Dokážem si ešte nájsť vzťah?

6. jún 2023

Mam 26 rokov a momentalne prezivam krizu, ci si este dokazem najst vztah. Zivot uteka ako voda a mne sa zda, ze som uz kus presvihla 😢 a ze asi tak rychlo nenajdem toho praveho. A hlavne, kde ho hladat, ked nechodim na diskoteky ani do barov..podla mna uz kazdy normalny chlap je zadany alebo rozvedeny.

domkakvet
6. jún 2023

Tak v takom veku este podla mna nie je kazdy zadany ani rozvedeny, do 30 sa nemusis bat.

hradnapani
6. jún 2023

treba si najst nejakeho konicka, zalubu a potom vyhladavat stretnutia ludi podobneho razenia. ale nieco take, kde sa mihnu aj muzi (turistika, vodactvo, lezenie, knihomili, kurzy varenia atd). ale cim viac sa budes upinat na hladanie vztahu, tym tazsie to pojde. A rozhodne nemusis mat obavy, muzov do 30-tky je volnych este dost, minimalne nezenatych.

mirko84
6. jún 2023

Ehm, no normalny chlap asi v 26 nebude rozvedeny …

emm_i
6. jún 2023

Napíšem môj príbeh:
Mám toľko rokov, čo ty. Po fakt zlom vzťahu a 1 ročnej pauze od vzťahov som navyše odišla žiť do iného mesta, kde som nikoho nepoznala. Postupne som sa zoznamovala, spoznala muža o 9 r. staršieho, ktorý ma len naťahoval a nič z toho. Presne tento stav som zažila, že kde si niekoho nájdem, kamošky už všetky zadané, nikde ani chýru, ani slychu po normálnom chalanovi...
A keď som to nečakala a fakt bola na tom tak, že asi už ostanem fakt sama, som spoznala môjho terajšieho priateľa.
A vieš ako? Môj známy-kamarát ma zavolal von posedieť s jeho kolegami a spolubývajúcim. Zhodou okolností tento kamarát už dlhšie žil v tomto meste, kde som prišla aj ja, ale poznali sme sa ešte z môjho rodného mesta. A predstav si, môj terajší priateľ je jeho spolubývajúci, s ktorým bývajú už 3 roky v podnájme.
A priateľ bol tiež cca 1-2 roky sám, nehľadal nikoho, chcel počkať. Sadli sme si ako riť na šerbeľ. Tak dobrého chalana ku sebe som vôbec nečakala. Je to veľké dobráčisko, ale na diskotéke, v bare atď. by som ho určite nespoznala, pretože inklinuje skôr k prírode, šport, a pod.
Nestrácaj nádej. Ja som tiež zažila vzťah, kedysi dávno som tu písala, že môj bývalý priateľ bol veľký agresor, ktorý fakt sa správal otrasne. Ďalší po ňom, ktorý ťa len naťahuje... človek stráca občas nádej, či sa ešte niekto nájde...
Ale verím v to, že k dobrému chalanovi/babe sa vždy nájde druhá polovička, možno nie hneď, ale niekto, kto naozaj bude srdcom dobrý 🙂 Hlavne nehľadaj nasilu.
A ver v to, že stále existujú naozaj aj tí dobrí chalani, hoci ich tak veľmi "nevidno", pretože často sú v ústraní, venujú sa sami sebe, nehľadajú nasilu baby, len aby niekoho mali 🙂

gabika0825
6. jún 2023

@mirko84 Hej, ale keď má 35 a je slobodný a nemá deti tak už je to divne že? 🙈🤷🏼‍♀️ ach bože tieto škatuľky

colsami
6. jún 2023

Keby som chcela normalneho v tvojom veku, ani by som ho v bare nehladala. Konicky, zaluby, kontakty... V tvojom veku som spoznala mojho manzela, neboj nic, a mnoho dalsich zien spoznali aj mali rodiny v neskorsom veku. Takze nic nie je stratene.
Naroky treba mat zdrave - necakaj viac nez mozes ponuknut, ale naopak netreba sa naviazat na hockoho co pride, len aby bol... Vela stastia pri hladani. Urcite najdes, verim tomu 🙂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rorino
6. jún 2023

Na diskotéke,či v bare hľadať normálneho chlapa...no neviem...a rozvedený nie je normálny?

vanilkovazmrzka
6. jún 2023

Ja som mojho nasla v bare 🤷‍♀️ on sa tam ocitol nahodou, ja som tam chodievala s kamoskou, len pokecat a byt trochu medzi ludmi, s absolutnym nezaujmom sa s kymkolvek zoznamovat. A povazujem ho za uplne normalneho, uzasneho cloveka. Neviem akoze, normalni ludia musia sediet doma s knihou? 😅

liljana
7. jún 2023

Ak vsetci normalni si zadani, znamena to, ze ty nie si normalna? 🙂 Neboj, ludia sa stale schadzaju a rozchadzaju. Aj ti normalni.

vesimelonimarsista
7. jún 2023

Hladat chlapa v baroch a na diskotekach? Neblazni, dnes sa hladaju muzi v online priestore. Co je zle na normalnom rozvedenom chlapovi?

krisbar
8. jún 2023

nie nedokazes. lebo to mas tak v hlave nastavene - neda sa, nejde to, nemozem.