Ako zvládnuť vzťah bez sexu?
kvoli zdr. problémom nemozem mat dlhsi cas sex, mozno aj par mesiacov … mam vztah, bojim sa ako to zvládneme pretoze priatel potrebuje celkom dost sexu … uspokojujem ho, ale som z toho smutna, bojim sa ze si niekoho na sex najde .. aky najdlhší cas ste boli s priatelom/manzelom bez sexu ? zdravie je pre mna prvoradé …
nuz pozri davno sme vysli z jaskyne a presli sme nejakou evoluciou. clovek ma vlastnu volu aj rozum. ak je niekto na urovni zvieratka ktore nezvladne ovladat svoje pudy za takym ti byt smutno nemusi. ano sex je dolezity aj to vsetko ale existuju okolnosti kedy to skratka nejde. milujuci partner to pochopi. a ked ty zijes pri takom cloveku v krci a strachu ze si zasuka inde asi nebude ten pravy na cely zivot pretoze v zivote este mozu prist taketo chvile. normalny clovek dokaze vydrzat z objektivnych pricin.
Vyše pol roka, možno aj dlhšie - tiež kvôli zdravotným dôvodom, nijak som ani muža neuspokojovala, načo? Má ruky. Prežil bez ujmy. Ak to človek nevie vydržať, tak aspoň vieš, že to neni chlap do života. Lebo život prinesie možno aj horšie situácie.
A asi ti vezmem ilúziu ale kopec vzťahov má sex raz za pár mesiacov a nie, nemajú kvôli tomu bokovky 🙂
Treba to v prvom rade riešiť s ním a otvorene sa porozprávať aj o tvojich obavách, ak by si mala pocit že nie si pre neho dosť bez sexu tak jedine čo ti radím utekaj od takého chlapa to není vzťah o láske ale o uspokojovaní potrieb .. ak je vážny dôvod prečo nemáte milovanie a všetko sa komunikuje tak nevidím problém ak by to malo trvať hoci koľko to sa nedá ohranicit že čo je dlho a čo je krátko, proste treba to komunikovať...a pozeráš sa aj na to, po čom ty túžiš čo by si ty chcela aby si bola spokojná? Nechýba ti nič v partnerstve len čisto kvôli zdravotnému dôvodu to nemáte? Ak čisto len kvôli zdravotnému dôvodu tak nech by to malo byť akokoľvek dlho, je to úplne v poriadku.
Treba to v prvom rade riešiť s ním a otvorene sa porozprávať aj o tvojich obavách, ak by si mala pocit že nie si pre neho dosť bez sexu tak jedine čo ti radím utekaj od takého chlapa to není vzťah o láske ale o uspokojovaní potrieb .. ak je vážny dôvod prečo nemáte milovanie a všetko sa komunikuje tak nevidím problém ak by to malo trvať hoci koľko to sa nedá ohranicit že čo je dlho a čo je krátko, proste treba to komunikovať...a pozeráš sa aj na to, po čom ty túžiš čo by si ty chcela aby si bola spokojná? Nechýba ti nič v partnerstve len čisto kvôli zdravotnému dôvodu to nemáte? Ak čisto len kvôli zdravotnému dôvodu tak nech by to malo byť akokoľvek dlho, je to úplne v poriadku.
@denkabemommy
@seli4
ano je to zo zdravotných dôvodov, a myslim si ze je to na par mesiacov pauza .. mame fajn vztah, som s nim spokojna ale doteraz sme mali stale sex, pravidelne a viem ze jemu to treba lebo ma vysoky sexualny apetit … este sme len na zaciatku a zatial ma chape a vsetko je fajn, len sa bojim co bude ked zrazu budeme bez sexu mesiac, dva, tri .. ako to ovplyvní nas vztah :(( alebo nebude uz pri mne spokojny
myslim na zaciatku tej doby, zatial nemame sex len nejake dva tyzdne
Však buď to zvládne alebo nie. Čo najhoršie sa môže stať? Nejde o život. Normálne vydrží. My mávame tiež bežne sex aj každý deň ale keď som mala bolesti a zníženú chuť (žiadnu chuť) z liekov, tak proste nebol dlho, Mysli na seba a svoje zdravie a nestresuj sa malichernosťami.
Stále riešiš ten strach že čo keď mu to bude chýbať, prílišná obava o neho, ako to zvládne..to mi príde už skôr ako závislý a manipulatívny vzťah..ale na vyzretý vzťah so vzájomnou podporou, rastom a láskou treba dvoch, muža aj ženu.. a čo sa týka vysokého sexepílu to je úplne normálne že má, má to veľa ľudí, ale vyzretý človek vie svoju energiu využiť naplno aj iným smerom ako samotným aktom.
Pekne ze sa snazis, ved sex sa da nahradit. Ruky, usta, hracky, zadocek. Ak ti zalezi aby bol spokojny a budes sa my venovat zvladnete to. On by ti to mal opatovat, ak teda nemozes mat len styk. Ruky a usta ma tiez. 🙂
Tu ženske ty kokos odpovedaju, že nech sa spravi sam haha. Akože pozri sa. Ja som mala tiež zdravotne problemy (nejdem to tu rozoberat), a poviem ti že tak som ho obriadila že žiadna sa mi nevyrovnala a on to presne vedel. Aj sam mi to vravel že toto ešte nezažil. Proste chlapa si musíš obmotať okolo prsta. Keď budeš dobrá v posteli, podporiš ho emočne, a budeš reprezentativna tak bude robit čo povieš.
A teda nech si povedia feministky čo chcu ale ja teda nechcem rovny vztah. Ja chcem chlapa čo ma zabezpeči a ja sa o neho postaram. Mame jednoducho ine role.

no ale množstvo žien ktoré si myslia že ich muži nemali počas ich choroby alebo tehotenstva sex nemusí znamenať reálne číslo mužov ktorí ho naozaj vtedy nemali 😁