Čo je na ženách a mužoch najviac sexi?
Keď odhliadneme od charizmy povahy krásnych gest a ideme čisto len do fyzického vzhladu co si myslite je na žene najviac sexy? Čo najviac na mužovi? Neklamme si. Budme úprimní. Podľa môjho názoru na mužovi brada a nejaký ten sval. Na žene si myslím ze muži miluju veľké prsia a veľký zadok.
@anonym_autor mna zaujem v prvom rade tvár,oci,vlasy, celkova postava a celkovy dojem z človeka🙂 teda najviac sexi je celkovy vzhlad. Na zadky ani na predky im nepozrram 😂
Ja milujem vysokých chlapov, ideálne keď sú aj svalnatí. 🙏
to píše úchyl????
@anonym_75e570 nie preboha 😃 čo by som z toho mala. Len sa zaujímam. Som dlho sama a tak asi nespadám úplne do ideálu pre mužov nakoľko vnútro Žiadneho naokolo nezaujíma
@anonym_autor To má každý inak. Každý má predsa iný vkus a iný typ. Ja napríklad najviac neznášam bradu, fúzy a akékoľvek chlpy na chlapovi, hnusí sa mi to. Svaly sa mi tiež nepáčia. Mňa najviac zaujme výška a to, keď je vidno, že sa o seba stará, napríklad má čisté zuby, je oholený a upravený.
Brada je pre mňa nezaujímavá, keby som daného chlapa chcela tak ho najskôr presvedčím aby sa oholil.
@anonym_75e570 nie preboha 😃 čo by som z toho mala. Len sa zaujímam. Som dlho sama a tak asi nespadám úplne do ideálu pre mužov nakoľko vnútro Žiadneho naokolo nezaujíma
@anonym_autor mne sa napríklad vôbec nepáčia bradatí, ani fúzatí. A ani nejaký nabúchaný svalovec. Prvé ma zaujme celkový dojem, pekné oči, úsmev.
A čo sa týka chlapov čo sa páči im? Tak isto ako ženám. Každému sa páči niečo iné. Niekomu zadky, niekomu prsia, niekomu aj aj
Brada je pre mňa nezaujímavá, keby som daného chlapa chcela tak ho najskôr presvedčím aby sa oholil.
@januska12323 aj ja, fuzy a brada ide mimo mna. Nechapem, preco je to teraz take moderne, uz aj mladi, vyzeraju biedne staro
Tajomstvo s prislubom nepredstavitelneho vzrusenia
Na chlapovi pre mňa široké ramená, pekné ruky a kludne bruško 😄 na žene za môjho chlapa môžem povedať, že zadok viac ako prsia, ale celé to musí byť vyvážené… a s tým súhlasím aj ja, že niekto môže mať pekné jednotlivé črty, ale keď to dokopy nehrá, tak to nie je ono
niekomu sa pacia zadky inemu cicky niekto sa zahladi do oci a iny napriklad vlasy -pre kazdeho daco ine ... neda sa povedat co je najviac sexi... za mna prirodzena krasa-nemam rada umeliny nechty kacacie usta a tvar plna vyplni ... tiez xy filtrov a v skutocnosti strach a hruza... krasna legantna moda ... elegantna dama a u muza- vyrazna sanka prenikave oci tmave vlasy ... vysoky so sirokymi ramenami -doma mam presny opak 😀
Pre mňa nízky chlap nikdy nebude sexi (ja viem, že za to nemôže), ALE nepoznám nízkeho sexi chlapa.
U žien naopak robustná chlapská vysoká postava je podľa mňa antisexi. Som rada, že som malička.
Nikdy sa mi nepacili modre oci a brada, no uz cca 18 rokov mam chlapa s modrymi ocami a bradou 🙈
mňa vždy ak prvé zaujala postava, páčili sa mi skôr muži vyšší ako nižší. A vlasy.
Samozrejme potom príde na rad intelekt. ale to väčšinou potrvá pár týždňov kým dôjdeme od vlasov k niečomu dôležitejšiemu.
Vysoky a dlhe vlasy v cope ma 🔥
Vysoký 185-190cm, mužna postava obrátený trojuholník, čierne vlnité vlasy, väčšie hnedé oči a opálená koža,mierne plné pery, 2-3-dňové strnisko, chlapčenský pohľad, mužný hlas
Mňa bere hlboký hlas u chlapa, vysoká postava, ramená, pekne nechty a zuby, čisté topánky a vôňa
Brada? Ani náhodou. Muž musí vyť vysoký aspoň 180 cm, široké ramená, malý zadok, tmavý typ, mužný hlas a hlavne zdravé zuby, čisté krátke nechty.
