Ako sa vysporiadať s tým, že ho nemôžem mať?
Ten pocit keď vieš že ho nemôžeš mať ako sa s tým prosím vysporiadať .. ? Každú sekundu myslím na neho ..neviem ako si zamestnať myseľ správam sa ako 15 rocne poblaznene dievča
je to jednoduche. zakazane najviac laka. uz len to samotne ze ho nemozes mat tvoje chcenie znasobuje. a presne ako baba nadomnou pise. zide z oci zide z mysle. nie hned ale skor ci neskor urcite. a dalsie klin sa klinom vybija. treba to miesto zaplnit niekym inym.
Záleží aj od dovodov, prečo ho nemôžeš mať. No všeobecne platí, že zíde z očí zíde z mysle.
Nemôžem pretože obaja sme zadaný on ani nevie čo sa v mojej hlave v srdci odohráva a ja si nechcem pokaziť niečo čo funguje ako tak ale funguje .. s poblaznenim len sa takto anonymné vyzalujem a život ide ďalej
Mala som to rovnaké (a asi v kútiku duše to tak ešte je..) ale snažím sa nekontaktovať ho keď netreba. Ak sa ozve sám- odpíšem. Pomaličky ho vytlačam zo svojho zivota.
Na svete je milión dalších chlapov… prejde to časom, len sa tým nezozieraj chod von a užívaj si slniečka 🥂
A do vlastneho uz zalubena nie si? Ci lubis naraz dvoch?
Ak si teda zadaná, tak by som sa zamestnala venovaním sa svojmu partnerovi... utužiť, okoreniť vzťah, tak aby si si na toho druhého už ani nespomenula 🙂
@pivonka6 ja už ani vlastne neviem som zo všetkého veľmi zmätená manžel sa ku mne správa veľmi nepekné už dlhú dobu máme krízu tak veľmi som sa snažila a všetko zbytočne on už ako keby nemal o nič záujem
@lindous keby ten môj mal tak o mňa záujem
@nikto2234 ja som zadaná len aj to funguje aj nie a asi to čo mi chyba hľadám pri inom ale to nedopustim nebudem neverna
Vyries nefungujuci vztah. Bud tak alebo onak. Potom ries motyle v bruchu z inych muzov
Vydržať,to prejde,venovať sa koníčkom,nesediet doma a neplatí do vankúša😉
@rorino máš pravdu ďakujem 😊
Nijak... nemozes tak nemozes, konecna.
Ak ti nieco v manzlestve chyba, ries to. Bud naoravou, alebo rozvodom. Potom mozes mysliet na ineho
@lindusss2016 riešim veď už tak dlho že uz som z toho unavená lebo keď sa niečo napraví tak Max na týždeň dva .. a zas je to o Tom istom
@martinq54 a to by ti bolo na čo dobre ?
a prečo mu o tom nepovieš ? prečo teda neukončíš svoj vztah ktory máš a nežiješ tento život, len prežívaš ? každý na tomto svete si zaslúži byť štastný, milovaný, zamilovaný a spokojný ale pochop dievča, že to máš vo svojich rukách iba ty.
@banderaska29 povedala som vysvetľovala a furt je to o Tom istom ... Už to nezvládam pomalí ale isto sa všetka iskra z manželstva vytráca tvrdí že má miluje najviac na svete že urobí pre nás všetko ale skutek utek
no ja som nemyslela tvojho manžela autorka 🙂
@banderaska29 aha prepáč až teraz som pochopila... Nemôžem je to neprípustné .
tak ale tocis sa v bludnom kruhu. ked mas dojem ze si s manzelom vyskusala uz vsetko tak to treba ukoncit. bez toho aby aj on zapracoval to nepojde. na to treba dvoch.
@martinq54 ?
@pralinka25 áno to je pravda že treba dvoch z jednej strany hovorí že sme pre neho všetko a z jednej na mňa kašle

Neviem aká je konkrétna situácia, ak ste v kontakte a dá sa, tak ten kontakt úplne prerušiť... klišé, ale zíde z očí, zíde z mysle... medzi tým sa niečím zabaviť, ísť s kamoškou na drink, koncert, festival, hocičo a dať tomu čas, pobláznenie opadne