Aký je váš bodycount?
Moj 32 mám 26 rokov
Pre tých, čo nevedia, čo to slovo znamená... bodycount vyjadruje, koľkých ľudí ste zabili:
https://en.wikipedia.org/wiki/Body_count
Je mi zle, keď čítam tie čísla, čo píšete niektorí...
@morpheuss presne som si na to spomenula aj ja

Mám 27 rokov a 1 , je to môj prvý chlap a dúfam že aj posledný , sme spolu skoro 6 rokov , čakáme bábätko a ľúbime sa ako na začiatku 😊
9 ks za 12 rokov a mám 30...
Cca. 30 a mám 45 rokov. Sexuálne aktívna som 29 rokov, čo teda vychádza necelý jeden človek za rok.
@anonym_3577d8 necelé 2.
@anonym_autor mam rovnaký vek ako ty a 2 🙂
@mimikarol tiež som rozmýšľala trošku dlhšie,ja že sa pýta na pomer váhy a výšky 🤭.
@zuzanita1609 ja som uz stara … myslela som, ze jto je nahrada za BMI … BMI … mam nad 20 … bodycount o velmi vela nizsi a vzhladom na vek a okolnosti asi uz ani neporastie 😂 za pomer vaha/ vyska do ohna ruku nedam
@anonym_autor 2 a 32r
Pre tých, čo nevedia, čo to slovo znamená... bodycount vyjadruje, koľkých ľudí ste zabili:
@morpheuss tak v sexe sa tym tiez mysli pocet ludi, ktorych si dal dole. Ked to tak vezmes.
Bože ženy vy z toho robíte haló jak keby spávali s bezďákmi alebo čo. 😀 Ja mám tiež na svôj vek vyšší bodycount a neľutujem pretože mi to pomohlo zistiť čo sa mi skutočne páči a čo chcem. Sa skúste na to pozrieť trochu objektívnejšie, nie hneď cez pohlavné choroby. Stavím sa že polovica z vás ani nevie čo je poriadny sex. 😀 Mne príde na druhu stranu zase úbohé niekoho odsudzovať na základe bodycountu, keď vás reálne do toho nič. 🤗
@anonym_autor to si sa nám chcela pochváliť?
4, mám 32
@anonym_autor 2.
5 a mam 37r
@lussyita ano robim si ciarky a od kazdeho mam zapisane meno od mojich 16tich
@lussyita ale tak zas nespim s kazdym je vela zaujemcov vyberam
@lussyita ale tak zas nespim s kazdym je vela zaujemcov vyberam
@anonym_autor ty nie si žena,si nejaký taký...a ak si žena,tak úprimne,výchova zlyhala 🤐🙄
@anonym_autor ty nie si žena,si nejaký taký...a ak si žena,tak úprimne,výchova zlyhala 🤐🙄
@zuzanita1609 aha, takže ak je to chlap, tak je v poriadku mať toľko sexuálnych partnerov. Ale žena má mať tak 2 za celý svoj život, inak zlyhala výchova. Veď to je logické!! Synovi poviem, nech pretiahne všetko čo sa hýbe a dcéru dám do kláštora. Tak to má byť. Lebo len žena môže roznášať pohlavné choroby. 🤔
Bože ženy vy z toho robíte haló jak keby spávali s bezďákmi alebo čo. 😀 Ja mám tiež na svôj vek vyšší bodycount a neľutujem pretože mi to pomohlo zistiť čo sa mi skutočne páči a čo chcem. Sa skúste na to pozrieť trochu objektívnejšie, nie hneď cez pohlavné choroby. Stavím sa že polovica z vás ani nevie čo je poriadny sex. 😀 Mne príde na druhu stranu zase úbohé niekoho odsudzovať na základe bodycountu, keď vás reálne do toho nič. 🤗
@sabina230 nás do toho nič.... tak to máš reálne pravdu, len zas kto tu zadal otázku? také isté nič je tu aj autorku do našich počtov
a prečo si myslíš že žena ktorá nemala istý počet partnerov ani nevie čo je poriadny sex???
@zuzanita1609 aj chlapovi by si povedala, že výchova zlyhala? Či vtedy je to v poriadku?
🤣🤣🤣boha s tolkymi chlapmi ani neviem ci som interagovala v zmysle ze by som s nimi vobec nieco riesila v realite🤣
@anonym_7723dc 😉🤣🤣🤣🤣
@zuzanita1609 aha, takže ak je to chlap, tak je v poriadku mať toľko sexuálnych partnerov. Ale žena má mať tak 2 za celý svoj život, inak zlyhala výchova. Veď to je logické!! Synovi poviem, nech pretiahne všetko čo sa hýbe a dcéru dám do kláštora. Tak to má byť. Lebo len žena môže roznášať pohlavné choroby. 🤔
@anonym_5b09b8 Bola si nick a zrazu anonym. Prestaň to robiť. Buď píš pod svojím,alebo nepíš 😉
Ja som myslela ze tu pise jej BMI 🤣
Inak ja som v šoku ze si to niekto dokaze spocitat, teda ze sa za tie roky pamäta . Ja som velmi dlho musela lovit v pamäti aj pri tom malom cisle
Inak ja som v šoku ze si to niekto dokaze spocitat, teda ze sa za tie roky pamäta . Ja som velmi dlho musela lovit v pamäti aj pri tom malom cisle
@ivik4 veď práve, počítame ženy po 40(teda aspoň ja) a ak som mala prvú lásku v 17tich,ktorá nevydala ako hneď prvý a posledný môj chlap...ja osobne počítam tak 6-7 sexuálne prítomných cez celý môj doterajsi život 😆. Možno som zabudla, dakedy sa pilo krabičkové víno pod lipami. 🤭.
v stredu mam teda 42rokov a som 22 rokvo vo vztahu, mam BC asiii 4-5, ratam riadnych sex partnerov a ziadne akoze... a myslela som si aka som flandra ked som to do 20tky stihla :D A to nic v zlom damy, proste mi to pislo vela az z reakcii okolia a tak. Ako vpodstate nic na tom nie je zle, ani na cisle autorky.. vsak nestrela len toho praveho.. no... ak by sme ratali ze je aktivna dajme tomu 10rokov.. to je 3,2 chlapa rocne.. no..