icon

Ako sa vysporiadať s nezáujmom partnerky?

wojto08
3. jan 2026

Ani neviem ako začať....asi sa chcem iba vykričať a možno nájsť iba niekoho kto zažil to čo ja. Som obyčajný chlap s viacdetnej rodiny ktorému asi iba život neprial nájsť si životného partnera. V skratke. .. po skončení školy som si ako väčšina žil bohémsky život... párty, alkohol... No v 25ke som ju stretol... zobrala my dych, nikdy som niečo také nezažil...chcel som byť s ňou každú chvíľu...no a potom sa to stalo po dvoch rokoch svatba a po ďalších dvoch rokoch rozvod....vraj si ju nevšímam.... nevážim, atď... No pravda bola taká že kým som ja pracoval v Nemecku a živil ju a jej deti ona po nociach behala za inými a nosila si ich do nášho bytu....( Aj keď som to tušil) Vždy si človek vraví veď....to by my neurobila... veď som jej dal všetko čo môžem.... No žiaľ ani to nestačilo..... pomaly som som sa spamätával z rozvodu... našiel si priateľku. Ktorá si somnou užila veľa debát o bývalej...... keďže tá rána sa ťažko hojí dodnes... A opäť.. je problém... priateľka už omna vôbec nejaví záujem.... Som len " dobrá" spoločnosť" prenu.. keďže zaplatím nákup, nájom, atď... Intímnosti nula bodov... A ak mám pravdu povedať ani ja už oto nestojím...... Keďže moja priateľka my porozpravala čo kde s kým ako robila...a somnou..dve polohy max....aj to večer ako dôchodcovia až je tma a 7 minút pred spaním.... už ani neviem čo mám robiť..... Ako chlap si myslím že sa starám ako najlepšie viem....ako muž aj varím, upratujem, chodíme na výlety ak som doma... neviem čo ešte robiť... možno..iba si hľadám zlé partnerky....alebo už neviem. Radšej chcem komentáre žien ako zakomplexovaných mužov... ďakujem

anonym_b2217b
3. jan 2026

"Ktorá si somnou užila veľa debát o bývalej."- tieto kecy o ex nezaujímajú žiadnu ženu. zbytočne len ukazuješ ako sa cez situáciu nevieš preniesť a nie si ešte schopný budovať si nový vzťah.
u mňa by si skončil už po krátkej chvíli.

buminka555
3. jan 2026
@anonym_b2217b

"Ktorá si somnou užila veľa debát o bývalej."- tieto kecy o ex nezaujímajú žiadnu ženu. zbytočne len ukazuješ ako sa cez situáciu nevieš preniesť a nie si ešte schopný budovať si nový vzťah.

@wojto08
Buď rád že si sa rozviedol a nemáš na krku vretenicu ktorá sa priplazí do postele inému pytónovi.
Možno si si nepovšimol že aj ženy sú špekulantky niekedy viac než muži , a niekedy sa stáva že nejaká si povie pred vzťahom ( A Bude po mojom)
Niekedy žene nestačí nič ak je MRCHA

anonym_263772
3. jan 2026

@wojto08 chlape..držím prsty ak nechceš komentáre mužov ale radšej si mal napísať na mužské forum..tu ťa ženy roznesu ...počkaj chvíľu

buminka555
3. jan 2026
@anonym_263772

@wojto08 chlape..držím prsty ak nechceš komentáre mužov ale radšej si mal napísať na mužské forum..tu ťa ženy roznesu ...počkaj chvíľu

@anonym_263772
A väčšina bude písať ako Anonym 😂

michaela329
3. jan 2026

Jednoducho zlý výber partnerky. Ešte nič nie je stratené. Skús sa do vzťahov nehrnúť rýchlo, radšej dlhšie randiť, nie spolu hneď žiť. A preboha - nikdy nespomínaj exky, maximálne vetu, dve. Také rany niekomu ukáž až keď to bude skutočne bezpečný vzťah.

mandzula
3. jan 2026

Druhej si debatami o prvej dal krasny navod, ako s tebou nejaky cas vydrbavat, a tak nezavahala a vydrbava, ukazal si jej svoju slabu stranku. Po rozchode s touto si daj pauzu, daj sa dokopy a az ked si vyliecis dusu, pokracuj v hladani.

