icon

Ako si zvýšiť chuť na sex?

simonaprava
7. sep 2020

caute baby. zlepsil chut na sex niektorej z vas zensen alebo maca? pripadne iny doplnok? dakujem za rady.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
vikybotka
7. sep 2020

Jedine čo mi stačilo trochu schudnúť, zacala som sa citit skvelo a sexi a s tým prišla aj tá chuť 🙂

neluskas
7. sep 2020

@simonaprava ja mám osobne odskusanu multi macu na prírodnej báze.nielenze dodáva chuť na sex,ale vďaka nej sa mi upravil menštruačný cyklus a bolestivá menštruácia

petulda333
7. sep 2020

@neluskas odkial ju kupujes? Dakujem

simonaprava
autor
8. sep 2020

@vikybotka nie som tucna. pravidelne cvicim, turistika, vychadzky so psom. nie je to nedostatkom sebavedomia alebo obezitou.

simonaprava
autor
8. sep 2020

@neluskas objednala som si nejakú aj s kotvicnikom. tak snad... veru aj moja menstrucacia je strasne bolestiva. aj 3 dni.

neluskas
8. sep 2020

@simonaprava ja odkedy užívam tieto prírodné produkty a multi macu,tak ani neviem,že mi príde menštruácia.upravil sa mi cyklus presne na 28 dňový,bez bolesti,žiadne pred menštruačné stavy ako náladovosť, podráždenosť a bolesť v podbrušku

hankm
8. sep 2020

@simonaprava pozri si toto video, sice nic extra odborne ale ako nastrel, kotvicnik by mohol pomoct.

https://www.youtube.com/watch?v=Xjty9pHTbrg

Podstatne je, ze doplnky z kotvicnika velmi nepimahaju budovat svslstvo no chut na sex by mali zvysit.