Ako získať súkromie v malom byte?
Baby toto fakt není výmysel, ale už neviem ako. Máme s priateľom 1 izbový byt takže súkromie skoro žiadne. Ľúbime sa ale po sex.stranke je to bieda. Priateľ ma rád sex tak raz za nejaký čas a keď aj tak no nič moc. Ja som potom strašne nadržaná a potrebujem to zo seba dostať. Väčšinou to dopadne tak, že si to spravím radšej sama lenže doma nemáme súkromie. Niekedy to potrebujem aj 3x po sebe aby som zo seba dostala to napätie, lenže keď je on doma nemám to moc kde si spraviť. Ja som z toho na nervy. Mám pred ms a vtedy idem vybuchnúť. Čo mám robiť? Pred ním sa hanbím si to robiť. Neznášam keď sa niekto na mňa diva
Sak a jemu to nevadi,ze neuspokojuje svoju zenu dostatocne,ze to musi sama??? 🙈🙈🙈
Už sme to toľko krát riešili chvíľu ok a potom zas rovnako. Pivnicu nemáme a v sprche nemám dosť priestoru
Mám skoro to iste aj ten byt aj takého chlapa a vždy nemám problém si to urobiť sama!😂
Pozri, keď to budeš robiť pred ním, možno sa pridá. Ináč nič moc taký samček, sa zblazniš po rokoch.
Nepotesim ta, ale ludia s tak rozdielnym sexualnym apetitom dlhodobo fungovat nebudu. Takze skor ci neskor ty budes byvat niekde, kde budes mat sukromia viac ako dost. Dovtedy musis vydrzat
Na čo je preboha sexuálne zdravá žena s týpkom, ktorému to stačí raz za čas? 🤦♀️ to nebude nikdy fungovať! A druha vec, nechápem prečo sa hanbíš si to pred ním urobiť..ved je to tvoj chlap a je to vzrušujúce a možno sa aj ten tvoj zaspatý princ pri pohľade na teba preberie
jeho apetit bude len klesat. vies kolko chlapov by sa islo potrhat aby mali zenu ktora to chce? toto fungovat nebude.
@pralinka25 veru veru niet nad to zena aby mala muza s ktorym su rovnako sexualne naladeny 🙃🙃🙃🙃😊😊😊
… a ďalšia otazka, vy ste k sebe nejako pripútaní? Myslim fyzicky. Veď nieje hádam stále doma. Pošlinho večer na nákup a vybavené.

Predpokladam, ze do sprchy alebo vane ti nelezie 🤷♀️ tak sa vela sprchuj alebo kup 🙃