Aký je váš názor na mužov, ktorí si kupujú erotické hračky?
Tato doba je taka ze, ked si žena kupi nejakú hračku, je to bežné ale ked su chlap kupi je to hneď uchyl, tak ja neviem potom, minule som čítal na fórach ze jedna pisala ze moj muž ma masturbator, že ci je uchyl? a ludia čo tam písali 🙈
@neznamy786 ak je to V8 a ma aspon 400 koni,tak preco nie😁.Nie je hračka,ako hračka.
@tundra 🤣🤣🤣
@neznamy786 ak je to V8 a ma aspon 400 koni,tak preco nie😁.Nie je hračka,ako hračka.
@tundra tiež mi napadla V8čka a to ani nie som chlap 😁
Lego?
@tundra 😀👍 to je taka hracka co funguje velice sirokospektralne

@tundra 🤣🤣🤣
@neznamy786 kup si co chces. co ta po tom co si myslia cudzi anonymni ludia o ktorych ani nevies ci nemaju doma plnu zasuvku horsich veci. trebars odrezany prst.
@tundra 😀👍 to je taka hracka co funguje velice sirokospektralne
@pralinka25 autor napísal,ze "Masturbator"😂😂😂zaujimave,ze🙈
@pralinka25 autor napísal,ze "Masturbator"😂😂😂zaujimave,ze🙈
@tundra len zas dufam ze ten zo sexshopu nebude mat vykon tych 400 koni pre boha.
@tundra len zas dufam ze ten zo sexshopu nebude mat vykon tych 400 koni pre boha.
@pralinka25 ten spravny "Masturbator"sa predsa nekupuje v sexshope😅
@neznamy786 je mi to jedno jeho peniaze nech si kupi co chce trebars aj analny kolik
@pralinka25 ten spravny "Masturbator"sa predsa nekupuje v sexshope😅
@tundra no hej na take porshe alebo ferrari by mal "masturbator" mozno aj kazdy den iny 😀 a mozno niekedy aj dva
rozdiel je hlavne v tom, ze ked si zena kupi a pcha niekde umely penis, je to prirodzenejsie, ako ked si ho zaobstara a niekde pcha muz 😅
@neznamy786 je mi to jedno jeho peniaze nech si kupi co chce trebars aj analny kolik
@klotildabazarik nie som teplý 🙈
rozdiel je hlavne v tom, ze ked si zena kupi a pcha niekde umely penis, je to prirodzenejsie, ako ked si ho zaobstara a niekde pcha muz 😅
@sowhat preboha nie som teplý jednalo sa masturbator 🙈🤣
@sowhat nevyznam sa teda v muzskych pomockach ale tak nejako predpokadam ze sexpriemysel asi neskoncil len pri umelych vtakoch a vybratoroch pre zeny. nie vsetko sa niekam pcha.
@neznamy786 prekvapím ťa, aj neteplí používajú pomôcky do zadku.
@neznamy786 pokial to pouzivas spolu s partnerkou alebo aspon s jej vedomim, napr. v pocas jej nepritomnosti, nevidim na tom nic zle. Celkovo pri erotickych pomockach zastavam tento nazor. Problem by som videl, ak by si radsej pouzival tu pomocku ako mal sex s partnerkou.
Ja nerozumiem tieto otázky fakt. To už naozaj musí byť nejaký uchylak čo čaka ako mu povie nejaka ženska detaily zo spalne alebo to je nejaky tinedžer.
Čo čakat za odpoved? No môže byť nejaká bigotka čo je že fuj fuj. Ale väčšine žien je to totálne u prdele čo si robíš kde si robíš, je to tvoja vec. Ak neobtažuješ ostatných ľudí tak to nemá prečo ma byt problém.
Ak máš partnerku a ona je s tým ok, tak je to tiež ok.
Jasne súdiť ze ja som uchylak? ak si dobre mimo nepoznáš ma a ideš posudzovať druhých a je to normálna otázka dobre..
Ja nerozumiem tieto otázky fakt. To už naozaj musí byť nejaký uchylak čo čaka ako mu povie nejaka ženska detaily zo spalne alebo to je nejaky tinedžer.
Čo čakat za odpoved? No môže byť nejaká bigotka čo je že fuj fuj. Ale väčšine žien je to totálne u prdele čo si robíš kde si robíš, je to tvoja vec. Ak neobtažuješ ostatných ľudí tak to nemá prečo ma byt problém.
@yoginka231 to co si tvoja hlava vygenerovala neznamená že ja to mam tak, isto ako si myslíš
@yoginka231 žiadne detaile zo spálne ma nezaujímajú 🙈🙈🙈🙈🙈
@yoginka231 to co si tvoja hlava vygenerovala neznamená že ja to mam tak, isto ako si myslíš
@neznamy786 pytal si sa nazor. Aj nazor, ze si uchyl je odpovedou na tvoju otazku. Neviem co vyskakujes ako tajtrlik.
@neznamy786 pytal si sa nazor. Aj nazor, ze si uchyl je odpovedou na tvoju otazku. Neviem co vyskakujes ako tajtrlik.
@viestta za otázku? je niekto uchyl rozmýšľaš co píšeš?
@neznamy786 ja som ti svoj nazor napisala vyssie, ak si si nevimol. A to, ze ma niekto iny nazor ako ty, aj taky, ktory ta hodnoti na zaklade zverejneneho je uplne v poriadku. Tak to byva, ludia maju na rovnaku vec rozne nazory.
@neznamy786 Ja osobne tieto témy, na ktoré odkazuješ považujem za taký level infantilnosti, že by sa zakladateľ mal hanbiť nie za nejakú hračku, ale za to, že nemá ani štipku vlastného rozumu a sebauvedomenia. Toto nie je téma na verejnú diskusiu, ale na tiché zamyslenie ...ideálne niekde mimo internetu, kde neotravuje normálnych ľudí s primitívnymi otázkami. Ak niekto potrebuje verejné schválenie na to, čo je normálne a čo nie, tak asi fakt nie je problém v tom masturbátore...skôr by som odporučila si najprv vybudovať aspoň náznak vlastného názoru a dôstojnosti
@neznamy786 Ja osobne tieto témy, na ktoré odkazuješ považujem za taký level infantilnosti, že by sa zakladateľ mal hanbiť nie za nejakú hračku, ale za to, že nemá ani štipku vlastného rozumu a sebauvedomenia. Toto nie je téma na verejnú diskusiu, ale na tiché zamyslenie ...ideálne niekde mimo internetu, kde neotravuje normálnych ľudí s primitívnymi otázkami. Ak niekto potrebuje verejné schválenie na to, čo je normálne a čo nie, tak asi fakt nie je problém v tom masturbátore...skôr by som odporučila si najprv vybudovať aspoň náznak vlastného názoru a dôstojnosti
@tinqua 🤣🤣🤣🤣 tak na čo reagujes bože fakt ste mimo 🤣🤣🤣
@tinqua 🤣🤣🤣🤣 tak na čo reagujes bože fakt ste mimo 🤣🤣🤣
@neznamy786 jasne, vsetky sme mimo, len ty si lietadlo 🙄
@neznamy786 ja som ti svoj nazor napisala vyssie, ak si si nevimol. A to, ze ma niekto iny nazor ako ty, aj taky, ktory ta hodnoti na zaklade zverejneneho je uplne v poriadku. Tak to byva, ludia maju na rovnaku vec rozne nazory.
@viestta nie neni to v poriadku, ani neviete aky som, a ako to bolo myslene, ani ma nepoznáte ale predca napíšete ze som uchyl, fakt na zamyslenie, neni ste normálny