icon

Ako riešiť rozdielne sexuálne túžby vo vzťahu?

vikiii32
10. máj 2025

Ahojte žienky, prosím poraďte mi. Mám taký problém. Neviem čo mám robiť, som zúfalá.
Môj manžel stále chce sex. No ja som už z toho unavená, nevládzem.
Nechcem o neho prísť ani sa s ním rozviesť, pretože ho milujem, len chcem, aby ho nejaká uspokojila a mne dal pokoj.
Prosím, poraďte, čo mám robiť.
Ďakujem za každú radu🫶

lenkasarka
10. máj 2025

@vikiii32 tak teda keď chceš aby ho nejaká uspokojila tak hľadajte milenku spolu.

blog_betka
11. máj 2025

@vikiii32 Komunukacia....treba najst kompromis

moonlight1210
11. máj 2025

@vikiii32 Co znamena stale? Aku frekvenciu?

enmery
11. máj 2025
sticker
jaskolka
11. máj 2025

@vikiii32 nájdi mu milenku alebo ju nájdite spolu🙈.
To vážne toto chces?

zabka79
11. máj 2025

@vikiii32 prosim ta neuprednostnuj potreby manzela pred svojimi. Asi mu vyhovujes aj v inom , napriklad program dna, co sa bude varit, mozno chodis okolo neho po spickach aby bol spokojny. Dupni si a zarad svoje potreby a poziadavky ferovo.

vikiii32
autor
11. máj 2025
@moonlight1210

@vikiii32 Co znamena stale? Aku frekvenciu?

@moonlight1210 takmer každý druhý deň

viktoriaandrascik
11. máj 2025
@vikiii32

@vikiii32 ja som čakala že povieš tak 5 krát do dňa :D každy druhý deň si myslím že je úplne zdravé :D

jaskolka
11. máj 2025

@vikiii32 sex každý druhý deň je v podstate "normálny" ☺️(v zmysle že muž nie je nejaký erotoman, aký to chce 10x denne)
No zároveň je normálne aj to,že ty to chces menej. Jednoducho musíte si v tomto nájsť nejaký kompromis Aká frekvencia by vyhovovala tebe? Rozprávali ste sa o tom? Ako reagoval?

jogy1984
11. máj 2025

To sa mi nezdá ako nejaký extrémne. Normálna frekvencia

maranta_leuconeura
11. máj 2025

Pre svadbou ste sa o tom nebavili? Je tvoja zelana frekvencia az taka rozdielna, ze neviete najst kompromis?

torysheer
12. máj 2025
@vikiii32

@vikiii32 čo by som ja za to dala.... otázka je prečo Ti to vadí?

vivien234
20. máj 2025

@vikiii32 skus sa s ním porozprávať a nastavte si zdravé hranice ktoré budú vyhovovať obom s tým aby ste sa nebáli obaja spraviť kompromis. Tým nepokazíte nič.

yoginka231
20. máj 2025

Toto ma pobavilo, veľký byjak každý druhý deň! Taký sebec len na seba myslí a chce len súložiť! Toľko prejebaného času!

Ja by som ešte pochopila keby je to na teba veľa, stáva sa že partneri majú rozdielne libido. Ale hneď zahlásiť nech ho ide uspokojovať iná? Všetko je v poriadku u teba?

Podľa mňa ho nemiluješ. Ja teda nemám problém mať s mojim mužom sex a keby som nevládala mať sex, tak sa vynájdem nejako, nech je šťastný. A nie hneď ho posielať za inou. To je choré. Len tá predstava že ja ho pošlem za inou a on s ňou súloží? FUJ.

Podľa mňa by ťa malo tešiť že tvoj chlap je spokojný a šťastný. Ja som veľmi. A on to má rovnako. Vie čo mám rada a aj keď sa mu nepáči predstava ísť do Sephory na dve hodiny so mnou tak tam ide a kúpi mi nejakú maličkosť čo mi spraví radosť.

O tom je vzťah. A treba si to ešte komunikovať.