icon

Ako zistiť, že vás priateľ už nechce?

11. aug 2024

Je to medzi nami s frajerom teraz všelijaké...

lindous
11. aug 2024

Neviem či ti to tiež pomôže, ale viem ti povedať ako som sa ja správala, keď už som nechcela, ale nevedela som sa rozísť - vyvliekala som sa zo spoločných aktivít, čas som trávila radšej sama (do roboty som išla aj cez víkend, pritom som nemusela), vyhýbala som sa intimite, sex som občas doslova len vydržala a snažila som sa to mať čo najrýchlejšie za sebou, nekomunikovala som toľko ani tak ako pred tým, proste som úplne ochladla, viac som vyrývala a snažila sa od seba odohnať, nie som na to úplne hrdá... pár mesiacov sme to takto ťahali, kým som to dokázala ukončiť, on to síce videl, ale stále sa snažil zachrániť, no tam už nebolo cesty späť...

mondolina
11. aug 2024

prestala som ho sexuálne priťahovať.

bublinka1426
11. aug 2024

znamej muz pil aby s nou vobec spal.

koniarova
11. aug 2024

Prestane po tebe túžiť

autor
11. aug 2024

@lindous Ako si to dokázala ukončiť?

lindous
11. aug 2024

Pozbierala som gule ako sa vraví a vymačkla som sa 😅 ale vážne, nejak som sa zmierila s tým, že z tohto príbehu nevýjdem ako tá dobrá a budem musieť ublížiť, ale čím dlhšie by sme to ťahali, tým viac by som ubližovala, udržiavať to nebolo fér ani voči jednému z nás, obaja sme si zaslúžili byť štastní s niekým iným a aj sme...

autor
11. aug 2024

@lindous a koľko ste boli v tom čase spolu?

lindous
11. aug 2024

Necelé 2 roky, pár mesiacov sme spolu bývali… bolo to samozrejme o to ľahšie, že sme nemali žiadne spoločné záväzky…

huxy
11. aug 2024

@lindous presne takto sa začal správať bývalý priateľ, on to ale nikdy nepriznal. Ja som tá "zlá", lebo ja som sa s ním rozišla. Lenže tak sa už nedalo fungovať a cítila som, že tam niečo nesedí. Krátko na to mal už novú mladú slečnu 🤷🏼‍♀️

konicekmodry
11. aug 2024

Odmietal intímnosti ,žiadne prejavy lásky ,žiadna túžba,len hrozný chlad ktorý ženu úplne zniči
Život ako dvaja spolubývajúci ,smutný a deprimujuci
Nehádali sme sa ,už sme presli do poslednej fázy ,ľahostajnosti ,kde už ani hádky niet ,všetko vám je jedno
Maskoval to ale spoločnými aktivitami ,spoločným časom ,aj výletmi ,dovolenkou ,išiel takmer vždy aby nepadlo podozrenie
Raz týždenne chodil ,ze vraj na ,,pivo ,,😀s kamošom
Mal dva telefóny
Kebyze ho nevymaknem ,tak chodí na pivo do dnes
A áno pivo z neho bolo cítiť keď prišiel po záťahu domov
Mal to dobre premyslené

kitycat
11. aug 2024

Nechcel sex

olimuc
11. aug 2024

Boli sme ako spolubyvajuci, ziadne aktivity spolu a postel taka nijaka … tak som sa odstahovala.

danyelia
11. aug 2024

...keď si našiel inú 😄