icon

Ako znovu objaviť vášeň v intímnom živote?

8. aug 2025

Ahojte po dlhej pauze v tejto aktivite sme to s priateľom skúšali znova obnoviť. Pauza bola kvôli MA a to od marca. Sem tam bolo dačo len tak rukou. No nejak ma to nechytilo. Nikdy som toho nebola veľkým priaznivcom samotná penetrácia pre mňa nemá zmysel nikdy nemala a čím som staršia tým to cítim horšie. V polohe odzadu len taky divný tupý tlak nie vyslovene bolesť ale rozkoš vôbec nie. Pohyby bez hlbšieho zmyslu. Keď som na ňom a akože by som si to podla tipov a trikov mala regulovať sama necitim nič a nevládzem. Mam 50kg som chudá priateľ je mohutný a široký ma 120 ale nie je obezny on je celkovo veľký a široký typ. Keď na neho sadnem nemám sa ako odrážať je to pre mňa namáhavé dá sa to jediné keď pôjdem akoby robiť kliky a držím sa rukami aj to kto skúsil tak vie ze 2 minúty a už telo odumiera. Zaklonit dozadu sa nedá to hneď vypadne. Dá sa len misionár a to mi nerobí nič len sem tam ma trhne s bolesťou a odzadu ten tlak co som písala. Výškovo sme tiež nezladeni ja Ledva 160cm on 190 takže to tiež nejaké postojačky nehrozí. Prestáva ma to cele úplne baviť chuť na to nemám ani keď máme predohru 3 hodiny. Pusinky dotyky masáž a stimulácia ero bodov so mnou nič nerobí. Vizuálne sa neviem stimulovať takže pečko radiť nemusíte. Keď sa nachvilu ponorím do myšlienok a "vypne ma" tak to ide ale trvá chvíľu. Orgazmy v predohre aj po sexe mam cez klitoris silné dlhé a urobím sa do minúty dvoch. Ale chuť nemám vášeň necítim vzrušenie totálne vôbec nič a celkovo ma to nebaví. Ani masturbácia ma nebaví robím to len kvôli orgazmu ta minúta času ma nezabije. 🤷‍♀️ Som zúfalá. Mam 31 menzes pravidelný. Žiadna menopauza

sowhat
8. aug 2025

@anonym_autor a co zivotosprava, lahsia a zdravsia strava, pohyb? mozno by pomohli nastartovat libido

anonym_c6c571
8. aug 2025

prečo si zúfalá?
ako to bolo pred MA?
ide o psychickú záležitosť, začnite spolu robiť veľa iných aktivít....

anonym_716d0d
8. aug 2025

Ved v polohe na nom sa nemusis odrazat, staci sa pohupovat tak, aby ti to bolo prijemne.

anonym_7aadc5
8. aug 2025

@anonym_autor teraz si ma autorka riadne vyľakala, mam nového priateľa, ešte je to čerstvé, ja som veľmi útle žieňa, nemám ani 50kg a on ma 2 metre, je to športovec aj hmotnosť má podobnú ako tvoj. Tohto som sa obávala, ako to bude a teraz narazím na toto 😆

madeincssr
8. aug 2025

@anonym_autor a keby ste to nesilili a len sa tak (ked je vhodne naladenie na oboch stranach) "nezavazne predohro-hrali", akoze este nemozete/nechcete ist z akychkolvek dovodov dalej? A mozno prave vtedy sa plamienok rozhori. Ak je teda vas vztah este zivy a mate sa radi, tesite sa jeden na druheho.

evickuska
8. aug 2025

@anonym_autor skusila by som terapeuta a sexuologa, moc mlada zena na taketo pocity a frigiditu, mozno to len v sebe potrebujes objavit... kazda mame take obdobia ale nedokazem si bez sexu, chtica a toho, ze ma moj manzel chce a vlastni ani zivot predstavit...
co s tebou robi, ked si ho predstavis s inou?

anonym_436873
8. aug 2025
@anonym_716d0d

Ved v polohe na nom sa nemusis odrazat, staci sa pohupovat tak, aby ti to bolo prijemne.

