Ako zvládnuť dvojmesačnú pauzu od sexu?
ahojte, kvoli zdr. problémom budem s priatelom aj dva mesiace bez sexu … sme spolu rok a pol a sex sme mali vzdy pravidelne, casto, pretoze on to potrebuje casto … uspokojujem ho aj inak ale prvy krat budeme tak dlho bez sexu a neviem ako nato bude reagovať … ako najdlhšie ste boli bez ? je to pre mužov v pohode vydrzat ? .. ked som mu to povedala ze aj dva mesiace tak nebol nadšený no ale níc take mi nato nepovedal …
Tvoj amant má ruky, nemusíš ho obskakovať keď práve akútne nemôžeš.
Nebol nadšený 🤦 mňa už naozaj neprekvapí nič...
a keď otehotnieš a budeš na rizikovom a celé mesiace bez tak ťa opustí či čo? jasné, že musí vydržať
Nemusí vydržať, môže si nájsť inú Anču. Ja by som mu nepriala nič iné, len aby sa mu už nepostavil a nemohol by sexovať už nikdy, či by tiež tak uvažoval ako ty. 🙄 Ak mu je presnejšie zasunúť ako zdravie partnerky, nemáš o čom uvažovať.
A čo spraví, keď raz budeš mať dieťa? Mesiac a pol v šestonedelí nič, niekto aj dlhšie, lebo ani tie posledné dni tehotenstva to nie je bohviečo. Áno, muži majú fyzické potreby, ale ak je to správny chlap, tak sa vie obetovať a nemyslí len na seba.
Sex sme mali často lebo on to potrebuje často.
Nájdi si muža, nie chlapca.
@anonym_autor my s muzom sme druhýkrát bez sexu skoro rok
Obe tehotenstva sme nemohli mat a prezil bez ujmy plus ako ine radia aj po pôrode sex nie je možný (kvoli infekcii aj ked niektori praktizuju ;))
Aspoň mate skusku vzťahu ci bude fungovať vam aj v budúcnosti ked nastane nejaka kriza ;)
A to.sme.mladi tiez muz potreboval pravidelný sex ale zdravotný stav zeny je prvoradé
@anonym_autor ked ho kopnes do riti tak do 2 dni si najde inu, lebo nevydrzi bez sexu? Ci si bude platit za sex?
@anonym_autor jasne, ze nie je nadšený ale keď ta ma rad tak 2 mesiace nie sú taka dlhá doba, že sa nedá vydržať. A píšeš, že ho zvykneš uspokojiť aj inak, čiže úplne bez nebude.
@anonym_autor pre normálnych mužov je to v pohode, pre sebcov, nedorastenych chlapcov to nie je v pohode. Ale tam nebude v pohode viacej veci časom.
Dúfam, že má toho čuráka aspoň zo zlata keď ho tak ofukuješ.
Je relativne caste, ze jeden z paru moze byt dlhsie odcestovany, pripadne sex je tabu pocas tehotenstva, pripadne dlhsie hojenie po porode, pripadne choroby atd. - verim, ze chlap je so zenou aj kvoli inym veciam ako pravidelny zasun, takze by nemal byt problem vydrzat a ak je, tak by som ho s radostou pobalila a vykopla.
Moj manzel napr. bol v zahranici a chodil domov raz za 6-8 tyzdnov, potom cele tehotenstvo + pomaly 4 mesiace po sme nemali sex, lebo som mala problemove tehotenstvo, porod a zotavovanie po porode, spocitajme si to. No a prezil evidentne.
Keby nemal priateľku tak čo robí?my sme nemali sex 1,5 r tehotenstvo, zle šitie, kojenie obidvaja unaveni
už by bol dávno bývalý 😀 nepopieram pre niekoho je sex ozaj dôležitý.U mňa moc nie ale aby som ja mala takéto starosti s nadržancom no takú nehrali.To si nevieš nájsť niečo lepšie.Takto skákať okolo neho na povel no chudáčik 😁 ono je najlepšie ak sa nájdu dvaja rovnakí s väčšim alebo menším apetítom ale to je málokedy.Ja som našla po dlhej dobe kde sex neni na prvej poličke u nás
No v prvom rade vzťah nie je len o sexe, aj keď je dôležitý. Co ak budeš mat rizikové tehotenstvo a bude bez sexu povedzme 9-15 mesiacov? Porozmýšľaj, ci je to ten pravý...
@anonym_autor to sú zas za problémy… píšeš že je to kvôli zdravotným problémom, tak snáď zdravie je prednejšie nie? 🙈 u nás to bolo najdlhšie asi 7 mesiacov počas tehotenstva a druhýkrát keď som mala po operácii asi 4-5 mesiacov… zdravie máš len jedno, ak to priateľ nevie pochopiť tak bohužiaľ nie je ten správny…
@anonym_autor Dva mesiace su ozaj nic, aj jemu sa moze hocikedy stat nieco, co ho na 2 mesiace odrovna. My sme mali dlhsiu pauzu v tehotenstve, spolu so sestonedelim to bolo niekolko mesiacov. Predtym som zase raz mala gynekologicku operaciu a nasledne musela byt pauza, su to vo vztahu bezne veci.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣 toto ma pobavilo. Tak mu nájdi nejakú kurvu čo ho bude zatiaľ obstastnovat kým ty budeš riešiť svoje zdravie, aby to zvládol! Nechápem ako si si dovolila mať zdravotné problemy na tak dlho. Ale jedno ti poviem, v takýchto situáciách sa tieto jednoduché stvorenia ukážu, čo sú zač. Či ti bude oporou, alebo bude čakať kedy mu aspoň vyfajcis alebo vyhonis
@anonym_autor my sme boli celé druhé tehotenstvo a plus šestonedelie a sme tu ...nič nám neušlo,zdravie bábätka bolo prvoradé
A to sme ho ani nemali zakázaný,proste sme sa báli a vydržali sme
@anonym_autor ako pre ktorého muža. Kto sa naučí sebaovládaniu, nemá problém to zvládnuť. My sme mali sex až po svadbe, takže manžel veľmi dobre vie fungovať tak, že pre spoločné dobro sa vie z lásky zaprieť. Najdlhšie tiež zo zdravotných dôvodov sme tak po svadbe mali obdobie skoro rok, kedy sme mali sex len 2 krát.
Inak... Mrzí ma, že tvoj viac rieši seba, než tvoje zdravotné problémy...

A co je muz zvieratko? Ze "nebol nadseny". No asi to situacia vyzaduje, nie? 🙄 A aj keby to nebol zdravotny problem ale len Tvoje nastavenie, tak co teraz?
Ako prepac ale ak nebodaj budete mat raz rodinu a deti, tak bude aj dlhsie abstinovat, ak bude treba. Takze by som popustila z Tvojich obav, ako to chudacik vydrzi a ako sa onho musis zatial starat inak. Ver mi, ze normalni chlapi to normalne vydrzia, pretoze v zivote velakrat treba. A nie, neoduvaju sa a nespravaju sa ani pudovo.