icon

Ako dosiahnuť spokojnosť v intímnych chvíľach?

annajanova
2. nov 2025

Už pol roka s priateľom mame pohlavný styk a on sa vždy dokončí, ale ja som sa nevedela ešte nikdy dokončiť. Aj ked robím vsetko pre to tak isto aj on no vždy to skončí iba tak ze sa spraví on. Velmi ma to hnevá a frustruje či je problem vo mne alebo kde. Ma to niekto podobne ?

anonym_a0e1a1
2. nov 2025

Má to takto fakt veľa žien. Samotný styk dnu von je pre väčšinu žien bezvýznamný a samo o sebe ani to nevedie ku orgazmu. Dôležitý je klitoris. Už na akýkoľvek spôsob

anonym_4a37a7
2. nov 2025

@annajanova sama ho vieš dosiahnuť?Na to je najlepšia poloha zo zadu a ty si rukou dráždiť klitoris.Ked budeš šikovná a trpezlivá v tejto polohe sa dobre drazdi aj g bod.Alebo sedieť na partnerovi a tiež rukou si pomôcť, alebo on tebe plus dráždiť bradavky ústami, rukami.Ja mám extra dráždivé bradavky stačí, že ich má len v ústach ja som mala orgazmus aj pri kojeni najprv som bola z toho šokovaná a potom mi kamarátka povedal že tiež sa jej to stavalo.Treba, aby sa ti najprv rukou venoval a az potom sex a ty si to sprav popri tom.

domkakvet
2. nov 2025

@annajanova tak mu povec ako to chces.

morpheuss
2. nov 2025

Pozri Haňko, máš na to rovnako času ako on, tak sa nesťažuj...

Robím si srandu... on by sa mal kvôli tomu stresovať a nie ty. Je jeho povinnosť ti to urobiť poriadne a až potom sa urobiť sám.

greywolf
2. nov 2025

@annajanova Mala si na to rovnaky cas ako on. 😀

anonym_752982
3. nov 2025

tak asi nieco nerobite spravne, snad nemate obycajnu penetraciu, to by vacsina zien bola bez orgazmu, musi ra deazdit aj inak popri tom

anonym_f9fafe
3. nov 2025

Anonymne ,máme veľmi časť sex dlhé roky ,a niekedy sa spravím rýchlo a niekedy mi to trvá večnosť ,ale ona keď na mne vidí že mi to už ide ,tak niečo v sebe prepne a dorobime sa vždy naraz a je to super asi tak

anonym_026f27
4. nov 2025
@anonym_a0e1a1

Má to takto fakt veľa žien. Samotný styk dnu von je pre väčšinu žien bezvýznamný a samo o sebe ani to nevedie ku orgazmu. Dôležitý je klitoris. Už na akýkoľvek spôsob

@anonym_a0e1a1 toto je pravidlo? Mne je cokolvek v oblasti klitorisu neprijemne steklive neviem ako to popisat, alebo to iba robim zle?