Aký je váš bodycount?
Moj 32 mám 26 rokov
A to sa dá vôbec stihnúť?🙈(Keď nerátam takú určitú pracovníčku v tejto oblasti)
@jaskolka samozrejme, ze da....pozrie pokec a ide 😂😂
Cca. 30 a mám 45 rokov. Sexuálne aktívna som 29 rokov, čo teda vychádza necelý jeden človek za rok.
@anonym_3577d8 šlapota
Mňa by zaujímalo, že keď ste tu niektoré mali 20,30 jednorázoviek, či máte aj dlhodobý vzťah/manžela ( nad 5 rokov) a ako to ovplyvnilo vnímanie intímneho vzťahu s ním. Čisto zo zvedavosti.
@anonym_autor na co zbieras tento údaj? Pre porovnanie? Pre niekoho veľa, pre iného normálne....
5...Mám 33 rokov
12 a mám 28 rokov
mam 36 a 1 - moj manzel, a nehanbim sa za to.
sme spolu 15rokov, 10r manzelia
Mam 38r, dokopy 5. S tym piatym som uz skoro 16r
Za mňa všetko nad 10 v akomkoľvek veku pre akékolvek pohlavie je grc … alebo teda minimálne už "ľahké”, že spíš s každým kto príde pod ruku …
mam 36 a 1 - moj manzel, a nehanbim sa za to.
sme spolu 15rokov, 10r manzelia
@anonym_bfe8e1 to nie je dôvod na hanbu ani omylom 🙂 Práve naopak.
Mňa by zaujímalo, že keď ste tu niektoré mali 20,30 jednorázoviek, či máte aj dlhodobý vzťah/manžela ( nad 5 rokov) a ako to ovplyvnilo vnímanie intímneho vzťahu s ním. Čisto zo zvedavosti.
@anonym_07dd49 ja mám cez 50 a 40 rokov. Manžel nevie moje číslo, ani ja jeho. Mala som dva vztahy nad 5r. A neovplyvnilo ich to negatívne. Choroby nemám, číslo sa nevie, tak iba žneme čo sme sa nestihli naučiť spolu.
Kokos tie komentare tu. Vsak nech si ma kto chce kolko chce. Kazda z nas si zazila ine veci, ine vztahy. Kto chce nech si trtosi aj kazdy den s inym. A kto chce nech ma cely zivot len jedneho. Pozastavovat sa nad tym ked ma niekto 30. A nech ma. Autor/ka sa pytala na cislo. Chcem odpoviem, nechcem neodpoviem. Ale ponizovat niekoho za to. Zas jedine potreba sa ukazat ze je niekto lepsi a iny ani nestoji za to byt na svete.
2, mám 34, dúfam že už to tak ostane
@anonym_autor jeden moj muz
@anonym_autor do 10ks, mam 45, single
Môj 3 mám 31
@anonym_autor Do kelu, ja som ani nevedela, co to znamena. Ja ze nieco ako BMI, nejake fitness skore 😅🤭.
Môj 3 mám 31
@peter244 no čo Peťko, ako frčíte s frajerkou? ešte si zúfalý či to je lepšie?
Mam 40 a asi 15ich bolo ale minule sa mi kamarát priznal 🤢, že mal 200 až 300 žien... Ako fuj nechápem.... aj som rozmýšľala, že či sa len nepredvadzal ale mal trochu vypite a potom si vyčítal, že mi to prezradil😅
Poznám chalana čo má 34 rokov a mal ich cez 250, každý tyzen iná 🤢
Cisla su hlupost modernej doby. Kazdy klesa na duchu a ide si porovnavat cisla ale kde je v tom kvalita? Poznam zenu ked sme sa viac rozpravali mala 85. Rande na obed pekny muz ona mlada = sex. V ten den ale vecer nahoda iny pekny muz obycajne stretnutie vecera motanice a v ten isty den druhy sex. Vyburila sa a teraz vydata vzorna zena a starostliva matka. Ako ju nazves ked to bolo aj viac ako 85? mlada slobodna vyburila sa. Teraz na ine ako na rodinu nemysli.
Cisla su hlupost modernej doby. Kazdy klesa na duchu a ide si porovnavat cisla ale kde je v tom kvalita? Poznam zenu ked sme sa viac rozpravali mala 85. Rande na obed pekny muz ona mlada = sex. V ten den ale vecer nahoda iny pekny muz obycajne stretnutie vecera motanice a v ten isty den druhy sex. Vyburila sa a teraz vydata vzorna zena a starostliva matka. Ako ju nazves ked to bolo aj viac ako 85? mlada slobodna vyburila sa. Teraz na ine ako na rodinu nemysli.
@lentakyterapeut to je pekne ze ju neodcudzujes pretoze vacsina ludi by ju odsudila … Ved toto treba sa vyburit ked sme mlady ale netreba nikomu hovorit presny pocet pretoze vela muzov to na konci zneuzije proti vám
@lentakyterapeut ja mam len strach z pohlavnych chorob
@lentakyterapeut ja mam len strach z pohlavnych chorob
@anonym_autor Odporúčam vyšetrenie na STD u gynekológa/ urológa. Kondóm nechráni pri všetkých STD.
@anonym_autor kurnik. Ja som doteraz ani nevedela čo ten výraz znamená. Ja že nejaké číslo ako sa človek pekný cíti 😂 a to toto.
No dosť striedas, až hanba. Ja som mala okolo 8 a mám 38 rokov
@anonym_autor kurnik. Ja som doteraz ani nevedela čo ten výraz znamená. Ja že nejaké číslo ako sa človek pekný cíti 😂 a to toto.
No dosť striedas, až hanba. Ja som mala okolo 8 a mám 38 rokov
@anonym_410c60 pre niekoho 8 vela pre ineho malo. Kazdy nech si vrzga kolko chce 😆

@anonym_autor 2, 33 rokov
Druheho som povazovala za pana praveho, mame spolu dieta, opustil nas
Borim sa v pocitoch , ze niesom dost dobra ako zena
Neviem ci este budem schopna niekomu otvorit moje srdce tak ako ex partnerovi