Ako sa naučiť radovať z partnerovho túženia?
Ahojte no možno ma tu ukamenujete.. Snažím sa zmeniť veľa veci vo svojom živote nakoľko prišla choroba ktorú som si nevybrala a bude tu po zvyšok života hocikedy. Samozrejme idem zmeny od stravy a pitného režimu po cvičenie co mam nariadené musím veľa veci zo života vypustiť a veľa veciam dať šancu. Mala som vyše týždňa strašne bolesti hlavy celého tela poruchy videnia (migréna kombinovaná s ďalšími xy vecami zatiaľ mam dg toto a ešte sa skúmajú ďalšie veci). Mam priateľa a dlhodobejšie ho odmietam nakoľko dlhodobo vždy bol nejaký zdravotný problém. On to chápe ale čo si budeme tie ich výhovorky *som len chlap *. 🤦♀️ Povedal že by som mala byt rada ze sa mi pcha do zadku ze po mne túži ze ho vzrušujem takmer so všetkým čo urobím každým krokom kedy okolo neho prejdem.. Vidím to... No moja strana pohľadu? - neustále sa po mne sape chytá ma za prsia stiska ma chytá ma za zadok chce sa bozkávať.. Neustále chce byť na mne nalepeny.. Vážne vás ženy teší ak po vás muž túži? Možno som nevdacna ale mne to nepríde ako kompliment ani ako dôkaz lásky. Ved túžbu môže chlap dostať keď vidí hocijakú ženu čo dýcha. To nemá nič so mnou, je to nim ze jemu to chyba nie tým ze som krásna dobra príťažlivá... Niekedy som skôr zhnusena ze pre chlapa dokáže byť sex priorita zvlášť keď je v živote x ďalších veci ktoré sú dôležité a ktoré treba riešiť. Viem ze ho zanedbávam viem ze raz môže odísť som aj s tým zmierena. Neviem ísť proti sebe. Neviem túžiť. Neviem sa tešiť. Nie je to nim. Celkovo nechcem žiadneho človeka aby ma chytal. Resp chcem tu chuť získať a vnímať ako on ze sa teším na naše chvíle. Chcem to vnímať ako on ale ako sa dostať na rovnakú vlnu?
On je s tebou, lebo sa mu pacis, chce sex, vsetky parove veci (spolocne zaujmy,...). Preco chces byt s nim ty, ked ta sex a vsetko s tym spojene, otravuje. Len preto, ze nechces byt sama, alebo zo zvyku, alebo ze chces byt ako kamosky a tiez niekoho "mat"? Alebo ze sa to tak ma a ze bez chlapa by si nemala deti a nechces ich vychovavat sama? Alebo preto, ze plati dovolenky,...? Preco?
@anonym_autor precitaj si diskusie tu na MK, ked je to naopak.
@anonym_autor vyzera, ze ti vymreli vsetky hormony ako zenam po menopauze.
@anonym_45eccd nemám menopauzu mam 30r a pravidelný cyklus
A tu sa rieši aj opačná diskusia, kde chlap chce len raz mesačne.
Občas to vyzerá, že majú ľudia opačných partnerov.
On je s tebou, lebo sa mu pacis, chce sex, vsetky parove veci (spolocne zaujmy,...). Preco chces byt s nim ty, ked ta sex a vsetko s tym spojene, otravuje. Len preto, ze nechces byt sama, alebo zo zvyku, alebo ze chces byt ako kamosky a tiez niekoho "mat"? Alebo ze sa to tak ma a ze bez chlapa by si nemala deti a nechces ich vychovavat sama? Alebo preto, ze plati dovolenky,...? Preco?
@anonym_468a8b neplatí mi dovolenky kamošky nemám takže nechcem mať chlapa len preto aby som nebola tá "iná".. Dokážem byt aj sama ani tým To nie je, stále k nemu niečo cítim a je mi s ním dobre. Lenže inak než sexuálne
A tu sa rieši aj opačná diskusia, kde chlap chce len raz mesačne.
Občas to vyzerá, že majú ľudia opačných partnerov.
@unicornlady veľa párov je takto. Nechápem prečo sa toľko ľudí musí trápiť lebo nie sú kompatibilni
Ale vážne, keby si vymeníte chlapov
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/riesenie-slabeho-sexualneho-zivota-vo-vztahu/?scrollto=first
@unicornlady veľa párov je takto. Nechápem prečo sa toľko ľudí musí trápiť lebo nie sú kompatibilni
@anonym_autor no toho chladneho to zvacsa netrapi...
@anonym_autor aj môjmu ex stačilo,keď som okolo neho prešla a hneď by na mňa skočil,ale na rozdiel od toho tvojho opičiaka sa správal ako ČLOVEK,nie ako zviera.
Mozno potrebujes len ineho chlapa a vsetko sa to potom tak prebudi, ze za zviera, stale na neho nalepena budes potom ty ....
