icon

Ako sa dá akceptovať chýbajúca intimita v manželstve?

7. júl 2025

Ako, prijať fakt, že v manželstve ste pre manžela iba ufrflana spolubývajúca, ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť.

Strana
z7
goodidea
7. júl 2025

@author nezmier sa s tým, a zmeň to už dnes večer

autor
7. júl 2025
@goodidea

@author nezmier sa s tým, a zmeň to už dnes večer

@goodidea Bohužiaľ, nie je to možné.

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@goodidea Bohužiaľ, nie je to možné.

@anonym_author preco

tamtamka26
7. júl 2025

hlavne mu vysvetli, že tým, že nie sú uspokojené tvoje potreby, si ufrflaná... má nejaký zdravotný problém, alebo prečo nie je tá intimita?

natassha1
7. júl 2025

vzdy existuje nejake riesenie, mysli na to. hlavne treba komunikovat a dat vediet, ak sa ti nieco nepaci, lebo inak nic nevyriesis.

autor
7. júl 2025
@tamtamka26

hlavne mu vysvetli, že tým, že nie sú uspokojené tvoje potreby, si ufrflaná... má nejaký zdravotný problém, alebo prečo nie je tá intimita?

@tamtamka26 Má problém s erekciou. Od urológa má predpísané tabletky. Polku, použil pred rokom v auguste a druhú polku toho roku vo februári.

autor
7. júl 2025
@natassha1

vzdy existuje nejake riesenie, mysli na to. hlavne treba komunikovat a dat vediet, ak sa ti nieco nepaci, lebo inak nic nevyriesis.

@natassha1 Bohužiaľ s ním sa komunikovať nedá, lebo to jeleň monológ z mojej strany a žiadna odozva. Už mi z toho šibe.

tamtamka26
7. júl 2025

no, poznám to. môj je tiež ten typ, že sa nebude o tom rozprávať. ale teda jeho som nedotlačia ani k urológovi...

pribinak
7. júl 2025

Tak potom začni uvažovať nad iným riešením napr milenec, odchod od tohto partnera, ….

autor
7. júl 2025
@pribinak

Tak potom začni uvažovať nad iným riešením napr milenec, odchod od tohto partnera, ….

@pribinak Dokázala by si vedome podvádzať? Lebo, ja to nedokážem.

autor
7. júl 2025
@tamtamka26

no, poznám to. môj je tiež ten typ, že sa nebude o tom rozprávať. ale teda jeho som nedotlačia ani k urológovi...

@tamtamka26 Môj bol u urológa, všetko má vraj v poriadku. Tvrdí že je zdravý. Keď, sa ho spýtam či zdravý chlap je impotent, tak je ticho. Intimita, nie je len sex u nás chýba všetko, od objatia , pritulenia, bozku až po ten sex.

stellarstar
7. júl 2025
@anonym_autor

@tamtamka26 Môj bol u urológa, všetko má vraj v poriadku. Tvrdí že je zdravý. Keď, sa ho spýtam či zdravý chlap je impotent, tak je ticho. Intimita, nie je len sex u nás chýba všetko, od objatia , pritulenia, bozku až po ten sex.

@anonym_author tak sa s nim rozid 🤷‍♀️

pribinak
7. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak Dokázala by si vedome podvádzať? Lebo, ja to nedokážem.

@anonym_author tak sa rozidi, rozved

Teda v závislosti od toho aký podstatný je toto pre teba problém.

autor
7. júl 2025
@stellarstar

@anonym_author tak sa s nim rozid 🤷‍♀️

@stellarstar Vieš rozchod sa ľahko napíše, ťažšie sa realizuje. Nie, je to vždy realizovateľné. Aspoň nie v určitom životnom období.

autor
7. júl 2025
@pribinak

@anonym_author tak sa rozidi, rozved

Teda v závislosti od toho aký podstatný je toto pre teba problém.

@pribinak Vieš, pre mňa je neregistrovanie mojej osoby v domácnosti od partnera dosť veľký problém, lebo stráca na význame celé partnerstvo.

zuzanita1609
7. júl 2025

Z čista-jasna kebyže som v pozícii chlapa a moja ženuška mi šplechne toto,tiež by sa zo mňa stal asi impotent 🙄. Aj keď úprimnosť je fajn, záleží však na podaní...

stellarstar
7. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar Vieš rozchod sa ľahko napíše, ťažšie sa realizuje. Nie, je to vždy realizovateľné. Aspoň nie v určitom životnom období.

@anonym_author to musíš vedieť ty, napr ja som s partnerom uz 13 či 14 r spolu. Musím kuk bo som už zabudla 🙈 no a 2 r sme nemali sex ale zo zdravotných dôvodov ale máme radi a milujeme sa. Nevieme si predstaviť rozísť sa. Ale medzi nami su objatia, pusinky atd atd takze nie sme na tom ako vy. Je to na tebe či s tym budeš dokonca alebo stopnem zmeníš a budeš s iným šťastná

pribinak
7. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak Vieš, pre mňa je neregistrovanie mojej osoby v domácnosti od partnera dosť veľký problém, lebo stráca na význame celé partnerstvo.