@anonym_716d0d vies co, ja mam problem tiez, mam 152 cm, muz ma 185 a ma take hrube stehna, ja si musim dat vankuse pod kolena a dost, aby to bolo ako tak...taka ta spontannost v tom veru nie je. Chvilku vydrzim, ale nic moc. A celkovo som krpata a celeho ho ani do seba nenapcham bez toho, aby ma to bolelo, takze treba troska mat tam "moznost manevrovat" a da to zabrat na stehna teda. Lebo ak sa klasicky oprie o podlozku kolenami, tak je jak rozcapena zaba a co ako? Nevie sa tam zapriet a nadvihnut. Kus sa predsa musi hybat hore dole.
Ja zas ale nemam ten pocit, ze by vyska az tak prekazala, aj sesterka ma okolo 160 a muza cez 190 a nestazuje sa ani jeden, bavoli sme sa o tom, lebo mame ako pary naozaj podobny vyskovy rozdiel. Ale chce to kreativitu, to ano.
Ale teda ja si to viem uzit a take, ze "nic mi to nerobi, len obcas bolest", uff 🤨😬😔

anonym_436873
8. aug 2025
@anonym_7aadc5

@anonym_autor teraz si ma autorka riadne vyľakala, mam nového priateľa, ešte je to čerstvé, ja som veľmi útle žieňa, nemám ani 50kg a on ma 2 metre, je to športovec aj hmotnosť má podobnú ako tvoj. Tohto som sa obávala, ako to bude a teraz narazím na toto 😆

@anonym_7aadc5 my mame vyskovy rozdiel 30 cm, aj sesterka a taketo zle to veru nemame. Autorka ma ale aj iny vazny problem, nielen vysku. Da sa s tym pracovat. Ale take, ze v sprche v stoji....no jedine ak si dam daky stolcek pod nohy 🤣

autor
9. aug 2025
@anonym_7aadc5

@anonym_7aadc5 vidíš nie každá to tak ma 😃 podľa toho čo píšu. Ja som si systém na to žiaľ nenašla a tým pádom je to pre mňa fyzicky náročné a nemám z toho nič nebaví ma to. Ešte keď sa otočím opačne k nemu zadkom a tvárou od neho tak sa to celkom dá ale tiež mi to nie je príjemné. Pýtam sa ho ci nemá pocit ze vnútri niečo zavadzia ze je to inakšie a zevraj nie aj keď mne sa zdá. Neviem fakt. Keď sme išli zozadu a vnikal pod uhlom cítila som taký divný tlak nebola to bolesť ale príjemne to nebolo a keď sme sa posunuli nejak a vnikal odzadu akože rovno tak som to už necítila. Predtým to tak blbo nebolo. Nemám už nejak záujem to skúšať toto ma fakt od príjemného veľmi ďaleko

katusik456
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_7aadc5 vidíš nie každá to tak ma 😃 podľa toho čo píšu. Ja som si systém na to žiaľ nenašla a tým pádom je to pre mňa fyzicky náročné a nemám z toho nič nebaví ma to. Ešte keď sa otočím opačne k nemu zadkom a tvárou od neho tak sa to celkom dá ale tiež mi to nie je príjemné. Pýtam sa ho ci nemá pocit ze vnútri niečo zavadzia ze je to inakšie a zevraj nie aj keď mne sa zdá. Neviem fakt. Keď sme išli zozadu a vnikal pod uhlom cítila som taký divný tlak nebola to bolesť ale príjemne to nebolo a keď sme sa posunuli nejak a vnikal odzadu akože rovno tak som to už necítila. Predtým to tak blbo nebolo. Nemám už nejak záujem to skúšať toto ma fakt od príjemného veľmi ďaleko

@anonym_autor otázka je teda či ti on vyhovuje ako partner sexuálny, či predtým to bolo iné? Pred MA? Lebo nerozumiem potom. Ak to bolo stále takto za mňa ste si nesadli ako partneri, nič necítis ani zo zadu nijako? Ma veľkú nadváhu, lebo teda 120 kg zdravá váha nie je. Rozumiem že muž nemusí byt obsadareny neviem ako, ale z toho usudzujem že ti veľkosť nevyhovuje

autor
9. aug 2025
@katusik456

@anonym_autor otázka je teda či ti on vyhovuje ako partner sexuálny, či predtým to bolo iné? Pred MA? Lebo nerozumiem potom. Ak to bolo stále takto za mňa ste si nesadli ako partneri, nič necítis ani zo zadu nijako? Ma veľkú nadváhu, lebo teda 120 kg zdravá váha nie je. Rozumiem že muž nemusí byt obsadareny neviem ako, ale z toho usudzujem že ti veľkosť nevyhovuje

