Ako potichu sexovať na dovolenke?
Ako potichu? Veľmi.
Keď je s nami aj dospelá dcéra.. 🤣
A doma mate celebat ci ako?
Normalne. Keď s nami byvala priatelova dcera, ktorá mala izbu priamo pod nami, tak sme tiež museli byť potichu. Teraz sa už našťastie obmedzovať nemusíme 😁😁
Kde s vami? Ak v tej istej miestnosti, tak nesexovať! Ak v inej miestnosti a sexujete nahlas, tak už vás určite počula aj doma.
Doma už s nami nebýva,nakoľko je dospelá,má po 20-ke a študuje v hlavnom meste. A nie,nemáme spoločnú izbu spí v izbe vedľa a nie nesexujeme nahlas, len mám pocit že tu všetko počuť,aj kroky aj vŕzgajúcu posteľ,proste všetko. . 😅
A čo tak sex v sprche, za zvuku tečúcej vody?
@h2
No to by bolo asi nápadne v našom veku a po toľkých rokoch manželstva ísť spolu do sprchy. 🤣
Tak nesexujte.
Tak nemusite v posteli, mozete na / pri inom nabytku alebo napr. postojacky, ci ine polohy. Alebo si pustite tv ako "podmaz" 🙂 aby tlmila ci zlievala rozne zvukove efekty... toto mi len tak rychlo napadlo, ale iste je viac rieseni, ked sa chce 🙂
A aj keby vas pocula, tak iste by to nebolo 1.x a je dospela, ved sama vie, ako "vznikla" 🙂
Nerobila by som z toho vedu, fakt 🙂
boze ved je dospela, nepadla z marsu, vie, ze aj jej rodicia sexuju, zamknite sa a uzivajte si. kokos, aby sa clovek stresoval v druhej izbe na dovolenke s dospelym clovekom 😳 neboj, ona pochopi a da si sluchadla s podcastom, alebo vas prehlusi svojim sexovanim, no je tam toho.
Tak sexujte ked budete sami. Nech sa ide prejst a pod. A zas,je dospela. Vie,ze co sa v posteli deje
Tak nesexuj keď riešiš takéto chujoviny kým si to napísala už si mohla mať dosexované😀 naši bývali nad nami a vôbec sme to neriešili 😀😀😀
však do kríkov niekde, alebo do vody , pod hladinu nevidno 😂
@kopaniciarka1 prečo by nemala? normálne pýtala tipy... ty si čo za novovytvorený profil mudrlanta provokatéra? 🙄
Treba ist s dcerkou na sexy dovcu do vesmiru tam sa zvuk neširi.😉 ked mate kazdy svoju izbu tak Snad mate kazdy svoju kupelnu. A ked nie tak mate na izbe tv 📺 sa zamknete a zapnete akcny film a ked ste hlucni tak podusku do ust ,
Dcéra je 24hod s vami? Teda na svojej izbe? Neide na lokálne párty sa pozrieť večer a tak? Alebo zaplávať si k moru sama? Pripadne keď ste všetci na pláži, môžte povedať, my sa ideme s otcom prejsť, vrátime sa za hodinku....
Keď ani sprcha ani posteľ tak sa ohni k stolu a šup ho tam zo zadu, nič nevrzga a nič nepočuť 😄
Boze, tak nesexujte 🤦♀️ co ste pubertaci, ze s vami mavaju hormony a neviete sa ovladat? Toto bude nejaky trol
Tak si urobte oral a vybavené 😁
A čo jekeby to bolo napadne ist sdpolu do sprchy, na 20 určite vie ze tam nebudete počítať padajúce kvapky zo sprchy.
Keď žiadna rada nie je dobrá, tak treba týždeň vydrzat
Toto je sen ako ste niektori nemozny ked aj na toto sa pytate
Budete spat s dieťaťom v jednej izbe?
To je na dovolenke stale v hotelovej izbe? Nekupe sa neopaluje? Ci ju musite strazit? Haloo ma 20 nie 2. Jednoducho si odskocime🤣🤣

🤦🤣🤣