Podla mna tie velke prsia a velke zadky nemiluje az tolko muzov, nez si zeny myslia. V mojej bubline sa muzskym jedincom (vek 30 - 50 r) viac pacia prsia take do ruky, dajme tomu Dcka a zadky male, ale gulate. Tie prsia ako futbalove lopty, tak to sa paci takym typom ako Karlos Vemola, co v hlave maju nasrate - im sa pacia aj tie kacacie papule. A tie zadky ako kentaur sa nepacia nikomu.
Podla mna tie velke prsia a velke zadky nemiluje az tolko muzov, nez si zeny myslia. V mojej bubline sa muzskym jedincom (vek 30 - 50 r) viac pacia prsia take do ruky, dajme tomu Dcka a zadky male, ale gulate. Tie prsia ako futbalove lopty, tak to sa paci takym typom ako Karlos Vemola, co v hlave maju nasrate - im sa pacia aj tie kacacie papule. A tie zadky ako kentaur sa nepacia nikomu.
@anonym_fd1c56 D sú prsia do ruky? Čo je ten chlap yetti? Do ruky sú skôr A/B 😅 aspoň mi to tak bolo doteraz vysvetlene
Ja to hodnotím celkovo,a nepáčia sa mi príliš nízky a príliš útly.
@anonym_fd1c56 D sú prsia do ruky? Čo je ten chlap yetti? Do ruky sú skôr A/B 😅 aspoň mi to tak bolo doteraz vysvetlene
@anonym_autor aj mna pobavilo Dčka do ruky hahahaha🤣🤣🤣🤣Áčka béčka su asi len pomedzi prsty🤣🤣🤣
Myslím si, že na mužoch sú najkrajšie primerané svaly /primerané, tzn. ani veľké ani malé/, vypracované a zdravé telo, nechlpaté, nesmradľavé.
Na ženách za mňa sú najkrajšie nechty, ale ja som pošuk. A potom prsia áno :D
Ono v podstate ide o to... každý človek môže byť krásny a sexy. Aj muž, aj žena. Problém je, že kvôli tomu treba niečo urobiť, prípadne niečo obetovať.
Ja napríklad si myslím, že keby som mal v páse o 25 cm menej, tak by som nebol vobec škaredy chlap :D
Na muzoch ma najviac pritahuje predstierany nezaujem. Funguje to aj opacne.
Na muzoch ma najviac pritahuje predstierany nezaujem. Funguje to aj opacne.
@alantroj zaujimave 😅 ale nieco na tom je.
Som chlap, tak poviem, co je na zene sexi. Rytmicky dychajuce telo, pootvorene usta, obcasne zahryznutie sa do pier alebo ich nenapadne oliznutie. Jemne vlnenie celeho tela, ruky, ktore sa neovladatelne presuvaju z mojho tela na jej vlastne a za hlavou vytvaraju zvlastny krc tuzby. Pokozka jemna, hladka, bez znamienok ci vad krasy. Sexi su prsia, ktore aj v lahu drzia tvar, su prijemne pevne a zive. Pupok drobny, schovany v pokozke a svalstve, nie v kope tuku. Boky stihle a ladne, to najprijemnejsie miesto, kde zenu objat. Ruky a paze zenske tak, ze ma muz chut prechadzat po nich bradou znova a znova, vzdy sa zosmyknut k hrdlu a vybozkavat ho. Na zene su sexi stehna a nohy, stehna spajajuce sa na tom najzaujimavejsom mieste, ktore laka kazdeho muza. Nohy, ktorych stehna nie su obrastene tukom, ale kazdy sval na nich umocnuje chut byt nimi zovrety. Sexi je zensky zadok, ktory moze chlap drzat v dlaniach tak, ze prsty presahuju aj za jeho okraje. Sexi je zensky chrbat a sija, kadial steka pot pri dlhsom milovani. Od dvoch jamocok nad zadkom az po jamocku v siji je zena cela len muzova.
na chlapoch je neskutocne sexi pekne zastrihnuta kratka brada, krasne velke oci, vymakana rit, jemne svaly, male brucho, tmave vlasy teda pokial mam hodnotit iba fyzicno 🙂
@anonym_autor Tak asi budem sama, ale mne sa páči, keď má muž väčšie brucho. Nie obrovské, že si nevidí má topánky, ale také proste väčšie. Páči sa mi, keď majú košeľu zakasanú v nohaviciach a ponad opasok im vyčnieva brucho.
Pre mna su najsexi krasne vyšportovane ritky....ale žena musi byt hlavne rozumna. No ked este vyspuli sexi zadocek mňam

to píše úchyl????