@katusik456 ja veľkosť neriešim pokiaľ nie je veľmi veľký a to našťastie nie je. Oni mi čistenie pokazili musela som ísť opakovane. Takže "zákrok" dopadol zle nedocistili to úplne a zapálilo sa to, cítim ze je to cele dnu úplne inak. Ani predtým to nebolo príjemné skôr neutrálne ale teraz je to divne a neviem nájsť aspoň taký neutrálny komfort v žiadnej polohe. Neviem možno mám k nemu už takú averziu po tom MA ze už ani nechcem aby to bolo dobre 😭😔 veľmi sa na neho hnevám ze jeho to netrápilo nedával žiadnu emóciu a nevedel mi byť oporou. Asi som vychladla

evickuska
9. aug 2025

@anonym_autor prave si to tu napisala, si na neho nahnevana ☺️

katusik456
9. aug 2025
@anonym_autor

@katusik456 ja veľkosť neriešim pokiaľ nie je veľmi veľký a to našťastie nie je. Oni mi čistenie pokazili musela som ísť opakovane. Takže "zákrok" dopadol zle nedocistili to úplne a zapálilo sa to, cítim ze je to cele dnu úplne inak. Ani predtým to nebolo príjemné skôr neutrálne ale teraz je to divne a neviem nájsť aspoň taký neutrálny komfort v žiadnej polohe. Neviem možno mám k nemu už takú averziu po tom MA ze už ani nechcem aby to bolo dobre 😭😔 veľmi sa na neho hnevám ze jeho to netrápilo nedával žiadnu emóciu a nevedel mi byť oporou. Asi som vychladla

@anonym_autor to ma mrzí, to už musíš vyriešiť s ním sle pomenovala si to, myslím že tak bude problém. Pre tvoj diskomfort, jeho neriešim, skús gynekologickú fyzioterapiu môže tam byt spazmus, pripadne nejaký iný problém, ktorý hocijakú dobrý gynekológ s tebou riešiť nebude pokiaľ to je nejak blokáda, možno aj kostrce… uvádzam príklad nemusí to tak byt, ale nestojí to za to skúsiť

svokrinjazykmonika
9. aug 2025

@anonym_autor ja keď som hore, tak si chodidlá vyložím na jeho stehná, tak si ich tam zaháknem ak sa chápeme. A ide to ľahko. Ale inak akože orgazmus nemávam, iba klitorálny, takže s tým neporadím.

lubossi
14. aug 2025
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor ja keď som hore, tak si chodidlá vyložím na jeho stehná, tak si ich tam zaháknem ak sa chápeme. A ide to ľahko. Ale inak akože orgazmus nemávam, iba klitorálny, takže s tým neporadím.

@svokrinjazykmonika to je smutnejšie než celý príbeh vyššie :🫣

monulka205
22. aug 2025
@lubossi

@svokrinjazykmonika to je smutnejšie než celý príbeh vyššie :🫣

@lubossi prečo?

lubossi
22. aug 2025
@monulka205

@lubossi prečo?

@monulka205 no ved lebo vôbec nevie dosiahnuť. Takže aj môže mať chlapa lepšieho, je na tom o úroveň horšie

monulka205
22. aug 2025
@lubossi

@monulka205 no ved lebo vôbec nevie dosiahnuť. Takže aj môže mať chlapa lepšieho, je na tom o úroveň horšie

@lubossi ale vie veď zvonku 🙂 koľko žien na svete vraj nevie vôbec...

lubossi
22. aug 2025
@monulka205

@lubossi ale vie veď zvonku 🙂 koľko žien na svete vraj nevie vôbec...

@monulka205 to už sa bavíme ako keby mala len jednu nohu, ale nelutujme ju, ved koľko ľudí nemá ani jednu.. 🙂 za mňa je to stále väčší hendikep ako téma samotná :D

monulka205
22. aug 2025
@lubossi

@monulka205 to už sa bavíme ako keby mala len jednu nohu, ale nelutujme ju, ved koľko ľudí nemá ani jednu.. 🙂 za mňa je to stále väčší hendikep ako téma samotná :D

@lubossi ach :D