Ako riešiť problémy so zlým sexom?
Prepáčte za tento opis čo tu dám ale chcem vedieť váš názor. Muž má hocikedy vnoci zobudí aby sme mali sex. On je vo vedľajšej miestnosti. O 3 má zobudí že ukáž vyhrne tričko s vrhne sa na mňa od zadu. Zas že máme mäkkú posteľ tak že mám ísť na zem. Mňa potom neskutočne boli hlava, keď ma takto preberie. Včera sme mali mať normálny sex aj s oralom ja som mu spravila a jemu sa zas nemohol postaviť mňa už na štyroch strane boleli ruky tak som sa zdvihla a on že čo robím a sotil ma na zem. Ja som povedala, že nebudem tri hodiny čakať než si ho zdvihne. Išla som potom spat do izby on ešte čakal, že sa vrátim ale ja teda absolútne nemám chuť. Ešte sa aj snažíme o dieťa a nedarí sa a ja už to nevydržím. Sledujem hlavne kôli tomu. Čo robiť ? Ešte čo má trápi chce sex len od zadu inak nie.
Už dávno si mala odísť.
Tebe toto pride normalne? S takymto chlapom sa snazis o dieta?
Pre Boha živého, okamžite prestaň chcieť dieťa s takým debilom a ukonči vzťah, ak nie si úplne šibnutá. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
real? lebo ak ano, tak prepáč, ale si hlúpa...
Povedal, že iba poloha dogstyle lebo je vtedy viac šanca na chlapca. Inak nechce. A to musím byť na lakťoch
Neviem koľko tém potrebuješ napísať aby ti dorástol rozum. Keď je hlava hlúpa trpí celé telo a kôň tiež.
akurát som sa dobre zasmiala... 😀😝
jasné že výmyslená téma...
Strasne dufam, ze toto co pises aj s tym chlapcom a komentarom je len sranda a , ze nejake dieta sa nudi 😀😀😀 ved to nemoze napisat normalna zena
Toto hranici zo znásilnením ….,s takýmto chlapom by som nechcela ani skrecka chovať a nie že dieťa vychovávať
Prečo si s ním ? Akože si uplna chudera?
Baby keď si nepamätáte ďakujte Bohu či komu 😁
Hrdosť nemáš žiadnu autorka.Alebo si troll
Mne sa tiež marí,že takýto podobne nechutný príbeh už bol a to bolo veru na zmazanie témy 🤕. Fakt hnus,aj na mňa a to som šibnutá dosť 🤮
Dobrý debil, a ty tiež nebudeš zrejme celkom ok, keď si s ním, a ešte s takým xujom chces dieťa
A čo je na tom hnusne ? Ja sa reálne nad tým trápim
Uz tu nieco podobne raz bolo.
Čo je na tom hnusne? Že je na tebe páchané násilie a ty ešte rozmýšľaš o dieťati.Je to na grc obaja jak ste
Ked to nahlasime tak admin to zmaze? 😀😀 mali take by byt temy znazane hned, ved vidno, ze je to troll
Nie je to vymyslené zato, že nemá každý dokonalý život musí to byť hneď vymyslene
Tak teraz si potvrdila, ze si troll
Nemusi to byt vymyslená téma. Preco by to robila? Aj takí blbci su...
Úprimne ťa ľutujem.
To si ty co chce dieťaťa a mužovi hodinu robi fajku, aby sa mu vôbec postavil?
To si ty co chce dieťaťa a mužovi hodinu robi fajku, aby sa mu vôbec postavil?
@mischy00 preste tento príbeh mi napadnú. A je to tiež ako cez kopirák. Ak je to naozaj skutočná žena,matka,čo toto zažíva,tak nie že troll,ale úplne vymletá žena,ktorá ešte rozmýšľa s týmto .ujom o ďalšom dieťati.
@mischy00 preste tento príbeh mi napadnú. A je to tiež ako cez kopirák. Ak je to naozaj skutočná žena,matka,čo toto zažíva,tak nie že troll,ale úplne vymletá žena,ktorá ešte rozmýšľa s týmto .ujom o ďalšom dieťati.
@zuzanita1609 aj štýl písania.... neodsudzujte ma, ze mam takýto život a bla bla...to bude ona. Tuším jej ešte nadával do tučných prasiat, ked mu nechcelo brko stat 🤦♀️
Ty si tu uz raz písala..Dala som ti xy rád s kvantom kníh, vidim, že si si z toho veĺa nezobrala..
čiže každa rada zbytočná, teba trápi..
1.prečo mu nestoji?
2.prečo to robite odzadu..
keby si si zobrala aj poučenie z toho, čo ti ĺudia rozpravaju, mohla si sa pohnuť v živote dalej, ak ti toto stači ku šťastiu, potom asi veĺa rozumu si nepobrala ..
Inak sranda nesranda, ked sme s manzelom zacinali chodit, tiez ma raz v noci zobudil na sex. Nirmalne v strede noci. Je to jedna z nasich pamatnych hadok😀😀😀on mi povedal, ze si myslel, ze budem nadsena, ze on by sex nikdy neodmietol. Halooo, ved ja chcem spat a ked spim, tak spim.
Mozno len potrebuje toto vysvetlit aj ten tvoj
No by ma len raz zobudil v noci,že chce sex,tak by to už veru nikdy (po tom,čo by dostal) neurobil. To dokedy mu chces tolerovať toto? A že takú blbosť zapotí,že v polohe zozadu je šanca na chlapca? On má základy z biológie aspoň zvládnuté?
Ale odhliadnuc od toho,ja nechápem,že sú ženy, ktoré toto budú tolerovať...a ešte si s ním urob dieťa 🙈🙈
Ty nie si realna, vsak? On Ta znasilnuje a Ty si v pohode 😆

Chcem veriť že si troll 😳😳😳😳