bol sex 6x do roka. X rokov preplakanych do vankuša, nespavosť , frustracia. Nielen z nedostatku sexu. Skor z takeho denneho intimneho kontaktu - stisk za ruku, pusa , capnutie po zadku keď variš, objatie ked prideš domov...toto všetko chybalo napriek pokusom z mojej strany, prituleniu sa, chyteniu za rku, prosbam aj vyhražkam. A veci sa urychlili ked som spoznala terajšieho partnera kde nic z tohto nechyba. Pozeral na mna ako puk ked som mu povedala ,ze som sa s muzom v zivote sprchovala asi 2x a chrbat mi umyl asi 2x v zivote (led som bola tehotna a nemotorna). Pusa len pred sexom -t.j. tiez 6x do roka. Na verejnosti objatie? Jeziš....mravnostna policia by zomrela od nudy. A zrazu z mojho manzela vysla pravda ked sa rozvadzame. Že ho nepritahujem a vnima ma už iba ako matku svojich deti. Takže po takychto "pravdach" od neho už nič neľutujem. Neviem si predstavit žit v takomto chlade este 20 rokov.
@anonym_autor prave koncim 20 r.manzelstvo ja ako žena. Ja 45 muz 51. Cca 10 rokov bol sex 6x do roka. X rokov preplakanych do vankuša, nespavosť , frustracia. Nielen z nedostatku sexu. Skor z takeho denneho intimneho kontaktu - stisk za ruku, pusa , capnutie po zadku keď variš, objatie ked prideš domov...toto všetko chybalo napriek pokusom z mojej strany, prituleniu sa, chyteniu za rku, prosbam aj vyhražkam. A veci sa urychlili ked som spoznala terajšieho partnera kde nic z tohto nechyba. Pozeral na mna ako puk ked som mu povedala ,ze som sa s muzom v zivote sprchovala asi 2x a chrbat mi umyl asi 2x v zivote (led som bola tehotna a nemotorna). Pusa len pred sexom -t.j. tiez 6x do roka. Na verejnosti objatie? Jeziš....mravnostna policia by zomrela od nudy. A zrazu z mojho manzela vysla pravda ked sa rozvadzame. Že ho nepritahujem a vnima ma už iba ako matku svojich deti. Takže po takychto "pravdach" od neho už nič neľutujem. Neviem si predstavit žit v takomto chlade este 20 rokov.
@anonym_8932c6 držím ti palce. Ja sa odhodlávam na odchod už 15 rokov.
@anonym_autor momentálne 4ty rok...
Nemá zmysel sa trápiť a čakať na zázrak, keď nie je záujem doma, treba to riešiť inde, nedá sa to nazvať neverou, veľa manželstiev je takých, že sa kvôli deťom nerozvedie a ma paralelný vzťah
@anonym_autor keď vzťah nefunguje tak mnoho rokov, keď vzťah funguje tak ani deň 😃😃😃♥️

@anonym_autor ja som zila vo vztahu kde nefungoval sex 15 rokov. Nevedela som ze nefunguje lebo som nemala ine skusenosti. Teraz ked mam partnera s ktorym to maximalne klape to vnimam ako velmi dolezitu sucast zivota. Kazdopadne zalezi od mnoheho. Neni to asi zasadny pilier pre mna.