Ako obnoviť vášeň v posteli po narodení dieťaťa?
Ahoj. S manželom sme spolu 10r. Je mojim prvým sex. partnerom. Dnes mame spolu dieta, ma 1,5r. A mna poslednu dobu sex vobec nebavi. Musim sa k tomu nutit, aby to bolo aspon 2x v tyzdni. Manzel o tom nevie, aj by som mu to povedala, ale neviem ako. Vzdy vecer som tak unavena, ze poviem len nech dame rychlovku a ideme spat. Ja som tym padom bez orgazmu, sucha, ale on je v pohode, rychlo sa spravi a mozeme ist spat. Kedysi to bolo ine, viac vasnive a ja som mala orgazmus takmer vzdy. Teraz len vynimocne. Nechcem tak prezivat do konca zivota. Ale ani neviem ako dalej, kym drobec zaspi je 9h a ja som uz mrtva. Chceme si pozriet serial a ten kym skonci, je aj polnoc. Potom sa uz fakt na nic nezmozem. Skusala som mu nahodit, ze kaslime na telku, dajme si vino, pokecajme. Bolo to super, ale takto to bolo len raz. Manzel chce po celom dni v praci televizor alebo mobil a ja mam pocit, ze ma to cele este viac odradza. Chyba mi jeho pozornost, asi preto mi potom aj ten sex tak vadi, beriem ho ako povinnu jazdu.
rýchlovka znamená že sa žena nespraví? to máme my s partnerom asi divné rýchlovky :D u nás nech je to dlhý vášnivý sex alebo rýchlovka tak je priorita aby sa vybavili obaja
ale k veci keď píšeš, že ti chýba jeho pozornosť a on o tom nevie... keď nevie, že je niečo zlé tak nemá pocit, že treba niečo meniť. Čiže prvý krok je sa s ním porozprávať, nijak inak to nenapravíš. Tu ti môžeme dať rady na nejaké šialenosti ale najskôr sa musíte porozprávať vy dvaja
Tak si k sebe ľahnite pustite si telku a maznajte sa popri tom, máš aj predohru aj seriál a možno aj ten sex bude. Inak ako premôcť sa to nepôjde.
Moja rada....komunikovať. Teba vyčerpáva dieťa a medzi ním a padnutim do postele je málo času a ak ho chce využiť tak toto je pravý čas na vášnivé chvíle, kedy bude aj vzájomne uspokojenie. Telku si môžete pozerať potom spolu. Neviem ako pomáha s malým a v domácnosti po práci či máš čas vypnúť aj ty a ak nie tak to je ďalšia téma.
@tina1549 rýchlovka je v zmysle, ze on sa nemusi snazit o moj orgazmus.
a to je pre teba dostačujúce mať sex kde sa uspokojí len on? To sa mne vo vzťahu nestalo ani raz
Vypni televízor a namiesto toho buďte spolu a povedz mu čo potrebuješ. Klamanie nie je dobré ani pre jednu stranu.
A preco sa on pri rychlovke nemusi snazit? Rychlovka neznamena preteky, kto sa prvy spravi vyhrava. To, ked ty si rychlejsia, tak co, odtisnes ho, uz sme skoncili? A jemu to nevadi, ze ty ostanes neuspokojena?
Toto vsetko mu musis povedat. Ja chapem, ze pre neho je ten serial, mobil forma oddychu ale tak, stanovte si, ze budete mat napr. romanticke piatky. A v piatok sa telka nepusta, piatok ulozite dieta, pustite si naladovu muziku, bude vinko bude cely vecer venovany manzelskym radovankam. A uz len to, ze sa mas na co tesit je forma predohry. A ked znova nabehnete na uspokojivy sex aj pre Teba, tak Ti bude potesenia aj viac chybat. Len sa treba rozpravat.
Vďaka, už som mu to povedala. Tak na tom začneme pracovať. Stanovíme si asi tie piatky,
@titla ďakujem za napad 🙂
@tina1549 ja som tak unavena, ze je to pre mna len povinnost. Ja chut na sex nemam, tak mi je jedno, ze nie som uspokojena.
Zhodli sme sa na tom, ze nam chyva spontannost. Ze je to cele take mechanicke, ako umyvanie zubov. Ze skonci serial a vieme, ze je cas dat si sex a ist spat, lebo rano treba vstavat a uz je vela hodin. Ziadna vasen. Tak na tom ideme pracovat.
ja sa ani nečudujem, že je to pre teba povinnosť keď z toho absolútne nič nemáš :D to ho môžeš rovno len uspokojiť ústami.
Tak to je načo dobré? Nechápem
My to mame dost podobne, az na to, ze mame 4 deti, sme spolu uz 20 rokov a z toho skoro 13 manzelia, mala 2,5 rocna mi dobre nespava, som KO. Ale ked uz teda sex je, ja vzdy mam prednost a muzovi by sa to ani neratalo, kebyze ja z toho nic nemam. Ale spontannu chut na sex ani nemam, vobec ma to nenapadne. Je to akoby dalsia z povinnosti, aj ked ja orgazmus mam. Keby som sucha a drie ma na sucho, tak ma to boli a to by som vobec na toto nepristala, to by nebolo vobec. Ja som proste unavena, je mi az fyzicky zle, akosi uz ta mala dlho nespava v noci. Kebyze sa vyspim, iste je to lepsie. Ale ja uz podozrievam aj stitnu zlazu, ze nie je daco so mnou okej.
Toto inak ako rozhovorom, urcite nevyriesis.

ja som mala to iste, u mna sa taka chut a vasen vratila az po 2,5 roku od narodenia, ale bohuzial nie uz s mojim manzelom... on uplne pre mna stratil muznost a atraktivitu..