icon

Ako sledovať muža bez toho, aby o tom vedel?

rihana12331
17. júl 2023

Ahojte prosim Vas poradte mi existuje taka aplikacia aby som mohla vystopovat muza ale bez toho aby o tom vedel ??? Viem som neveriaca len munneverim urobil jednu chyby a od vtedy mu neverim dakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
17. júl 2023

Pre mna je klucova vo vztahu dovera. Ked tomu cloveku neveris a chces ho sledovat, tak to je koniec.

bloger
17. júl 2023

Dá sa kúpiť také zariadenie. Má to zabudované GPS.

jj298
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
basulaak
17. júl 2023

@rihana12331 apple air tag. Hodis mu to dakam do tasky, nastavis zdielanie polohy. Len sa mi zda, ze tam treba nastavit aj schvalenie v telefone. My to mame obaja s muzom na klucoch a zdielame si pristupy. Nesledujeme sa, mame to z bezpecnostnych dovodov.

anickaaa6aaa
17. júl 2023

Tak toto by mi nikdy nenapadlo.. moj keď ide na bike tak mi pošle link na zdieľanie polohy. Ak máte problém tak si sadnúť a seriózne sa porozprávať.

jj298
Odpoveď bola odstránená
gipsy11
17. júl 2023

Pod ed ho aj ty a ste si na rovnako 🤣

oli18
18. júl 2023

Mozno dat mu do kufra iny mobil a sparovat ho s tvojim appkou, ako pise jj298. A vypnut zvuk hlavne. Ak ti potrebuje muz potvrdit sledovanie, to bude bez efektu predsa 😃

queen_mary
18. júl 2023

Aj androidy maju cez gmail findmydevice, ale to pipne notifikacia, ze bol lokalizovany. Este su take aplikacie, kde si navzajom zdielate polohy. Ak mu ju tam nainstalujes a nastavis a sikovne ju upraces do nejakeho foldra, tak je mala pravdepodobnost, ze ju najde.

domkakvet
18. júl 2023

@rihana12331 neviem do kedy ho chces sledovat, lebo prejavit sa to moze aj neskor to cim si nie si ista.

banderaska29
18. júl 2023

ja snad neverim vlastnym očiam. ak ta zradil preč od neho. to takto dokedy chceš žit ? 😀 ved to je čisty nonsens.

pralinka25
18. júl 2023

ked niekomu neverim az do takej miery ze by som v nejakom pominuti zmyslov uvazovala nad sledovanim tak idem od neho nech by eventualny vysledok sledovania bol akykolvek. je to uplne jedno ci by sa tvoje podozrenia potvrdili alebo nie. neveris mu (je nepodstatne ci dovod mas alebo nemas) ta nedovera tu uz bude navzdy. takto sa dlhodobo zit neda. takze idealne najst si ineho partnera. otazkou je ci mas problem len s tymto clovekom, alebo celkovo s nedoverou a sebavedomim. ak to druhe treba vyhladat pomoc a popracovat na tom. sledovanie vobec nic nevyriesi. teraz ho posledujes ale kravinu moze urobit za pol roka. to budes stale takt premyslat?
koniec koncov ak by sa aj nepotvrdilo z coho ho podozrievas a zisti ze si ho sledovala predpokladam ze ta kopne do zadku. za prve je to myslim nezakonne a za druhe brutalne narusenie sukromia.

kirakira
18. júl 2023

Načo to je dobre ideš robit zo seba stihačku budˇ mu odpustiš a idete dalej alebo si idete navzajom ubližovať