icon

Ako zvládnuť neveru v manželstve?

Včera o 19:29

Idem sa zdôveriť a viem, že to čo prečítam bude zle. Lenže niekedy potrebujeme radu od cudzích ľudí lebo kamošky vždy stoja za mnou.
Som vydatá mám manžela. Nejak do nášho života vstúpil stereotyp. Nijak to nechce zmeniť. Máme pokojný a pracovný život. Sem tam hádka ako každý iný. Manžel skôr práca a doma oddych nič viac. Romantik nie je. Prechádzky večere alebo niečo také ho ennakopne má 34r ale miluje má. Rozvod neprichádza do úvahy takže to ani nespomínam. Ale prišiel on. Prišiel niekto do môjho života kto je iný. Áno viem a čaká odpovede typu výmen ho a bude to po čase také isté. Ale... Máme sa stretnúť a viem ako to dopadne. Pretože chémia medzi nami je vysoká. Čo robiť ísť? ( Sex tam nebude aj keď som napísala ale myslím skôr na bozky). Alebo byť zavretá doma a žiť taký život aký mám. Ja mám 29 r.

Strana
z2
anonym_2b9eea
Včera o 19:34

@anonym_autor Prečo zateba maju rozhodovať iné ženy? Veď chceš ist ? Chod ale následky si budeš spytovať sama,nie žiadna stadeto čo ti poradí že máš ísť.Ak rozvod nepripadá do úvahy tak potom načo muža podvádzať? Potom budeš žiť s tym že čo ak sa to dozvie a bude ťa hrýzť svedomie...ak si mala guráž nato písať si sním,maj odvahu povedať mužovi,že niesi šťastná a ukončí to.
Na vzťah treba dvoch.
Pekný večer

autor
Včera o 19:35
@anonym_2b9eea

@anonym_autor Prečo zateba maju rozhodovať iné ženy? Veď chceš ist ? Chod ale následky si budeš spytovať sama,nie žiadna stadeto čo ti poradí že máš ísť.Ak rozvod nepripadá do úvahy tak potom načo muža podvádzať? Potom budeš žiť s tym že čo ak sa to dozvie a bude ťa hrýzť svedomie...ak si mala guráž nato písať si sním,maj odvahu povedať mužovi,že niesi šťastná a ukončí to.
Na vzťah treba dvoch.
Pekný večer

@anonym_2b9eea Nejde to ukončiť aj keby to vedel neopustí má. Neodíde. Len bude spať v inej izbe je to ťažké.

patrissaa
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka002
Včera o 19:38

Myslím si že tu iné ako rozvod nie je. Neviem či ty máš také svedomie že sa budeš bozkať s iným a prídeš domov a budeš žiť s svojim mužom a tváriť sa že je všetko ok. A takto ponížiť manžela. Neviem ako by si sa ty cítila. Kebyže je to opačne.

anonym_c467e4
Včera o 19:42

nemáte deti? Lebo nepíšeš. Asi niet záchrany pre vaše manželstvo.

zuzanita1609
Včera o 19:45

A ty čakáš čo? Ospravedlnenie? Najľahšie je riešiť stagnáciu vzťahu inou osobou,čo tak riešiť svoj vzťah so svojím manželom,možno aj odborne? Či ľahšia cesta,"hop na druhou/druhého" zašantiím si a vzťah s manželom sa urovná sám od seba?. Buď k mužovi úprimná,buď ťa pošle do prdele aj s tvojim tretím,alebo ťa pošle do prdele a prestaneš byť vychcaná 😤.

pribinak
Včera o 19:49

Však sa rozved a odidi. Aký zmysel má toto?

anonym_cc41ac
Včera o 19:51

Aj tak pôjdeš. 😉

anonym_9a8916
Včera o 19:56

Co cakas od toho druheho, mozno si len bezvyznamna t…., vidi neuspokojenu zenu tuziacu po Romeovi, o ktoru sa nemusi starat, nic jej slubovat atd … Mas 29 … ale rozum 15stky. Charakter vo vybave nemas. Keby si mala. Ukoncis to a uzivas si zivot bez toho, aby si sa doma hrala na peknu. Vsak ho zbal a nastahuj si noveho. Pokial je byvanie jeho, zbal sa ty a chod do avojho a uzivaj si romantiku s kym chces. Ked ti nevyhovuje styl tvojho manzela … naco si si ho brala? Nie si taka stara, aby si chytala posledny vlak.

