icon

Aký prírodný produkt podporuje chuť na sex u ženy?

25. jan 2023

Aby bolo jasne som zena.Moj muz ma vyrazne vacsi apetit ako ja.On po mne ide po 15 rokoch ako v prvy den a mna to uz vobec nebavi.Pre muzov su stimulanty aj na prirodnej baze,trosku podpora.Je nieco taketo aj pre zeny?

gabikaa96
25. jan 2023

Čítala som že vraj maca peruanska je na to dobrá ale osobnú skúsenosť s ňou nemám

gabikaa96
25. jan 2023

Vyfotila som ti tú časť

autor
25. jan 2023

@gabikaa96 ale to mi pride podla popisu ze je to skor pre muzov,nie?

gabikaa96
25. jan 2023

Tu píše že pre ženy aj mužov

veselo_neveselo
25. jan 2023

Ziadny. Keby nieco fungovalo, tak to vsetci vieme a peruanci su najbohatsim narodom sveta.
Najlepsie afrodiziakum je dobry spanok, zdrava strava, pohyb a ziaden stereotyp. Vela smiechu. Ked chodite do prace, domov a pred telku, tak niet divu ze ta to neba.
Je vela sposobov ako ozivit vztah, ziadny prasok ti na to nepomoze, len sa snazit spolu.

A este, nech sa muz snazi aj mimo postele: kvety, cokosku, masaz, zapalit sviecku, mrknut na teba a povedat ti aka si krasna...neviem na co ste boli zvyknuti "zamladi", ale toto su asi najvacsie povzbudzovace chuti. Nemusi byt vsetko v jeden den, ale nech trochu kazdy den spravi nieco ne/sexualne, ale vzrusujuce. .
Alebo aj sexualne, rano pred pracou taky riadny bozk, ved to ta hned lepsie naladi.
A teda sex nemusu byt kazdy den, dajte si cas dostat na seba chut.

raiper34
25. jan 2023

Skús Damianu ;)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
teleskop
26. jan 2023

tvoj muz sa musi k tebe inak chovat, VZRUSENIe AJ ORGAZMUS SU V HLAVE. ziadna bylina nepomoze

calla55
26. jan 2023

ja som skúsila zerex macu, trvalo to dlhšie- asi 3 týždne ale môžem len odporučiť

mirco50
Odpoveď bola odstránená