Bolesť pri polohe zozadu
Sex si s priateľom užívam. Vždy tam cítim prepojenie, vždy ma bozkáva, objíma. Zaujímavé je to najmä zozadu, objíma ma a tvár pritiahne až k tej mojej. Zážitok kazí to fyzické. Bolí ma to, keďže to ide hlbšie, lebo v podstate na mňa ľahne. Je to nemožné vyriešiť? Alebo je to neohľaduplnosť partnera?
🍿
Ja som mala tento problém a potom sa zistilo, že v krčku maternice mám myóm. Dala som si urobiť laparoskopicky hysterektómiu a problém sa vyriešil, už pri sexe žiadnu bolesť necítim.
Milujem túto bolesť pri sexe.
Ja mám skôr opačný problém, bolí to skôr hore alebo na chrbte, zozadu mám pocit, že sa tam toho viac vojde a preto to neboli
@lalala2020 Ja tiež nemám rada túto polohu, tiež má to bolí. Najmenej má to bolí cez plodné dni. A tiež netuším prečo.
Táto poloha je bolestivá pre veľa žien. Proste uhol anatomia čokoľvek môže byť faktorom. Zo 100x ma táto poloha boli 99x a to partner je tak 17cm.viac si nedokážem predstaviť v sebe v žiadnej polohe. Som z tých úzkych žien
@lalala2020 tak neohladuplnost je snáď to, že by vedel že ťa to boli a aj tak ide jak zbíjačka a sere na to. Takže??? Vie o tom, že ťa to boli, alebo len držíš jak hluchý dvere a potom sa tu pýtaš nás, či je neohladuplny? Ak nevie, povedz mu to a robte polohy aké sú ti príjemné. Nemáš za čo.
Táto poloha je bolestivá pre veľa žien. Proste uhol anatomia čokoľvek môže byť faktorom. Zo 100x ma táto poloha boli 99x a to partner je tak 17cm.viac si nedokážem predstaviť v sebe v žiadnej polohe. Som z tých úzkych žien
@anonym_6cab70 úzkosť znamená niečo iné ako toto, keď ti naráža do maternice zozadu.
Môj partner je stredne obdarený, žiadne kladivo medzi nohami nemá a zozadu ma to bolí, snáď iba pri jednom uhle nie, inak áno.
Pri tejto polohe to boli skoro každú keď si nedá pozor. Skús inak natočiť panvu inak sa prehnúť. U nás podobne keď sa pozabudneme tak je zle. Napriek tomu ju mame radi obaja.
Mne na to vplyva aj poloha krcka v zavislosti od cyklu. Dokonca som rodila 4x a manzel nie je nejaky obor, ale aj tak. Musi byt opatrnejsi. Ale niekedy to chvilku vydrzim aj drsnejsie, ale nie dlho 🙃
@lalala2020 v tejto polohe musí byť muž prosto opatrnejší. Pokiaľ ide na doraz tak to bolí. Je to o komunikácií. Ak Ťa to bolí tak sa ozvi! Je toľko iných polôh čo spôsobujú potešenie.
@lalala2020 Zlatý misionár a nič ťa bolieť nebude.

Kolko cm ma vo vzrusenom stave jeho penis ? Niekedy to proste anatomicky nepasuje ...