domkakvet
Včera o 20:20

@anonym_autor chemia medzi vami je vysoka a medzi tebou a tvojim muzom nebola vysoka, ked ste sa brali?

anonym_a5080c
Včera o 20:56

No pozri, rob tak, ako to ty cítiš. Nie je nič zlé natom ze sa ti páči iný muž. Nikto není pripútaný k jednému človeku na celý život. Ved je to normálne. Nie si o nič horšia ako ostatné ženy. Hejty tu sú zbytočné, nepočúvaj ich. Nikto nie je bez viny. (len si to niektoré myslia). Takže sa netráp, nech ti to vyjde. Život je len jeden 😉

anathol
Včera o 21:02

Bejby , nerob to ..

anonym_200cdd
Včera o 21:26

@anonym_autor uži si to 👍

lentakyterapeut
Včera o 21:32

Ahoj. V kazdom vztahu pride raz za cas stereotyp. Pises ze tvoj muz nema zaujem. On to jednoducho vzdal. Ty vsak nie si nutena zit vo vazeni. Ak si to skusala a on nechce toto je normalny prieheh ako to je v stovkach vztahov. Tie co ti tu pisu rozvod by mali navstivit psychiatra.
Neda sa vsetko riesit rozvodom a taktiez nevera nie je taka tragedia ako to tu svetuskarky opisuju.
Aj rady ze to bude take iste su hluposti. Ze si niekoho stretla je uplne normalne, zaujem tiez, chemia tiez. Opat mozes zazit zamilovanost. Je uuuplne jedno ako to dopadne, ci to bude kratke, alebo vztah, ale budes opat citit to co ti muz doma odmieta dat. Neboj neverna je kazda druha aj kazdy druhy a nie vsetci su nestastni. Vo vela pripadoch sa moze lenivy muz aj zobudit a takpovediac o teba zase zacat bojovat, alebo sa casom aj rozidete. To je vsak este daleko. Normalne som s tvojimi kamoskami na tvojej strane.

alickapusinka
Včera o 21:43

Mate deti alebo nie

anonym_05b0d2
Včera o 21:48
@anonym_autor

@anonym_2b9eea Nejde to ukončiť aj keby to vedel neopustí má. Neodíde. Len bude spať v inej izbe je to ťažké.

@anonym_autor myslim, ze sa mylis. ked sa to dozvie, tak mozno bude spavat inde, ale casom ta opusti. prave tato tvoja istota, ze on ostane a ta neopusti je dovod preco ho nemilujes. tak sa preber z tej chemie co vydrzi par mesiacov po spolocnom ziti. uplne klasicke pripady

anonym_f698cb
Včera o 22:04

@anonym_autor no ,tak zrejme sa strasne nudis, a ine vychodisko preco nehladas pohladaj si nejakekonicky, co ta bavi,trebars sport,,pohladala si si akurat spravit neveru,,S tym , co sa chces akurat teda zatial len bozky, ani dobre nepoznas,,,uz len to nie je dobre, ze ten ON ide na rande s vydatou zenou,, Ale otoc, toto iste ,keby ti to spravil za tvojim chrbtom tvoj manzel,ze by ta podviedol s inou co i len boskami, pacilo by sa ti to ? pozor, pozor, karma je zdarma,,je vidiet,ze sa az nudis a vymyslas,.len aby si to nebanovala.Ja som svojho nikdy nepodviedla,on mna ano,lebo som ho dokonca nacapala,a hnusi sa mi doteraz,Moj chlap sikovny, mudry navari, dobre az super zarabajuci, ale prave pre tuto neveru sa mi neskonale hnusi,ze nemozem ani pri nom jest.Neviem ako ostatni ,ano odpustila som,ale zit s nevernkom, sa mne zit neda,,A ani nevies ,ci ten druhy akej je povahy,,,Vystriham ta,mozes tak dopadnut s tou neverou,,ze budes lutovat cely zivot,, Ten prvy ,ked aj nie hned ,ale moze si aj on po case najst inu,,bude sa ti to pacit..,?A co ak ten druhy ta bude podvadzat,,ked uz teraz mu nevadi ,ze mas manzela.Ja buda tvojho manzela,,by som sa s nevernicou urcite rozisla...Pisem to preto, lebo mi sice mame deti,, aj sa mame relativne dobre,,ale aj tak stale u mna rezonuje slovo rozvod, a to uz ta jeho nevera mojho mm bola cca pred 20 rokmi, a mam ju stale pred ocami..Skratka mne sa s tym zit neda,,aj keby mi modre z neba doniesol,,,Tym chcem povedat,,ze po socialnej stranke zijeme az v luxuse..Radcej by som hoci aj v nejakej chatrci zila ale s vernym muzom..Poviem to zjednoduchsie,,,,,s mojim manzelom nie som stastna,

