Ako oživiť vzťah bez iskry?
Ahojte.. čo by ste robili na mojom mieste? Stretávam sa mesiac s jedným chlapom a je to také pokojné, je mi s ním dobre ale chýba mi tam iskra.. On sa mi fyzicky páči, máme spoločnú reč ale chýba mi z jeho strany také flirtovanie, nejaký oheň ako keby.. Príde mi to ako keby sme manželia po 20 rokoch.. On podľa všetkého nie je nejak fyzicky kontaktný, a príde mi že je veľmi opatrný. Viem, že nemá moc dobré skúsenosti so ženami ale.. ja neviem.. Na jednej strane sa snaží chodí za mnou, plánuje stretnutia ako sa mu dá ale na druhej ja sa troška nudím.. Keď som túto tému otvorila nenápadne tak ostal vystrašený.. ale sme si ako keby takí cudzí neviem.. Oceňujem, že po mne neskáče a nejde mu len o jedno ale ...
čo je zlé na tom byť manželia po 20 rokoch?
ale fakt neviem, láska môže byť aj tichá… ak ty potrebuješ viac vzruchu, tak asi to nebude pre teba…
ja osobne by som sa nevzdávala dobrého chlapa len preto že mi chýba z jeho strany flirtovanie. ale to som ja 🤷♀️
@anonym_autor ja by som pri takom chlapovi nadobudla istotu ze nepretiahne každú ženskú ktorá sa mu dostane pod ruku a bola by to jedna z vlastností ktorú by som si na ňom veľmi vážila.
@anonym_autor ty si tu už písala., alebo sa roztrhlo vrece s mužmi, ktorí sa hneď na prvom rande nevrhajú na ženu? Stretávate sa mesiac, daj tomu čas, uvidíš, ako sa to bude vyvíjať a podľa toho sa rozhodneš. Môže byť vynikajúci milenec, ale sa v dvoch vzťahoch pred tebou sklamal, tak je opatrný - vlastná skúsenosť
Veď si nájdi nejakého Borisa a tohto nechaj nejakej, čo ocení galantné spôsoby.
@anonym_autor nestretávame sa náhodou s tým istým? Mne povedal, že nemá žiadne očakávania. Nemá v sebe spracovanú minulosť a nič nechce preto riešiť. Naznačil mi, že mu je so mnou dobre a rád by sa spoznával a užil si. A tam to skončilo z mojej strany. Nebudem niekomu robiť terapiu na úkor seba a ešte plus nezáväzný sex.
@anonym_autor nestretávame sa náhodou s tým istým? Mne povedal, že nemá žiadne očakávania. Nemá v sebe spracovanú minulosť a nič nechce preto riešiť. Naznačil mi, že mu je so mnou dobre a rád by sa spoznával a užil si. A tam to skončilo z mojej strany. Nebudem niekomu robiť terapiu na úkor seba a ešte plus nezáväzný sex.
@anonym_c8ef98 ako ste sa k takejto debate dostali? Pretoze z mojho nič takéto nevyšlo
@anonym_autor preco mu nevysli predosle vztahy?
@anonym_c8ef98 ako ste sa k takejto debate dostali? Pretoze z mojho nič takéto nevyšlo
@anonym_autor ja ho poznám už hlbšie, viem vytiahnuť z človeka možno aj to čo nechce. Možno to nie je ten istý, len rovnaké správanie na stretkách. Prezradil mi to cez správy. Osobne len tak ako ten tvoj, akože chlad.

@anonym_autor ukoncit