icon

Bolesť pri sexe

5. júl 2025

Ahojte ja som už úplne bezradná 😞
Stretavam sa s jedným chalanom už dlhšie minulý týždeň sme mali prvýkrát sex, no boli sme obidvaja celkom sklamaný má ho veľmi hrubého a veľkého a mňa aj jeho sex bolel, vôbec sme si to neužili a po 10min sme to zdali..nak si rozumieme, naozaj si máme čo povedať, máme dosť spoločného...bojím sa, že to kvôli tomu sexu krachne...myslíte, že keď budeme skúšať sexovať ďalej sa môže moja jemu prispôsobiť či skôr nie? Je mi to celkom ľúto, lebo inak si rozumieme po všetkých stránkach...videla som, že mu to tiež nieje jedno...

alyson29
5. júl 2025

Tu pomôže asi len dobrá predprípava (predohra) na začiatok a jeho jemnosť 🙂 ak bude do teba búšiť jak zajac, a ešte na sucho, tak budeš otlčená furt.

lucia13022023
5. júl 2025

Kvalitná predohra, lubrikant ak je treba, komunikácia a pôjde to. Vlastná skúsenosť.

autor
5. júl 2025
@lucia13022023

Kvalitná predohra, lubrikant ak je treba, komunikácia a pôjde to. Vlastná skúsenosť.

@lucia13022023 lubrikant sme nepoužili.. a to bola asi chyba no 😞

evickuska
6. júl 2025

@autorka toto mi pride ako blud co tu pises 🤷‍♀️🤦‍♀️ asi z nudy, vagina je sval, vytlaci decko o velkosti melonovej hlavy jeden penis zvladne je elasticka a pruzna... takze nerozumiem tymto reciam ak nemas 12 rockov toto musis snad ovladat 🤔

danniiee8
3. aug 2025
@evickuska

@autorka toto mi pride ako blud co tu pises 🤷‍♀️🤦‍♀️ asi z nudy, vagina je sval, vytlaci decko o velkosti melonovej hlavy jeden penis zvladne je elasticka a pruzna... takze nerozumiem tymto reciam ak nemas 12 rockov toto musis snad ovladat 🤔

@evickuska ty si ešte asi nemala sex s ,,dobre" obdareným mužom - kto má s tým skúsenosti vie, že to vie byť horšie ako s malým 🍆. Vagína je síce sval, ktorý vytlačí dieťa, avšak nie je to nekonečný tunel a keď je penis aj dlhý tak to vie pekne zabolieť keď v plnej sile zaklope na jej konci. Základy anatómie hovoria, že aj vagína má takýto koniec. A klopkanie na tento koniec je nielenže (pre mnohé ženy) extrémne bolestivé ale aj nie veľmi vhodné pre zdravie.

@autorka chce to dobre lubrikovať, uvoľniť sa a hlavne vopred nemyslieť na to, že to bude bolieť a taktiež výber polohy - v niektorých to bolí menej, resp. si to vies sama korigovať napr. keď si ty hore - to sa naučíš. Prípadne najskôr predohra nejakou menšou hračkou? To som síce nikdy neskúšala ale napadlo ma to teraz. A samozrejme citlivý partner.

evickuska
5. aug 2025
@danniiee8

@evickuska ty si ešte asi nemala sex s ,,dobre" obdareným mužom - kto má s tým skúsenosti vie, že to vie byť horšie ako s malým 🍆. Vagína je síce sval, ktorý vytlačí dieťa, avšak nie je to nekonečný tunel a keď je penis aj dlhý tak to vie pekne zabolieť keď v plnej sile zaklope na jej konci. Základy anatómie hovoria, že aj vagína má takýto koniec. A klopkanie na tento koniec je nielenže (pre mnohé ženy) extrémne bolestivé ale aj nie veľmi vhodné pre zdravie.

@autorka chce to dobre lubrikovať, uvoľniť sa a hlavne vopred nemyslieť na to, že to bude bolieť a taktiež výber polohy - v niektorých to bolí menej, resp. si to vies sama korigovať napr. keď si ty hore - to sa naučíš. Prípadne najskôr predohra nejakou menšou hračkou? To som síce nikdy neskúšala ale napadlo ma to teraz. A samozrejme citlivý partner.

@danniiee8 praveze mala ale ked je predohra a co k tomu patri zvladne... trening 😃 mala som aj takeho co to neslo fyzicky ten by mal chytit skrabku na zemiaky a zuzit 😃 inak si asi neporadi 😃