lentakyterapeut
Včera o 22:10
@anonym_f698cb

@anonym_autor no ,tak zrejme sa strasne nudis, a ine vychodisko preco nehladas pohladaj si nejakekonicky, co ta bavi,trebars sport,,pohladala si si akurat spravit neveru,,S tym , co sa chces akurat teda zatial len bozky, ani dobre nepoznas,,,uz len to nie je dobre, ze ten ON ide na rande s vydatou zenou,, Ale otoc, toto iste ,keby ti to spravil za tvojim chrbtom tvoj manzel,ze by ta podviedol s inou co i len boskami, pacilo by sa ti to ? pozor, pozor, karma je zdarma,,je vidiet,ze sa az nudis a vymyslas,.len aby si to nebanovala.Ja som svojho nikdy nepodviedla,on mna ano,lebo som ho dokonca nacapala,a hnusi sa mi doteraz,Moj chlap sikovny, mudry navari, dobre az super zarabajuci, ale prave pre tuto neveru sa mi neskonale hnusi,ze nemozem ani pri nom jest.Neviem ako ostatni ,ano odpustila som,ale zit s nevernkom, sa mne zit neda,,A ani nevies ,ci ten druhy akej je povahy,,,Vystriham ta,mozes tak dopadnut s tou neverou,,ze budes lutovat cely zivot,, Ten prvy ,ked aj nie hned ,ale moze si aj on po case najst inu,,bude sa ti to pacit..,?A co ak ten druhy ta bude podvadzat,,ked uz teraz mu nevadi ,ze mas manzela.Ja buda tvojho manzela,,by som sa s nevernicou urcite rozisla...Pisem to preto, lebo mi sice mame deti,, aj sa mame relativne dobre,,ale aj tak stale u mna rezonuje slovo rozvod, a to uz ta jeho nevera mojho mm bola cca pred 20 rokmi, a mam ju stale pred ocami..Skratka mne sa s tym zit neda,,aj keby mi modre z neba doniesol,,,Tym chcem povedat,,ze po socialnej stranke zijeme az v luxuse..Radcej by som hoci aj v nejakej chatrci zila ale s vernym muzom..Poviem to zjednoduchsie,,,,,s mojim manzelom nie som stastna,

@anonym_f698cb toto su strasne dristy. Rezonuje rozvod ale od nevery preslo 20 rokov. Akoze 20 rokov s nim nic nemas ked sa ti hnusi?

rozculena
Včera o 22:28
@anonym_autor

@anonym_autor akože by to nešlo ukončiť? Rozvedú ťa aj bez jeho súhlasu.A potom snáď nebudete bývať v jednom byte.

anonym_d7c1f7
Včera o 22:30
@rozculena

@anonym_autor akože by to nešlo ukončiť? Rozvedú ťa aj bez jeho súhlasu.A potom snáď nebudete bývať v jednom byte.

@rozculena pre jednu neveru by sa rozvadzal iba blbec.

huxy
Včera o 23:57
@anonym_d7c1f7

@rozculena pre jednu neveru by sa rozvadzal iba blbec.