@anonym_author tak potom je tu otázka čo tá pri nom drzi?

luccija
7. júl 2025

Aký má dôvod nebrať lieky?keď ho užil bolo to dobré?Okrem sexu máte dobrý vzťah?

autor
7. júl 2025
@zuzanita1609

Z čista-jasna kebyže som v pozícii chlapa a moja ženuška mi šplechne toto,tiež by sa zo mňa stal asi impotent 🙄. Aj keď úprimnosť je fajn, záleží však na podaní...

@zuzanita1609 Tak, keby si bola partnerom odhadzovaná, odmietana, po xy rozhovoroch , plaču, prozieb, aký je pre mňa dôležitý, ako muž a osoba, tak ver mi , že by si išla so sebavedomím, tak dole, že povieš v hneve čokoľvek.

autor
7. júl 2025
@luccija

Aký má dôvod nebrať lieky?keď ho užil bolo to dobré?Okrem sexu máte dobrý vzťah?

@luccija Áno zabezpečujeme potreby pre rodinu, ako je logistika nákupy atď. Ako partneri nula bodov.

autor
7. júl 2025
@luccija

@luccija Neviem, zrejme nemá tu potrebu a o mňa nejde.

zuzanita1609
7. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 Tak, keby si bola partnerom odhadzovaná, odmietana, po xy rozhovoroch , plaču, prozieb, aký je pre mňa dôležitý, ako muž a osoba, tak ver mi , že by si išla so sebavedomím, tak dole, že povieš v hneve čokoľvek.

@anonym_author a skúsiť sa poradiť aspon so sexuológom, možno len radu,ako si to vykomunikovat. Pretože čím viac ty si frustrovaná,on ťa bude odmietať. Alebo potom už len rozchod. Nedalo by sa trošku zmeniť náladu, atmosféru a pomaly by sa to možno začalo meniť.

laurinka27
7. júl 2025

Neviem, ci by mi viac vadilo to, ze je muz impotent, alebo to, ze nie je schopny nikdy nic navarit, oprat, upratat a ty mu mas robit sluzku, a este ako bonus sa k tebe sprava uplne bez respektu. Ake vyhody z neho mas, ked ta podla jeho spravania ani len nema rad?

subartic
7. júl 2025
@anonym_autor

@luccija Neviem, zrejme nemá tu potrebu a o mňa nejde.

@anonym_author ja nechápem prečo si ufrflaný spolubývajúci ktorého registruje len vďaka tomu že má čo jesť a má si čo obliecť ? Tak buď neufrflaná spolubývajúca ktorá mu nepripraví najesť a neoperie prádlo . Bude ťa registrovať omnoho viac. Treba ho vyviesť z komfortu a uviesť do diskomfortu , aby zaregistroval že sa " kurva" už niečo deje a nie je to pre neho dobré.

luxus10
7. júl 2025

autorka-a nechyba mu testosteron?mozno ma nizku hladinu...mal vysetrenie urobene?lebo ten sa da dodavat, mozno s nejakymi vedlajsimi ucinkami...ale mozno by ho to prebralo...alebo by mohol robit nieco, co by prirodzene stimulovalo unho tvorbu testosteronu vlastneho...nepozname jeho vek..

luccija
7. júl 2025

Ta tabletka mu pomohla v sexe neodpovedala si, alebo aj tak sa nezadarilo?úspech je, že vôbec k lekárovi išiel.Tak si si svoj život odchádzaj z domu, opras kamarátstva atď koľko má rokov?
Tak asi cíti za vás zodpovednosť, ale sex s tebou nechce.Dovod vie len on

autor
7. júl 2025
@luxus10

autorka-a nechyba mu testosteron?mozno ma nizku hladinu...mal vysetrenie urobene?lebo ten sa da dodavat, mozno s nejakymi vedlajsimi ucinkami...ale mozno by ho to prebralo...alebo by mohol robit nieco, co by prirodzene stimulovalo unho tvorbu testosteronu vlastneho...nepozname jeho vek..

@luxus10 má 45 rokov. Tabletky mu na erekciu pomôžu, ale on proste o tú intimitu nemá záujem. Výsledky u urológa mal v poriadku

autor
7. júl 2025
@luccija

Ta tabletka mu pomohla v sexe neodpovedala si, alebo aj tak sa nezadarilo?úspech je, že vôbec k lekárovi išiel.Tak si si svoj život odchádzaj z domu, opras kamarátstva atď koľko má rokov?
Tak asi cíti za vás zodpovednosť, ale sex s tebou nechce.Dovod vie len on

@luccija Mne, sa z domu odchádzať nedá kedže opatrujem babku.

zuzanita1609
7. júl 2025

Ale plus je,že to rieši/l u urológa, čiže mu asi na tom záleží. A však,ako sama tvrdíš,že si ufrflaná,to na "chuti" veľmi tiež nepridá. Alebo len choďte niekde spolu na víkend,len vy dvaja.

Strana
z7