icon

Ako povzbudiť partnerku k orálnemu sexu?

williamlequeux
Včera o 11:48

Moja partnerka nemá v obľube orálny sex…

…ja ho naopak zbožňujem. Sú to však už roky, čo netrpezlivo čakám a skúšam všeličo možné aj nemožné, no vždy ma nechá čakať predo dvermi. Ako partnerku povzbudiť, aby sa uvoľnila a vpustila ma do svojho lona? Opačne to funguje skvele, paradoxne… 🍆

Obávam sa, že argument typu “bývalá stonala rozkošou” nemusí zafungovať. Čo by mohlo pomôcť? Aká je tvoja skúsenosť? Čo ti pomáha uvoľniť sa?

Pre vylúčenie všetkých pochybností uvádzam, že reč je o orálnom sexe muža žene. Všetky návrhy musia, prirodzene, zohľadňovať konsenzuálnosť zo strany partnerky.

Vopred vďaka!

W

Strana
z3
crazy_cat_lady
Včera o 11:51

Takze roky nic a zrazu cakas nejaky zazrak, ktory ku presvedci?

anonym_027ca7
Včera o 11:53

@williamlequeux zaviazať oči, celotelová masáž, kúsok po kúsku. Bozky od krku, až dole. Predtým ešte spoločná sprcha, aby si bola istá, že je dole čistá, voňavá 😋

sissy27
Včera o 11:54

@williamlequeux urcite je nieco co nemas rad ty, tak porozmyslaj, co by ta motivovalo obetovat sa. A porozmyslaj aj nad tym, ci by ta tak velmi potesilo, keby sa partnerka len obetovala s tym, ze ju to nebavi, je to neprijemne a robi to len “pre klud v rodine”.

anonym_e2a0f4
Včera o 11:59

Pri orálnom sexe sa doslova nudím. Pri ňom ma prejde aj chuť na všetko iné. A to môže byť aj majster sveta v orále.

svettii
Včera o 12:01

Tak očividne to nemá v láske, mrzí ma to, ale zrejme ti nezostáva nič iné ako zmieriť sa s tým, že takýmto spôsobom ju proste nepreskúmaš... 😂

anonym_5686dc
Včera o 12:05

@williamlequeux treba ju zkraja hneď poriadne opiť a potom ťa opustí kde budeš chcieť. ,👍

anonym_4232cd
Včera o 12:08

@williamlequeux ubezpecujem ta, ze nie kazda zena vidi v oralnom sexe prijimanom , ten najvacsi potencial... a ked to nevyzaduje, tak jej zjavne tato aktivita nic nehovori...

anonym_b7711a
Včera o 12:09

Neviem čo by ma motivovalo, ale viem čo by ma absolútne znechutilo, keby sa môj chlap chodil vypytovať takéto veci na ženské fóra a myslel si, že objaví na mňa návod (tým myslim aj tvoju minulú diskusiu). Keď to nemá rada, tak to nemá rada, zrejme jej to neprináša rozkoš akú si predstavuješ. Má právo mať svoje hranice, ty vieš o nich roky a zrazu ju chceš prerábať, niečo v nej prebúdzať, ale to ťažko keď to tam asi ani nie je.

anonym_c09567
Včera o 12:16

Ja ho tiež nemusím, podľa mňa je to zábava iba pre muža. Ale občas je potrebná zmena alebo nejaké spestrenie. Navrhni jej samozrejme lubril a gumu. To daj ako jasne stanovisko. A myslím že ak si dáte pred tým fľašu vina nič nepokaziš. Vlastná skúsenosť.

patrike
Včera o 12:16

Ziadny navod nie je, jasne ti dala najavo, ze nie. Bud to akceptujes alebo hladas iny model. Aj tu ti pisu take, akych je pomerne vela, preferuju penetraciu a prirazanie, nez lizanie. A vobec to nesuvis s nejakou vzajomnostou, ona oral nechce, ale tebe vycucne aj mozog.

