Aký prírodný produkt podporuje chuť na sex u ženy?
Aby bolo jasne som zena.Moj muz ma vyrazne vacsi apetit ako ja.On po mne ide po 15 rokoch ako v prvy den a mna to uz vobec nebavi.Pre muzov su stimulanty aj na prirodnej baze,trosku podpora.Je nieco taketo aj pre zeny?
@gabikaa96 ale to mi pride podla popisu ze je to skor pre muzov,nie?
Ziadny. Keby nieco fungovalo, tak to vsetci vieme a peruanci su najbohatsim narodom sveta.
Najlepsie afrodiziakum je dobry spanok, zdrava strava, pohyb a ziaden stereotyp. Vela smiechu. Ked chodite do prace, domov a pred telku, tak niet divu ze ta to neba.
Je vela sposobov ako ozivit vztah, ziadny prasok ti na to nepomoze, len sa snazit spolu.
A este, nech sa muz snazi aj mimo postele: kvety, cokosku, masaz, zapalit sviecku, mrknut na teba a povedat ti aka si krasna...neviem na co ste boli zvyknuti "zamladi", ale toto su asi najvacsie povzbudzovace chuti. Nemusi byt vsetko v jeden den, ale nech trochu kazdy den spravi nieco ne/sexualne, ale vzrusujuce. .
Alebo aj sexualne, rano pred pracou taky riadny bozk, ved to ta hned lepsie naladi.
A teda sex nemusu byt kazdy den, dajte si cas dostat na seba chut.
Skús Damianu ;)
tvoj muz sa musi k tebe inak chovat, VZRUSENIe AJ ORGAZMUS SU V HLAVE. ziadna bylina nepomoze
ja som skúsila zerex macu, trvalo to dlhšie- asi 3 týždne ale môžem len odporučiť

Čítala som že vraj maca peruanska je na to dobrá ale osobnú skúsenosť s ňou nemám