" *som len chlap * neustále sa po mne sape chytá ma za prsia stiska ma chytá ma za zadok chce sa bozkávať.. Neustále chce byť na mne nalepeny.. " atakďalej...
Či by ma to tešilo? Nie, mňa takéto správanie/zmýšľanie nekompromisne odpudzuje. A to som "sexuálny človek", nie som ani žiadna "konzerva" - práve naopak, som dosť kinky.
Skor ho beries ako kamosa,preto ti to je neprijemne.Keby ho milujes tak mu to opätujes.
Ja ťa chápem,zažívala som presne to isté,až mi to bolo protivné.A nie,neodmietala som s ním sex,ale robil to takým tým chlípnym spôsobom ,nić sexi na tom nebolo .Cítila som sa ako tovar v obchode,alebo jeho majetok,že idem,chytím ,lebo môžem .
Nakoniec vysvitlo ,že mal plný telefón žien,aj nahých fotiek s ktorými flirtoval ,a jednoducho bol nadžaný a ja som bola poruke .Je to hajzel
@anonym_45eccd by si sa divila
Tiež by sa mi zhnusil, keby bol na mne neustále nalepený a obchytkával ma ako taký úchyl. Takéto správanie je pre mňa totálne antisexi.
Keď po ňom netúžis, a nechceš aby sa ta dotýkal tak sa s ním rozid, a netráp ho ďalej. Nech si nájde takú, co bude po ňom túžiť.
@anonym_autor ja si myslím, že to jeho správanie je absolútne zúfalstvo… keby ste normálne sexuálne žili, tak by sa zrejme správal normálne… nie je ok odopierat sex… z tvojho príspevku mám pocit, že tebe to vôbec nechýba a on tým trpí… myslím si, že by si ho mala prestať trápiť a buď sa s ním rozísť, alebo si uvedomiť, že mať sex je tiež potreba a niečo so sebou robiť
Mne by to vadilo. Aby sa po mne takto lepil je to nechutne. Úplne by sa mi zhnusil. Určite fajn keby mi dal ruku na chrbát dotkol sa ma nieco pekne povedal. Zvlášť keď vie aké máš problemy mal by sa zaujímať komunikovať ako by to mohlo byť aby si aj ty chcela a ako by to šlo a bolo príjemné aj tebe. On len chce sa konečne uspokojiť a správa sa ako úchyl ktorého nič iné len on nezaujima
Toto by ma znechutilo. Ako ho opisujes aj to že máš byt rada že sa ti pcha do zadku. Akože on to robí lebo nieco chce ty nič tak je zduty že nedostal? Nesnaží sa lebo si dôležitá pre neho ale účelovo pretoze s toho môže byť zisk? A kde si ty? Mne to príde ako taký primitívny nevychovany trulo. Len čítam ako sa správa a by som s ním nevydržala.
" *som len chlap * neustále sa po mne sape chytá ma za prsia stiska ma chytá ma za zadok chce sa bozkávať.. Neustále chce byť na mne nalepeny.. " atakďalej...
Či by ma to tešilo? Nie, mňa takéto správanie/zmýšľanie nekompromisne odpudzuje. A to som "sexuálny človek", nie som ani žiadna "konzerva" - práve naopak, som dosť kinky.
@wolf_ cítila by som sa ako kus alebo nejaký lacný tovar. Úplne ma takéto primitívne lacné bezcitne chovanie odpudzuje. Príde mi to ako správanie myzogina ktory berie ženu iba ako dieru zadok a prsia ktoré použije lebo môže na svoje potešenie. A degraduje ženu na kus mäsa. Po tomto by ma prešla chuť na sex s ním definitívne. Takéhoto nejaké city pocity emócie prežívanie ženy nezaujímajú vôbec. V takomto vzťahu by som bola tak v strese a nervoch že by som mala tiež migrény a zdravotné problémy
@anonym_autor nechaj ho nech si najde lepsiu. 🙂
@anonym_45eccd aj ty raz budes v menopauze, ak si zena, a dozijes sa toho. Ziadna skoda, ak nie.
No sú takí "vydrbanci",ktorí vidia len seba.Sesternica mala "priateľa "9 rokov,dostala rakovinu,v case ked ona lezala v nemocnici, on trtkal v jej byte s inou! Keď sa to sesternica dozvedela,este jej vykrical,že čo sa cuduje,keď z nej nic nemá lebo je viac v nemocnici ako doma a aj ked je tak nechce alebo je jej zle (z chemo)a on má plné vajcia 🤮Rozisli sa samozrejme a ona toho degeša este 2 roky (potom zomrela)ospravedlnovala,že veď to potreboval 🫣🫣Škoda,že mu toho gašparka predtým neodrezala s hrdzavým nožom 😡
Samozrejme opačná politika sa zas a opäť prejavila na koníku. Zenám tu opäť uniká pointa príspevku. Chlap je zrazu úchylný, je vydrbanec, je nechutný opičák a podobne... Skúste si ešte raz prečítať ten text. Chudák chlap, ktorému milovaná partnerka nonstop odopiera sex. Podľa mňa si vrzne tak raz za dva mesiace a ešte tu z neho urobíte úchyláka. Keby mne toto robil chlap že ma non-stop odmieta, či už zo zdravotných dôvodov, alebo z psychických, nemá náladu, je unavený, má robotu a milión ďalších výhovoriek- tak by som ho kopla do riti. Načo by mi bol taký partner? Keby taký istý text ako autorka napísal chlap, zase by z toho len chlap vyšiel ako úplný blbec. Nie je normálne v zdravom partnerskom vzťahu odmietať sex a intimne chvíľky s partnerom.