michaela329
Včera o 12:23

Ak ho nemá rada, jednoducho ho nemá rada - a veľmi pravdepodobne jej nevyhovuje ani to, ako to robíš,. Argument o bývalej je hlúpy, lebo ani jedlo každému nechutí to isté (a možno byvalka predstierala...)

anonym_5107da
Včera o 12:23

dobre ti tu niekto napisal, ze si predstav seba, ci by si sa dal presvedcit na nieco, co ti nie je po chuti. napr. keby ti navrhla, ze ti vylize zadok. no chcel by si to, ak to nemas v sebe? co by ta presvedcilo? predpokladam, ze nic. a to pisem ako osoba, ktora s oralom (obojstrannym) nema problem.

anonym_ce84dd
Včera o 12:26

Neznášam orálny sex, fakt nič mi to nerobí je to nuda, ale viem že chlapovi sa to páči tak ho tam občas pustím ale viacmenej to pretrpím s pár falošnými vzdychmi 😂

anonym_83e6a0
Včera o 12:27

ja mám pri orálnom sexe orgazmus vždy, pri klasickom sexe, málokedy.
môj muž ho robí neskutočne dobre 🙏

anonym_b072b1
Včera o 12:29

Ja keď oral tak len s fingeringom. No ale pokial sa to ten moj naucil ze jazyk nestaci, ubehlo vela vody.

earlgrey
Včera o 12:30

Pripájam sa do klubu žien, pre ktoré je oral nuda a nehanbím sa to tu napísať ani pod svojou prezývkou 🤣
Ale partnera nechám, ak ho to vzrušuje, ja si to odležím, popozerám, či niekde nie je pavučina na strope, naposledy som zistila, že mi praská strop a trebalo by to opraviť...tak hneď som to mužovi povedala...že keď sa dohrá, môže mi opraviť strop...aj vlk sýty aj ovca celá 🤣🤣🤣

petracandle
Včera o 12:35

Asi tu schytám kritiku ale čo má pani vlastne za problém? 😃 v poriadku, že nepreferuje orálny sex (ja milujem, ale chápem), ale to je naozaj tak ťažké doslova na pár minút roztiahnuť nohy a nechať mladého pána sa činiť? 😃 nepoviem keby ju chce penetrovať 40cm dildom do análu, ale roztiahnuť nohy pre svojho partnera a vidieť, že mu to robí radosť (keď už teda jej nie) 😃

michaela329
Včera o 12:38
@petracandle

Asi tu schytám kritiku ale čo má pani vlastne za problém? 😃 v poriadku, že nepreferuje orálny sex (ja milujem, ale chápem), ale to je naozaj tak ťažké doslova na pár minút roztiahnuť nohy a nechať mladého pána sa činiť? 😃 nepoviem keby ju chce penetrovať 40cm dildom do análu, ale roztiahnuť nohy pre svojho partnera a vidieť, že mu to robí radosť (keď už teda jej nie) 😃

@petracandle lenže ona asi "vychladne"...a niekedy je ťažké sa dostať späť 🤷 Nemalo by to byť celé príjemné obom?

anonym_549f87
Včera o 12:41

@williamlequeux a dala tomu niekedy vôbec šancu? Lebo ak to muž nevie, je to nič moc a to chápem, že nechce… ale ked to chlap vie, tak je to topka…

petracandle
Včera o 12:46
@michaela329

@petracandle lenže ona asi "vychladne"...a niekedy je ťažké sa dostať späť 🤷 Nemalo by to byť celé príjemné obom?

@michaela329 ako niekto vychladne pri pohľade na svojho partnera ako si to užíva? A keby aj vychladla, tak ju potom znovu nažhaví tým, čo má rada 🤷🏼‍♀️
Je plno žien, ktoré sexuju so svojím partnerom, ktorý ich podvádzal..to mi príde ako moment na "vychladnutie"

patrike
Včera o 12:51
@earlgrey

Pripájam sa do klubu žien, pre ktoré je oral nuda a nehanbím sa to tu napísať ani pod svojou prezývkou 🤣
Ale partnera nechám, ak ho to vzrušuje, ja si to odležím, popozerám, či niekde nie je pavučina na strope, naposledy som zistila, že mi praská strop a trebalo by to opraviť...tak hneď som to mužovi povedala...že keď sa dohrá, môže mi opraviť strop...aj vlk sýty aj ovca celá 🤣🤣🤣

