Ako vybrať ideálnu sexuálnu pomôcku pre muža?
Ahojte, chcela by som manželovi zadovážiť nejakú sexuálnu pomôcku. Ja mám nejaký ten vibrátor, análny kolík a podobné veci, nepoužívam to vždy, ale čas od času na okorenenie života, väčšinou to používam s manželom, málokedy sama.
A chcela by som niečo také kúpiť aj jemu, aby sme to mohli používať spoločne, rovnako aj aby to mohol používať sám. Viete niečo odporúčiť? Okrem análnych pomôcok, to by nechcel.
@mamamasama alebo to ešte môže byť tým, ze sme v skupine "Za dverami našich spální "😉😉 (ale nie som si istá, môžem sa aj mýliť 😁)
Krúžok hlúposť pre muža , pre ženu jedine ktorá ma citlivý klitoris na veľmi jemné vibrácie....tá čo potrebuje s nim pracovať ako s vŕtačkou nie...... Sú hračky pre páriky ( vibrátor dokonca so smart ovládaním ) podľa mňa hlúposť a stoja 200 Eur +..... Ak si skutočne reformná a finančne dobre na tom , umelá panna ( ale nie preboha taká za 34 eur ) alebo potom automatický masturbátor ( cca 100 eur ). Len to robotu urobí za teba 😝
Zdravim, mam na predaj nepoužite zaujimave kusky pre spestrenie večera, ak by ste mali zaujem.
https://www.modrykonik.sk/market/ine-pre-dospel...

od veci napisem. neporadim...ale tento tyzden, od vcera, tu mame nejaku vyzvu sexualnu? sa tu roztrhlo vreco so sex. tematikami 🙂. tolko náhod najednou 🙂