dadis
3. jan 2026

@wojto08 No a chyba je len v priatelke? Ty ake co podnikas pre to, aby bol vas vztah vasnivejsi? Zvadzas ju aj pocs dna? Vymyslis nieco nezvycajne? Dostali ste sa do rutiny a ju to tiez uz s tebou asi nudi.. Ale otazka je, preco mas pocit, ze cela vina je len na jej pleciach..

anonym_bd4161
3. jan 2026

@wojto08 a čo ti bráni si užívať s partnerkou tak ako by si chcel, rôzne polohy a vniesť do toho vášeň. Sám priznávaš, že rana sa hojí dodnes. Vtedy ti žena behala za inými lebo bola nuda, táto sa s tebou nudí tiež, lebo inak by chcela zažiť to čo ti opisovala s bývalými. Ja na teba neútočím, ale zrejme nie si dobrý milenec. Sexovať treba vedieť a nikdy nie je neskoro na sebe popracovať, aby tá žena mala chuť na teba a nebolo to pre ňu nudné a neuspokojivé.
A ďalšia vec je to, že nestačí byť dobrým chlapcom. Musíš byť pre tú ženu zdrojom vášne, mužnosti, aby neutekala alebo sa necítila s tebou ako dochodkyňa keď ty máš pre ňu príťažlivosť dôchodcu.

anonym_fda503
3. jan 2026

Ak je niečo stereotypne ako pisu dievčatá vyššie, moze aj zena priložiť ruku k dielu. Nie sa len odmlčať a cakat co vymhsli partner. Mne osobne bh nebolo príjemné baviť sa o ex a o tom aky mali spolu sex, je to divne ale ak pre vas ok tak ok. Vieš ju uspokojiť? Alebo sa odbavis a tym sex konci ? Ako zareaguje,ked chces aj počas dňa? Keďže píšeš, ze len večer ako dôchodca? Nieje to samozrejme len o tom, ale ak bh si ju pritahoval mala by obcasnu j chut aj počas dňa.

anonym_fda503
3. jan 2026
@anonym_bd4161

@wojto08 a čo ti bráni si užívať s partnerkou tak ako by si chcel, rôzne polohy a vniesť do toho vášeň. Sám priznávaš, že rana sa hojí dodnes. Vtedy ti žena behala za inými lebo bola nuda, táto sa s tebou nudí tiež, lebo inak by chcela zažiť to čo ti opisovala s bývalými. Ja na teba neútočím, ale zrejme nie si dobrý milenec. Sexovať treba vedieť a nikdy nie je neskoro na sebe popracovať, aby tá žena mala chuť na teba a nebolo to pre ňu nudné a neuspokojivé.
A ďalšia vec je to, že nestačí byť dobrým chlapcom. Musíš byť pre tú ženu zdrojom vášne, mužnosti, aby neutekala alebo sa necítila s tebou ako dochodkyňa keď ty máš pre ňu príťažlivosť dôchodcu.

@anonym_bd4161 zena naozaj nemjsi behať za inými len preto, ze s mužom je nuda.. môže behať aj preto, ze chce 😉

anonym_c3d918
3. jan 2026
@anonym_b2217b

@anonym_b2217b veď tá ďalšia mu popisovala sex s bývalymi. Uniklo ti? Ženy zvyknú rozprávať o bývalých partneroch, je tu dosť tém o tom
Vyzerá, že aj chlapi. Ani v jednim prípade to nerobí dobrotu.

arek00
3. jan 2026

@wojto08 kamo drobna rada, ked som sa stretaval ja so zenami a vypravali mi o ich ex dlhsie ako 5 minut... bral som nohy na plecia... jedna mi o nom vypravala dva mesiace. Nie je to dobre...tohoto sa vyvaruj je to znak neupratanej minulosti.

anonym_23325f
3. jan 2026

@wojto08 nechces byt narocnejsi v hladani partnerky? Asi ides skor po vzhlade. Lebo jedna krava vacsia ako druha.

anonym_e000e0
3. jan 2026

@wojto08 chlap, co spomina byvalu, by si u mna tiez nevrzol.