@earlgrey Teba som presne takto odhadol na zaklade inych debat. Asi je suvis medzi celkovo pozitivnym vztahom k sexu a poziadavke na poriadne vyprasenie, lebo to robi chlapa. Oral asi podvedome vnimate ako nieco, cim sa skusa impotent vylizat zo slamastiky 🙂

thirstymonk
Včera o 12:55

Hmmm ja mam skôr opačný problém. :D

anonym_5107da
Včera o 12:55
@petracandle

@petracandle a teba by to bavilo na mieste toho partnera, kebyze vidis, ze ona je myslienkami niekde uplne inde? lebo mne nie, ved to je ako lizat kus gumy. a na mieste ten partnerky by som to tiez nerobila len preto, aby on bol spokojny. co je ona nejaka vec, ze roztiahne nohy, aby sa on mohol pohrat? mozno som divna, ale pre mna ma byt vsetko sexualne obojstranne uspokojujuce.

michaela329
Včera o 13:02
@petracandle

@michaela329 ako niekto vychladne pri pohľade na svojho partnera ako si to užíva? A keby aj vychladla, tak ju potom znovu nažhaví tým, čo má rada 🤷🏼‍♀️
Je plno žien, ktoré sexuju so svojím partnerom, ktorý ich podvádzal..to mi príde ako moment na "vychladnutie"

@petracandle čo ja viem...ja som už jednoducho stará a robím v sexe len veci, čo ma bavia, za každú cenu ísť proti sebe sa mi už nechce, takže rozumiem, že niekto odmieta len "podržať". Mňa by asi ani naopak nebavilo, keby môj muž len tak "vydržal" niečo, čo nemá rád, len aby som ja bola spokojná.

anonym_c1d374
Včera o 13:04

Dôvodov môže byt viac:
- mozno v minulosti skúšala, nepáčilo sa jej,
- možno jej bývalý partner povedal nejaku nevhodnu poznámku a ma blok
- možno sa necíti dolu dosť atraktívna
- mozno je silno veriaca a ma pocit, ze toto je uz moc
- alebo len jej to nic nerobí a nechce hrať divadlo

Dôvod zistíš len ked sa úprimne porozprávate . Nútiť ju do toho sa nedá....Nikdy ☝️

szuchta
Včera o 13:07

No možno má fakt len zlé skúsenosti alebo jej to neprináša takú rozkoš ako iným ženám, ktovie. Treba komunikovať jednoducho, inak to nezistíš. 🙏 Netlač na pílu, lebo to bude mať úplne opačný efekt.

anonym_c86ac2
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
Včera o 13:15
@patrike

@earlgrey Teba som presne takto odhadol na zaklade inych debat. Asi je suvis medzi celkovo pozitivnym vztahom k sexu a poziadavke na poriadne vyprasenie, lebo to robi chlapa. Oral asi podvedome vnimate ako nieco, cim sa skusa impotent vylizat zo slamastiky 🙂

@patrike No každý potrebuje alebo ľúbi niečo iné 😁 ja osobne potrebujem vášeň, silu, dominanciu chlapa. Nie som na ťuťuli muťuli ale na druhej strane, z muža vysajem aj mozog 🤣🤣🤣 ale tiež to nie je romantické...skôr divoké 🤷‍♀️ ale keďže chlapi sa o svojích vtákov boja, musí to byť chlap, ktorý preferuje to, čo aj ja 😁

earlgrey
Včera o 13:15
@anonym_c86ac2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_c86ac2 hemerodidy máš na vagíne? 🤣 veď nechce ti riť lízať nie?

anonym_c86ac2
Včera o 13:18
@earlgrey

@anonym_c86ac2 hemerodidy máš na vagíne? 🤣 veď nechce ti riť lízať nie?

@earlgrey 🤣 hej, nedocitala som, automaticky som myslela,ze chce tamto. Tak aj to chce možno lízať 😁

Strana
z3