Samozrejme opačná politika sa zas a opäť prejavila na koníku. Zenám tu opäť uniká pointa príspevku. Chlap je zrazu úchylný, je vydrbanec, je nechutný opičák a podobne... Skúste si ešte raz prečítať ten text. Chudák chlap, ktorému milovaná partnerka nonstop odopiera sex. Podľa mňa si vrzne tak raz za dva mesiace a ešte tu z neho urobíte úchyláka. Keby mne toto robil chlap že ma non-stop odmieta, či už zo zdravotných dôvodov, alebo z psychických, nemá náladu, je unavený, má robotu a milión ďalších výhovoriek- tak by som ho kopla do riti. Načo by mi bol taký partner? Keby taký istý text ako autorka napísal chlap, zase by z toho len chlap vyšiel ako úplný blbec. Nie je normálne v zdravom partnerskom vzťahu odmietať sex a intimne chvíľky s partnerom.
@anonym_ed4009 to je všetko ok ale ide aj o správanie toho chlapa dá sa táto téma aj inak komunikovať ako tým že on ženu obchytkáva a hovorí tomu že sa jej pcha do zadku. Okrem toho určite vie že sú tu zdravotné problémy a komunikovať treba asi iným spôsobom tento čo zvolil je dost odpudzujúci
@anonym_ed4009 to je všetko ok ale ide aj o správanie toho chlapa dá sa táto téma aj inak komunikovať ako tým že on ženu obchytkáva a hovorí tomu že sa jej pcha do zadku. Okrem toho určite vie že sú tu zdravotné problémy a komunikovať treba asi iným spôsobom tento čo zvolil je dost odpudzujúci
@anonym_11d0a8 teba manžel občas neobchytkáva? Alebo ti pred sexom píše sonety a vediete siahodlhú filozofickú debatu? Podľa mňa autorka trošku preháňa len preto, aby sa jej tu dostalo podpory. Keď ten chlap robí také gesta, to znamená, že musí byť už tak sexuálne frustrovaný a zúfalý, že už by urobil hoci čo. Nech mu autorka da slobodu. Aby mu nonstop dopierala sex kvoli svojim zdravotným dlhodobným problémom. Čo sú to dlhodobé problémy? Niekoľko mesiacov, niekoľko rokov? Chlapík je podľa mňa len zúfalý. Aj keď podľa mňa má to svätú trpezlivosť . Ak by si našiel milenku, tak autorka sem vypisuje aký je hovado, že si našiel milenku. A zase by ste tu pritakávali len autorke. A chlapík by bol za hovado. Ini chlapi by to riešili s milenkou. Ani by som sa mu nečudovala.
Asi by som si grcla keby sa po mne muž sápal ako po údenom avšak na druhej strane vo vašej situácií sa mu už aj trocha nečudujem.
@anonym_45eccd aj ty raz budes v menopauze, ak si zena, a dozijes sa toho. Ziadna skoda, ak nie.
@anonym_b14d62 kazda raz bude v menopauze. Ja uz v menopauze som, cize som pisala podla vlastnych skusenosti, nie kvoli tomu, aby som sa niekomu vysmievala. Zle si pochopila😉
@anonym_11d0a8 teba manžel občas neobchytkáva? Alebo ti pred sexom píše sonety a vediete siahodlhú filozofickú debatu? Podľa mňa autorka trošku preháňa len preto, aby sa jej tu dostalo podpory. Keď ten chlap robí také gesta, to znamená, že musí byť už tak sexuálne frustrovaný a zúfalý, že už by urobil hoci čo. Nech mu autorka da slobodu. Aby mu nonstop dopierala sex kvoli svojim zdravotným dlhodobným problémom. Čo sú to dlhodobé problémy? Niekoľko mesiacov, niekoľko rokov? Chlapík je podľa mňa len zúfalý. Aj keď podľa mňa má to svätú trpezlivosť . Ak by si našiel milenku, tak autorka sem vypisuje aký je hovado, že si našiel milenku. A zase by ste tu pritakávali len autorke. A chlapík by bol za hovado. Ini chlapi by to riešili s milenkou. Ani by som sa mu nečudovala.
@anonym_ed4009 vzťah nie je len o sexe a sex nie sú len smiešne pohyby mňa by takýmto správaním znechutil