Ako získať späť chuť na sex po pôrode?
Mate na to nejaku radu ako sa tej nechuti zbavit?
Zacalo to prvym porodom , potom obcas kvoli chlapovi ten sex bol, ale ze by som bola toho iniciator, to nie..mne to vobec nechybalo...potom sme chceli dalsie dieta tak samozrejme sex bol ale tiez nie casto...no a teraz po druhom porode a po sestonedeli, ktore skoncilo teraz v piatok , za mnou chlap chodi a ze by chcel ale ja zas nemam vobec chut...mozno aj preto, ze sa cely cas ku mne spraval arogantne, nemal zaujem o mna ani pocas druheho tehotenstva, nepomaha ani doma s nicim....chyba z jeho strany aj taka zakladna komunikacia, zdrave riesenie problemov, nejake pekne slovo, vsetko berie ako samozrejmost...ba dokonca aj nase deti berie ako moju "pracu" a namiesto toho aby mi pomohol trosku aj doma, povie ze to je moja starost a ze som zena v domacnosti a to spravim fakt vsetko ...navarim, upracem, chodim s detmi von, na nakup a vecer kedze sa babatko budi aj v noci som unavena a to on nevie pochopit..k tomu vsetkemu si este robim aj 2 Vysoke skoly ,kde mi povedal , ze sobota alebo nedela moze byt kludne moja a o deti sa postara...no vobec tomu tak nie je a na skoly mam cas akurat ked deti vecer uspim...az kym sa babatko zas nezobudi a potom zas studium...a toto podla mna dost vplyva na to, ze na ten sex chut nemam, ked sa sprava ako sa sprava... :/
"Mate na to nejaku radu ako sa tej nechuti zbavit?"
Zaukolovať muža a nie, že to aj tak spravíš za neho. Zavri sa do izby a uč sa koľko potrebuješ. Nie si stroj aby si robila všetko doma aj s deťmi a ešte sa večer tešila na iné ako spánok.
Jednak hormony... to trva kym chut pride.
Po druhe unava... samozrejme mas toho dost.
Po tretie... ak nemas ty naplnene svoje potreby, pochopenie... necitis sa milovana... necitis podporu a pomoc od partnera tak to nemoze ani on od teba chciet.
Hormóny sú za všetkým, únava z dieťaťa i ďalšie záležitosti. Neboj postupom času to príde.
Prečo nepomáha? A keď bol taky po prvom na čo druhé? Najmä ak si robíš aj 2 školy a na všetko si sama. Tam jedine jeho zapojiť, nič viac nepomôže a ani to nemusí na chuť pomôcť.
No keď je môj muž celý deň v práci (12tky) a behám okolo detí sama, tak tiež moc chuť nemám. Resp teda už ani energiu. Tak skoro po pôrode je to s bábätkom extrémne náročné navyše je to ešte ovplyvnené aj hormónmi. Navrhujem úprimný rozhovor s manželom, nech nie je všetko iba na tebe a dať tomu čas a aj niekam si vybehnúť iba vo dvojici.
To je pochopiteľné, všetci sme na nohách či už muž v práci alebo my okolo detí. Vydržať a bude lepšie.

@sandrita_v ani sa ti nečudujem 🤦 ja by som pri toľkých povinnostiach a ešte, že ti doma ani nepomáha tiež nemala.. deti, celá domácnosť, školy, nevyspatost.. to je ťažka kombinácia..