Ako riešiť intimitu po pôrode?
Ahojte ako často máte sex po pôrode u nás už 10 mesiacov že vôbec nič a buď sa vyhovára na dieťa alebo že ja nechcem neviem už čo robiť asi si nájdem niekoho či ako by ste to riešili?
Neporadím, len som zvedavá ci si muž alebo žena, že kto sa sťažuje, ale tipujem to na muzsku polovicku 😁
A nevera nie je riešenie keď už, ak je žena unavená viac pomáhaj, alebo nech vám raz za čas niekto uprace navarí, a ak si trufate tak aj nejakú opatrovateľku na par hodin
@stellarstar podľa čoho vieš aké pohlavie to píše?
😁😁😁
@ptvw toto ma ani nenapadlo úprimne 🤣🤣
Starý dobrý rozhovor.
No asi sa povyhrazaj že si nájdeš niekoho.
pri mensom dietati sa skor posexujes ako pri rocnom, takze ak budete pokracovat v abstinencii, mozte zvazovat i vstup do klastora mozno 😉
tak to určite poteší... Asi sa navzájom o seba nezaujímate. Však snad ruky mate aspon aj keby tam bola zdravotna pričina nie ?
Ak to píše chlap čo si dieťa celý deň ani nevšimne,doma nepohne ani prstom,lebo domáce práce sú predsa ženská robota tak sa ani nečudujem 😏
My sme tiež 10 mesiacov po pôrode a tá moja stále chuť nikde ,a to pomáham s malou stále keď som doma , posielam na na masáže , pekne si ide aj kde potrebuje za kamoškami, na nechty,mihalnice,kadernicke , zarábam, keď pre seba kupujem niečo aj nanu si spomeniem ,starám sa o seba riadne a nudný niesom 😂 , a stále žiadna chuť na sex z jej strany , pred tehotenstvom sme mali každý deň sex ,všetko chcela skúšať a aj chodila sa túliť kumne , bozkávať sa a teraz nič z toho , iba obyčajná pusa , túlit sa tiež nechodí,sex na chuť není, ani keď hocijako skúšam ,takže nieste asi jediný kto to nemá , u nás to tiež je podobne 😂
@iceberg hormonalna antikoncepcia?
@karolinakr ona ešte nikdy nebrala antiku
@iceberg kleslo libido, treba zistiť, či dočasne alebo už nastálo 🤒
@karolinakr z akého dôvodu by to bolo na stalo ? Bola aj u gynekologicky a jej sa vyjadrila , že to je normálne , že tak dlho nemá chuť a že pri niektorých ženách je bežné že aj 2 roky nemajú chuť , akože ak toto je podľa doktorky normálne tak ja neviem ako, dotoho si treba rátať že ani v tehotenstve nebolo nič , tak vieš čo chlape 3 roky nebudeme mať sex lebo podľa doktorky to je v pohode 🤣 namiesto toho aby jej urobila vyšetrenie hormonálne a aplikovala injekčné estrogén alebo dačo 🤣
@iceberg no vieš, zistiť, či ona nema chut na sex všeobecne alebo len na teba, furt tu niekto skomíra, že nechce sex, tak ja neviem..
toto je presne ten pripad, kedy by sa aspon tulit a bozkavat mohla ist, pripadne vypomoct, a ked už ani toto tam neni..
@karolinakr no toto je iba môj prípad ale tento príspevok túto temu čo tu je som ja nepísal , no ja si myslím že aj keby hocijaký partner mal chuť na sex ale s niekým iným nie so svojím tak by takúto informáciu neprezradil , na koľko by to dôveru nastrbilo, skôr by som povedal že všeobecné lebo sa prejavuje úplne ako asexualna , nič ju nevzrušuje , nevie sa premôcť ani do ,,iných veci,, pusu dá , ale už nie takú dlhú , chytám ju kade tade skúšam a nič to snou nerobí, aj pivo aj vínko bolo aj dieta postrazene na noc aj tak nič 🤣 , keď je doktorka tiež z časti asexualna že sex moc nepotrebuje tak jasné že má preto pochopenie 🤣, miestami úraduje aj slabšia popôrodna depresia ,

V prvom rade nauč sa používať čiarky a bodky lebo takéto dlhé vety čítať je .....
V druhom rade komunikácia. Kde je u vás komunikácia? Riešila si to s nim??