icon

Čo znamená mať temperamentného muža?

24. aug 2022

Znamená to že ho musím počúvať a že nebude rešpektovať moje záľuby keď sa mu nepáčia ?

0silvia0
24. aug 2022

🙄

simona20201309
24. aug 2022

Daj si to slovo do Google. Budeš hneď vedieť.

viestta
24. aug 2022

Ty si mýliš temperamentného s manipulatorom. Dosť zásadný rozdiel.

domca1408
24. aug 2022

pod pojmom temperamentný si predstavujem všeličo...ale určite nie , že by ti niekto mal niečo zakazovať alebo tak podobne. ľudia sú odlišný a každý má to svoje. ked ja chodím behať a môj partner nie tak v pohode, ja ho do toho nenútim aby behal so mnou ale ani on mi to nemôže zakázať! keby niečo také skúsil tak to už je o niečom inom a bála by som sa veru ako ten vzťah bude vyzerať do budúcna....

jana_vaj
24. aug 2022

Temperament je úplne o niečom inom. A hlavne neviem si predstaviť prečo by mi mal niekto niečo zakazovať? Veď som slobodný človek.

viestta
24. aug 2022

@jana_vaj ja nechápem ani prečo by som mala poslúchať. Však nie som malé decko

jana_vaj
24. aug 2022

@viestta Podobne. Neviem si predstaviť prečo by som sa mala v koníčkoch alebo proste v niečom takomto obmedzovať kvôli niekomu inému. Príde mi to uletené.

ivangeline
24. aug 2022

To je chlap,kt je vidiet a pocut. Hlasno sa smeje,hneva i ukazuje frustraciu. Rad a nahlas rozprava. Vela gestikuluje. Vie si uzit veci. Vie sa pohadaj aj uzmierit s fanfarami.. :D Proste je temperamentny. Spontanny,prudky..

dadis
24. aug 2022

Moje predstavy o temperamentnom muzovi su cisto v erotickej rovine 😀.. to co pises v otazke by som si s temperamentom nespajala.. je to nevhodny muz do partnerstva

oli18
24. aug 2022

Ved si ho vyskusaj a budes vediet.

cocolino234
24. aug 2022

Som prekvapená aké predstavy o temperamente tu majú ľudia.

@autorka to čo popisuješ ty, moc s temperamentom spoločné nemá. Ovládaš pojmy ako cholerik? sangvinik? toto sú temperamenty človeka a ak sa človek až príliš vyznačuje svojím temperamentom, napr. cholerik je veľmi ofenzívny, útočný, impulzívny, tak takéhoto človeka nazývame temperamentný.

Určite to nie je chlap, ktorý len rád a nahlas rozpráva alebo je výrazný v spoločnosti a podobne. Napríklad melancholika, ktorý je zväčša nevýrazný introvert môžeme taktiež nazvať temperamentným a to vtedy, ak sa až príliš vyznačuje vlastnosťami tohto temperamentu.

reanda
24. aug 2022

@cocolino234 pochybujem, ze melancholika ktokolvek kedykolvek nazval temperamentnym 😀 ano, su rozne ludske 'temperamenty', ale oznacenie 'temperamentny clovek' sa vacsinou pouziva pre ludi, ktori disponuju velkym mnozstvom energie a aj ju zo seba roznymi sposobmi vydavaju, vedia intenzivne prezivat, pripadne aj impulzivne reaguju..

salamistka
24. aug 2022

Tak ja som temperamentný melancholik 😁 na jednej strane introvert strániaci sa ľudí, na druhej energická a bojovná, ak treba niečo riešiť a schopná vypapulovať si to čo potrebujem

reanda
24. aug 2022

@salamistka tak ale temperamentne sa chovas prave, ked sa nechovas ako typicky melancholik 🙂 .. nikto nenesie crty iba jedneho temperamentu, vsetci sme pomiesani, akurat niektore crty su vyraznejsie, ako ine, u niekoho miernejsie, u niekoho dost vyrazne..
ak sa niekto vyznacuje vyraznymi znakmi melancholie - tzn. zadumcivosti az 'depresivnosti', len tazko bude kvoli tomu oznaceny za temperamentneho 🙂 .. toto pomenovanie sa nepouziva tymto sposobom..

reanda
24. aug 2022

to by aj vyrazny flegmatik-salamista, mohol byt oznaceny ako temperamentny, lebo vie temperamentne nic nerobit, o nic sa nezaujimat a mat vsetko silno na haku 😀
ja som sa s takymto ponatim 'temperamentnosti' zatial nestretla 🙂
ale znie to celkom zaujimavo, mozno to zacnem tak vnimat 😀

reanda
24. aug 2022

pre autorku
temperamentny muz je inymi slovami aj vasnivy.. a to nielen v sexe, ale aj celkovo v zivote.. vie sa pre veci nadchnut, vie si ich uzit.. vie sa im venovat so zanietenim.. a to nielen v tom dobrom, ale vie sa napr. aj 'vasnivo' hadat, rozculovat, nenavidiet.. s takym clovekom sa proste nenudis 🙂
to, ci ta bude alebo nebude respektovat, nezavisi od temperamentu, ale od inych charakterovych vlastnosti..