anonym_319b5c
3. jan 2026

@wojto08 dúfam že ta priateľka alebo žena? Pošle čoskoro do rici a nájde si iného, možno už na tom pracuje veď kto by stal o úbožiaka čo si doteraz hojí rany popri inej. 🤦🏽‍♀️ aj ty môžeš hľadať lebo ta už dá radšej inému ako tebe

anonym_b037bf
3. jan 2026

Každý máme čo by chcel ten druhý. Ty máš partnerky ktoré by dokázali bez sexu žiť normálne a nepotrebujú ho pripadne raz za čas a ja mam muža naruziveho a menila by som za muža ktorý by odo mňa nič nechcel max tak objatia pusy a hladenie 😃 svet je naruby

anonym_a43765
3. jan 2026

@wojto08 kašli na ňu, čaká ťa niečo lepšie. Taká čo si ťa bude aj vážiť. A sem nepíš na modrý kon, tu budeš vždy zlý len a len ty. Lebo si muž. Veľa šťastia, držím palce 🙂

anonym_93f6cb
3. jan 2026

@wojto08 och necudujem sa, ze sa tak zachovala
Vela debat o byvalej? Haloo
Ak sa nevies z toho dostat na co sa pchas do dalsieho vztahu? Najdi si psychologa a vyrozpravaj sa tam a nie niekomu s kym mas vztah a riesis nejaku exmanzelku s nou, mna by to totalne odradilo a vdaka za taku spolocnost , odisla by som sama
Asi si taky “nemastny neslany” preto to potom opadne
Skus si vyriesit svojich demonov co mas v dusi, chyba je v tebe

morpheuss
3. jan 2026

Chlapče, chlapče... zakomplexovaného muža keď chceš vidieť, pozri sa do zrkadla. Na čo je toto dobré? Vyplakávať pred ženami, aby ťa ľutovali? Alebo je toto tvoj plán ako si na kononíku nájsť nejakú nymfu, čo sa nad tebou zľutuje? Bývalá ťa podvádzala a ešte ti aj kopačky dala ona a nie ty jej.. táto nová s tebou ani sex nechce mať, je rada, že si jej sponzor. No hádaj, aké je riešenie tvojej situácie... tak ako si mal poslať do riti tú prvú, tak máš poslať do riti aj túto. Či si dobrý šukač, je ešte samo o sebe na debatu, lebo dobrý sex môže byť aj pred spaním a aj pri zhasnutom svetle. Je na tebe, ako si ženu vyobraciaš v posteli...
Proste prestaň sa ľutovať, prestaň žobroniť o ľútosť iných a začni veci riešiť ako chlap. Lebo z toho, čo tu píšeš, sa nečudujem ani jednej, ani druhej tvojej žene...

vilma7
Včera o 00:17

A asi takto fungujú vzťahy na diaľku. Nájdi si priateľku tam, kde žiješ. Vzťah na diaľku nikdy neskončí dobre.

denithestrange1993
Včera o 00:49

@wojto08 otazka je rozumiete si,lubis ju? Lebo ak hladas len zaplatu na hojenie starej lasky tak je to voci nej nefer.

karolinakr
Včera o 06:49

aký typ žien si vyberaš? pre niekoho tvoje zaopatrenie môže veľa znamenať a bude si to vážiť, tieto to beru ako samozrejmosť a zrejme hladali vo vzťahu niečo iné, niektore baby finančne sebestačne nebudu ohurene z chlapa, ktory im nosi peniaze, ked su nevyburene viac hladaju flirt dobrodružstvo...ty musiš tiež zistiť, čo žena vo vzťahu hlada, aky je typ, možno keby si sa nestarala a spraval ako alfasamec, zobali by ti z ruky....vaše potreby sa nestretli, čo ti odporučam hladať ženu, pre ktoru je tvoj vklad prínos, ktory si važi, ktory niečo pre ňu znamena a bude ochotna tiež ti vyjsť v ustrety v tvojich prianiach, a to zistiš rozhovormi, čo sa jej pači, čo ma rada, prečo opustila byvalych...to si medzi riadkami ľahko zistíš

karolinakr
Včera o 06:52

väčšinou sa hovori, že muž musi byť pozorný, starať sa, nosiť financie, pomahat v domacnosti a ked to robi, chodia sa tu sťažovať, že dostali kopačky alebo ich žena podvadza

karolinakr
Včera o 06:55

ale inak dva mesiace rozprávať o bývalej to by unavilo aj koňa a ešte porovnávať, nie? každu vetu začínať a moja byvala to robila takto....a potom sa čuduješ, že je ofučaná, a nechce sex.... 😀