@anonym_d7c1f7 ty nazveš niekoho, kto sa po nevere rozvedie, blbcom? A ten čo podvádza, ten je čo?
Nebola by som a niekým,kto by ma podvádzal, hoci len raz. Autorka vedome uvažuje o stretnutí, bozkoch...z takých ľudí mi je zle. Ak nie je šťastná, tak nech najprv ukončí manželstvo a potom nech si chrápe s kým chce.

anonym_d7c1f7
Dnes o 00:09
@huxy

@anonym_d7c1f7 ty nazveš niekoho, kto sa po nevere rozvedie, blbcom? A ten čo podvádza, ten je čo?
Nebola by som a niekým,kto by ma podvádzal, hoci len raz. Autorka vedome uvažuje o stretnutí, bozkoch...z takých ľudí mi je zle. Ak nie je šťastná, tak nech najprv ukončí manželstvo a potom nech si chrápe s kým chce.

@huxy mne je zle z tohoto rozmyslania nech najprv ukonci. Toto su take bludy mimo reality. Ako mozes nieco ukoncit ked si nieco ani poriadne nezacala aby si tam videla nejsku nadej a istotu. Hrdinky ste jedna za druhou ale nic by si neukoncila predtym akoby nieco ozajstne zacalo.

huxy
Dnes o 00:22
@anonym_d7c1f7

@huxy mne je zle z tohoto rozmyslania nech najprv ukonci. Toto su take bludy mimo reality. Ako mozes nieco ukoncit ked si nieco ani poriadne nezacala aby si tam videla nejsku nadej a istotu. Hrdinky ste jedna za druhou ale nic by si neukoncila predtym akoby nieco ozajstne zacalo.

@anonym_d7c1f7 myslíš? Mýliš sa, nepoznáš ma. Hrdinka nie som. Ale ukončila som manželstvo po nevere. A predstav si, že moje hodnoty a morálka by mi nedovolila si začať nič s nikým, ak by som bola vo vzťahu.

anonym_439536
Dnes o 04:42

Riešenie je podvádzať ho?😅no to nemyslis vážne

brontofuz
Dnes o 11:37

ked ma zena vsetko a klud tak musi vsetko dodrbat......... miesto toho aby ste pracovali na vztahu ktorí mate, ps ten druhy ta chce len ošukať

anonym_d7c1f7
Dnes o 11:48
@brontofuz

ked ma zena vsetko a klud tak musi vsetko dodrbat......... miesto toho aby ste pracovali na vztahu ktorí mate, ps ten druhy ta chce len ošukať

@brontofuz a co je na tom zle? Tak on ju osuka, a ona vypusti paru. Jedna kamoska mi raz povedala ze ked je nadrzana sukala by den aj noc. Len nebyva nadrzana z manzela. A odist sa nechysta.

misanthropicdann
Dnes o 12:10

@anonym_autor žiješ len raz, ty si zodpovedná za svoje šťastie tak rob tak aby si bola šťastná. Ci to bude tak alebo onak.

anonym_ac1594
Dnes o 12:37

@anonym_autor nerob nic
Poblaznenie nic viac, prestan mysliet na blbosti

anonym_dca926
Dnes o 12:57

Máš 29 rokov. 29! a už pomýšľaš na neveru? kontaktuješ sa s inými mužmi? kamarátky za tebou stoja? a ty sa pýtaš, či máš ísť. A teraz si to predstav naopak. Miluješ ho, veríš mu. A on si píše s inou, lebo sa doma nudí. Chystá sa na stretnutie. Je medzi nimi chémia. Kamoši ho v tom podporujú. Si s tým ok? ak áno, niekde bude chyba. Prečo by si mala byť zavretá doma? choď do práce, tancovať, cvičiť, tvoriť, choď s kamoškami, kamkoľvek. Ale nepodvádzaj. Radšej to ukonč a začni odznova s niekým iným. Bude to fér pre všetky strany.

hopsas
Dnes o 12:59

@anonym_autor keby sa všetci rozvádzali kvôli stereotypu tak tu nemáš jediné manželstvo....každý vzťah sa skôr či neskôr do stereotypu dostane a je len na tebe ako sa k tomu postavis. Ty si si vybrala neveru.

Strana
z2