Ako zachrániť upadajúci vzťah bez komunikácie?
Ahojte, priateľ sa už somnou nerozpráva. Nemá rád ani keď sa riešia podobné témy, hovorí že sa s ním stretávam dobrovoľne atď. Veľa pracuje, alebo je na mobile, keď si dáva pauzu a mne sa venuje len večer, aj to zapne seriál a hovorí mi, že ticho, že či má to nebaví a pod.,keď niečo poviem. Popritom sa zhúli. A to je neustále. Včera mi povedal, že nemám vlastné aktivity a nevie ako mi má povedať, že chce byť sám. Hovorím mu, že má ústa a môže mi to povedať a nie to hádzať na mňa. Veľa od neho nežiadam, no začínam prehodnocovať, či náhodou nechcem veľa, ešte zopár slov, komunikácie a pod. Uspokojila som sa s absolútnym minimom, s tým, že viem, že je to dočasne. Skutočne už neviem, čo si myslieť. Či sa snaží o to, aby som odišla ja, alebo mám čakať kým to skončí on. Nerozumiem na čo sa ešte chce stretávať.
ty fakt nevieš, čo si o tom máš myslieť? Veď je to nad slnko jasnejšie. Sorry, ale má ťa v paži
Jednu vec by si si mala uvedomiť. Komunikácia je alfa a omega akéhokoľvek vzťahu. Bez komunikácie nie je ani vzťah, ani nemôže a nebude fungovať.
Chceš pravdu? Máš ju mať. Si pre neho sex toy a inak daj pokoj. Sory, ale je to tak.
Nerozprávate sa, nesexujete, nijak zmysluplne netrávite spolu čas… prečo toto udržiavaš? U neho predpokladám, že to je zo zvyku a pohodlnosti, je príjemne mať niekoho pri sebe, nejakú istotu, ktorá ale veľa nevyžaduje a neočakáva, keby si mal hľadať inú, musí sa zase snažiť a niečo robiť…jemu je vlastne asi fajn… trápi to teba, ty by si s tým mala niečo robiť
Tak s ním nemá hlbší zmysel, asi je čas tohto týpka ukončiť a začať hľadať zmysluplnejšieho 🤷. Tento nech si huli a pozerá seriály. Posaď vedľa neho gumenú anču, šak si ani nevšimne rozdiel asi... Alebo to bude Win-Win pre oboch...
Ak všetok svoj čas a energiu investuješ do tohto super vzťahu, tak sa ani nečudujem... počúvni ho a začni s nejakými svojimi aktivitami a myslím si, že ťa veľmi rýchlo prestane baviť každý večer iba pozerať seriál s vypnutým dofajčeným týpkom 😅 navyše nikdy nevieš, koho stretneš
Prestaň sa v prvom rade opúšťať, dobre? Ak to nezvládneš sama, požiadaj o pomoc psychológa, alebo aj psychiatra. To nie je hanba! To sa stáva.
S týpkom sa rozíď, lebo ťa len pripravuje o život a nič z toho nebude, to tu už všetci vidíme...
Nemáte sex, netúlite sa, nemáte sa o čom rozprávať, ani nemáte spoločné záľuby. Asi to bude tak, ako to píšu ostatné ženy - ty mu popraceš, poumývaš riad a inak drž hubu a krok. No. Toto nie je vzťah. Je to strata času, proste hľadaj inde, hľadaj svoje šťastie. Samé od seba ti z neba nespadne.
Tebe sa chlap pri seriály zhuli, a teba najviac trápi ze sa toľko netozpravate. Vykašli sa na neho, čo je to za život uspokojovať sa s minimom?? Nič spoločné nemáte okrem iného...

A ja zase nerozumiem načo sa ty s ním chceš ešte stretávať 😅