Ako oživiť vzťah?

4. dec 2022

Ahojte. Mate nejake rady, ako by som mohla ozivit vztah s manzelom? Sme pomerne dlho spolu, ja mam 26, manzel 32 a prechadzame si nejakym chladnejsim citovym obdobim. Ako keby sa vytratila iskra z nasho vztahu. Fungujeme iba praca a domov. Ak niekam ideme, tak malokedy, a aj to som ja viac ta nadsena. Mozno je to vekom. Ale pride mi dost skoro mat krizu ked este ani nemame deti. Financie teraz tiez nie su bohvieco. Som zmatena, citim, ze by som nieco chcela zmenit, ale sama neviem, co….

barbora18
4. dec 2022

Moja, to co tu riesis v 26stke? Co budete robit v 60tke? Asi treba chlapa zmenit

mimi3008
4. dec 2022

@barbora18 uau, to mi je doba...riesenie na povedzme nie zasadne velke problemy v manzelstve, je zmenit chlapa...chore

pralinka25
4. dec 2022

tak v prvom rade mu povedz ako to citis a pokecajte si aj mu daj nejaky navrh. necakaj ze si domysli. totiz vzdy bude nejake obdobie. ono dlhodobe vztahy pokial sa niekam neposuvaju prirodzene tak pride k takemu utlmu. s detmi to zas bude ine ale aj tam su nastrahyy. tu nrjde o to ako to okorenis (hoci aj to samozrejme treba) ale o to aby vedel ako o vnimas ty a aby si ty vedela ako to vnima on.

ckocka
4. dec 2022

Asi by teda bolo fajn ujasniť si čo chceš a potom na tom začať pracovať.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
btus
5. dec 2022

Čakala som , že napíšeš 20 rokov. Nemáte spoločné záujmy? Viac sa venovať jeden druhému, mať spoločné koníčky, ísť spolu do kina, na turistiku......je veľa aktivít, ktoré sa dajú robiť spoločne...... mať častejšie sex.

micusa2222
5. dec 2022

sme pomerne dlho spolu , ty 26 a on 32 rokov ,, ty si robíš žarty ? A čo potom, keď budete po 60-tke...

kassandra25
5. dec 2022

A mate spolocne prace, ktore robite spolu, koníčky, miesta, kam chodíte, nejakých blízkych? Si spokojná sama so sebou? On je spokojny aj so sebou aj s dejom okolo seba? Mate spolocne ciele, plany? Rozpravate sa trosku kazdy den?

angela85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
derdia
5. dec 2022

Skuste knihu Moje tuzby, tvoje tuzby... Tieto obdobia su podla mna vo vztahoch normalne, len ich netreba nechat prerast do dlhodobeho stavu, ak sa mate radi, a zalezi vam jednemu na druhom, tak to date, neboj sa😊😊😊staci komunikovat, ja napr vzdy vravimako sa citim...

domca1408
5. dec 2022

vekom v 26-tich? to čo ste spolu od 13-tich? akože trošku skoro vám došla kríza....nezobrala si si náhodou prvú lásku bez toho aby si sa vážne poobzerala trošku okolo seba? možno vlastne prichádzate na to, že to nie je to pravé orechové lebo ono fakt nie je. Tiež som si v 16-tich pri prvom myslela, že je najlepší na svete nikoho viac nebudem ľúbiť...omyl najväčšia láska bol môj tretí vzťah. to bol uplne iný pocit ako pri komkolvek inom. človek za ktorého by som dala život.

autor
5. dec 2022

@micusa2222 sme spolu 11 rokov

autor
5. dec 2022

Ja ho mam stale velmi rada, ale on ma take obdobie, ze raz je ku mne jedno obdobie taky odmeranejsi, druhe obdobie je zas velmi pozorny a hovori ako ma lubi. Tak sa to u nas zvlastne strieda.

macatt
5. dec 2022

Niekedy sú chlapi pozorní keď majú ,,za ušami,, napríklad milenku a nervózny keď ho kopne do zadku.. a niekedy naopak🫣 treba odpozorovať čo tým sleduje keď je odmeraný a o čo mu ide.. či by sa ťa chcel najradšej zbavil, alebo ťa len chce motivovať aby si niečo zmenila..žiadaj vysvetlenie jeho nálad..o vzťah sa treba starať, navrhni mu olejovú masáž(lebo vidíš že ju potrebuje) a spôsobov je fakt veľa ako oživiť vzťah a áno úzko súvisí s intimitou a nie návštevou divadla, kina😄

888elizabeth
5. dec 2022

No poviem ti to narovinu. Vybal na muža sexuálnu náruživosť a pozitívne sa vám zmení celý vzťah. Nezaťažuj ho vždy klasickým sexom, dobraj mu orál, pravidelne. Pokiaľ nemá problém, váš vzťah to oživí. Ak je utrápený, nepomôže a bude to odmietať. Ťažko sa to číta, ale je to pravda. Vyskúšaj, naštuduj si mužskú psychológiu. Také rady ako spoločný koníček, spoločný turistika atď., to nie je niečo, čím by si úprimne muža potešila.

ravador
5. dec 2022

@barbora18 A potom sa štatistici čudujú, že máme taký obrovský nárast rozvodov, keď na koníkovi si tu ženy píšu takéto sračky namiesto toho, aby riešili problémy vo svojich vzťahoch.