icon

Často sa mi sníva s ex

11. sep 2022
moonlight1210
11. sep 2022

Pre milion veci.

Len to nieco mysticke/mysteriozne za tym necakaj.

Bude to nieco uplne pragmaticke, ci nahodne.

autor
11. sep 2022

@moonlight1210 náhoda? Tak potom je dosť často ta náhoda fakt

bociandy
11. sep 2022

Myslim ze ho/ju podvedome stale dost riesis, preto sa ti s nim/s nou casto sniva.

tamarkissova
11. sep 2022

@bociandy anoooo toto som tu chcela napísať

mandzula
11. sep 2022

Aj mne, a vzdy som stastna, ked sa rano zobudim a vidim, ze uz 10 rokov pri mne lezi niekto iny.
Ale to bude tym, ze mame spolu dieta, takze ho, pochopitelne, casto doma riesime.

princeznaaa12345
11. sep 2022

Ja mám obdobia keď sa mi s ním sníva, že sme sa k sebe vrátili... A ked sa ráno zobudím, tak mi strašne odlahne, že to bol len naozaj zlý sen🤣🤣🤣

moonlight1210
11. sep 2022

Nahodne v zmysle, ze sa ti nahodne deju veci, ktore si tvoje podvedomie interpretuje do jeho osoby.

A to moze byt strasne vela veci.
Od zrejmych, ako ze v tvojom okoli je niekto, kto kona ako on (v dobrom, ci zlom), ma taku povahu, alebo sa mu podoba, alebo pochadza z toho isteho mesta, ulice, domu, panelaku, pozna ho, je to jeho byvaly kolega, kamos, frajerka,…
Az po nie ocividne, ako trebars uvidela si cestou autom sceneriu, formaciu oblakov, zacula kdesi hudbu, utrzok rozhovoru, slova, ton hlasu, uvidela v casopise obrazok, vudela film, citala nieco,… co sa proste nejak spajalo s niecim, co ostalo v tvojej pamati spojene s dnami, ked ste boli par. Ale uz je to kdesi vzadu hlboko v nepouzivanych spomienkach. No teraz to vyskocilo v podvedomi dopredu.

Alebo uplne pragmaticky su v tvojom zivote udalosti, priame, ci nepriame, pre ktore sa podvedomie vracia k exovi. Obycajna nespokojnost v aktualnom vztahu moze odstartovat snivanie o exovi, lebo sa tak utiekame k tomu, ze vlastne chceme tomu neprijemnemu vo vztahu utiect.

Mne sa sniva o kolegovi. Nic s nim nemam a nemam o neho zaujem, nie je moj typ (aj ked je inak celkom pekny).
Tiujem, ze sa pre nieco cez neho nepriamo zhmotnuje v mojich snoch moja praca, lebo sa to zvycajne udeje, ked jej mam vela. Preco zrovna cez neho, to netusim. Mozno keby som popatrala, pridem na to, aka je tam pre mna spojitost (mozno to, ze je tak pracovity).
Isto to vsak neznamena, ze je to mysticke znamenie, ze to on je ten moj osudovy (a nie moj muz) a raz budeme manzelia.

viestta
11. sep 2022

Co sa babe chcelo, to sa babe snilo. Ináč povedané, hlava v noci spracúva to, čo spracúva aj cez den

mirka612
Autor odpoveď zmazal
saxana000
17. sep 2022

Mne sa casto sniva o prvej laske.odvtedy bolo dalsich xy frajerov..svojho muza lubim ale tento jeden bohviepreco aspon raz do mesiaca sa mi s nim sniva a to uz je to dobrych 15 rokov od tej lasky...