icon

Ako vydržať dlhšie na partnerovi?

25. apr 2023

Ahojte baby . Možno sa mi budete smiať možno má zvozite pod čiernu zem . Ale moc by som vás chcela poprosiť o “tipy, triky , odporúčania” ako mám vydržať na partnerovi hore . Pripadne nejakú polohu odporučiť . Som žena v strednom veku s dvomi deťmi , kondička cely život nič moc nikdy som neholdovala športu . Vážim takmer 90 kíl . ( chudnem po pôrode , pôvodná váha cca 75). Takze
Áno som tazka váha . Normálne sa bojím naňho sadnúť a uvoľniť sa . Jednoducho nevladzem na partnerovi sedieť hopkat natriasat sa . V sexe využívame polohy kde všetko odrobí on . Raz tu písala nejaká slečna / pani ako sa zaprieť a tak, odbremeniť nejak sama seba ale už to neviem nájsť . Viem že sa asi smejete . Ale ja som zúfalá a chcela by som ja toho svojho partnera potešiť . Ale jednoducho nevladzem . Možno sa nájde dušička ktorá mi dá tipy … ďakujem už len za prečítanie

cervenaruza123
25. apr 2023

Ked nevladzes, tak skusaj aspon na chvilu a potom sa vystriedajte, ale nabuduce budes vladat viac. Doslova ako v sporte, cim viac cvicis, tym mas vacsiu kondicku a vydrz. Pripadne si skus cez google najst rozne sexualne polohy a vyskusajte take, kde sa ti bude zdat, ze by to pre teba nebolo az take namahave.

caroline_
25. apr 2023

Ak vies trosku po anglicky, na yt je kopec videi na tuto temu. Kamoska hovorila ;)

maxalla
26. apr 2023

Zlepsit kondicku. Tak si to omnoho viac uzijes (a nie len tuto polohu) ako pri nejakom zapierani sa. ;)

Odporucam zacat rychlou chodzou a ked budes mat nizsiu vahu, tak postupne prechadzat do behu (ak mas kolena v poriadku).

tamtamka26
26. apr 2023

a keď sa napr zaprieš rukami o neho, alebo o posteľ? alebo aby sedel aj on a možno ťa rukami trochu podvihoval? a jemu vadí, že on to viac- menej sám odrobí?

kornelies
26. apr 2023

Reverse cowgirl...daj do google

sense
26. apr 2023

Naprv treba uvoľniť blok v hlave ved nemusíš na ňom hopkat polhodinu kľudne môžte polohy striedať

cervenaruza123
26. apr 2023

@maxalla Kondicka je vzdy super, ale tu konkretne to vyslovene nemusi pomoct, ked zacne behat. Pri sexe sa pouzivaju ine svaly ako pri behu. Clovek moze vladat behat, ale nebude vladat skackat, lebo je to iny pohyb. Sice z ineho sudka priklad, ale minule sme s mamkou sadili v zahrade, ja som po par minutach kopania do zeme bola hotova a ona cely den makala a ani sa velmi nespotila. Som si nadavala, ze nemam vobec kondicku. Druhy den sme sli na rychlu a dlhu prechadzku, ja som si ani nevsimla, ze by to bolo namahave, moju mamku ta prechadzka uplne vystavila a si nadavala, ze nema kondicku.

marseillefan
26. apr 2023

Veď normálne si kľakni s kolenami na posteľ, zadok dole, napichni sa na neho a ty si ľahni tak, aby ste mali čo najbližšie hlavy. Rukami sa opri o posteľ a ideš... či aj toto je ťažké?

marseillefan
26. apr 2023

a ešte výhoda toho je, že nemusíš skákať hore dole, ale môže to byť kľudne ten pohyb dopredu, dozadu...

autor
26. apr 2023

@marseillefan ďakujem , to bude asi ten blok z mojej váhy že si naňho sadnem a zabijem 😅😭 v živote som toľko kíl nevazila , tak tam je asi moj problém

caroline_
26. apr 2023

Ja mam len o veľmi malo menej, a teda na mojom skacem jedna radost, nie len tam dole 😂😂😂 a nic sa mu nikdy nestalo 😅😅😅

marseillefan
26. apr 2023

nič sa neboj, všetko dobre dopadne... držím palce 🙂

maxalla
26. apr 2023

@cervenaruza123 ja to hovorim z vlastnej skusenosti. Najlepsi sex som mala, ked som v pohode dokazala aspon hodinu vkuse behat... to som si to uzivala jedna radost, ziadne zadychanie, ziadne spotene funenie, takze za mna toto nikdy nie je na skodu 🙂 nemusi ist zrovna o beh, ale o kondicku ako taku.

simca06022011
26. apr 2023

bud podla obrazku, alebo teda u nas oblubenejsia je verzia po sediacky :DD cize chlap sedi, ziadne ze sa nan neho zvalim ako velryba :DD to nam vyhovuje asi viac
A nie neboj, nezabijes ho :DDD

lamonita
26. apr 2023

@marseillefan oceňujem, ze na obrázku nie je žiadna vychrtlina👌 aj ja som teraz tučná a nemám kondičku ale takto si to vydržím robiť až do orgazmu takže to nebude o vydrzi ale o technike ☝️😉🥂

autor
26. apr 2023

Veľmi pekne ďakujem všetkým za komentáre , trosku som sa bála že má zvozite pod čiernu zem že dospela žena matka sa toto pýta , ale naozaj ste mi pomohli. Všetko dobre všetkým prsjem ❤️

foterlotor
2. máj 2023

Schudni. Co cakas aku odpoved?? neuveritelne.