Frajer ma štve
Chlap sa mi stara o dieta kym pracujem, akonahle vsak pridem domov vsade je vybuch. Dnes pridem domov a dieta ma vo vani mydlo s tym ze sa ma sama umyt. Mydlo cele rozdrobila. Ma 4 roky. Sama sa kupala. Tak som zvysila hlas ze nech ju nenechava samu sa mydlit ze nech ju namydli a hotovo, ze takto len cele mydlo znici a este ho moze zjest nedajboh. On na to zvysi vzdy hlas na mna ze mam byt rada ze sa mi cely den stara o dieta. Ked je bordel mam byt vdacna, lebo on sa stara.Naozaj mam byt vdacna a suchat nohami alebo mam pravdu ja 🙄 Len ma stve ze na mna vzdy este nakoniec on nakrici a je hadka.
@babovka2321 nieje jeho ale aj tak, ja som vdacna len sa vytocim skoro kazdy vecer
no neviem ale mne sa bezne stane, ze ked muz pride vecer z roboty tak je v byte vybuch 🙈 lebo som skratka lietala okolo maleho (ma rok) a nestihla som upratat a manzel na mna nikdy nezacne kricat
No s tym mydlom, mozno mu je to blbe mydlit dievca, ktore nie je jeho. A tiez niekedy nestiham pri dietati nic. Upratujem, ked manzel skonci v praci, inak sa neda.
🤦♀️ Neboj, pri takomto spravani voci nemu budes za chvilu sama a potom si mozes najst nejaku super opatrovatelku. Ozaj, kolko zarabas? Bude ti to na nu stacit?
A inak má s malou aký vzťah? Vieš nie je jeho tak pri takýchto scénach ti môže povedať zajtra si to zariad ako chces
Nekrič na ho. Buď fakt rada že to ju stráži a ty môžeš pracovať,opatrovateľka/jasle by boli drahé. A tak ti poviem, ja mám tiež dakedy bordel, čo nestíham,nechce sa mi. A môj muž keď je s deťmi sám, tak to vyzerá tiež hrozne,ale on sa primárne stará o deti a ostatok nerieši (máme dve malé deti, jedno 5mesacne) a dakedy mi len povie že sa ledva stihol najesť a nieto pratat. Nevie si to tak zmenezovat.
Nikdy mi nenapadlo vyčítať priateľovi ako sa stará o MOJE dieťa. Aj keď je tu neporiadok a malý to občas preženie s rozprávkami. Stará sa tak ako vie a vládze. Keď sa ti to nepozdáva, zaplať opatrovateľku.
Tak bordel v byte nerieš...niekedy aj ja s tromi deťmi nestíham upratať. Ale to, že malú nechal samu vo vani by som mala zlosť tiež...na mydlo sa vykašli, skôr by ma trápilo, že 4ročné dieťa samo vo vani môže skončiť tragicky
Tak zase...je rozdiel či sa dieťa mydli samo, lebo chlap
napr. vari večeru alebo že sa hrá na mobile . Takže záleží...
@hipuska tak možno mu je nepríjemné mydlit cudzie dieťa, teraz jej to vadí a keby ju mydlil tak možno čítame frajer obchytkáva moje dieťa.
A tiez je rozdiel poprosit ho a vysvetlit mu, ze chces, aby ju namydlil, lebo nici mydlo a moze ho zjest, a naziapat na neho. Mozes s nim komunikovat aj kludnejsie.
Ja som v robote tri dni po sebe a potom 4 dni upratujem ten výbuch co tu je a tak dokola 😅 deti sú muzove ale rozculovat sa mi už nechce
Keď zje mydlo, tak sa nič nestane
Buď rada že sa ri stará o dieťa, iné platia opatrovateľky
Ja by som nechcela aby mi chlap mydlil dieťa, radšej by som kúpala ja
Chudák dieťa
Mama alebo niekto iný ti nemôže pomôcť? Alebo otec dieťaťa? To naozaj nie je úloha tvojho frajera
Bud rada ze sa stará (nepíšeš ako ale snáď je s ním mala rada). Niektorí chlapi co tu čítam sa ani o svoje nestarajú.
Ako dlho si s frajerom že mu dovolíš kupat TVOJU malú dcéru? A necháš ju s ním na cely den? On sa absolútne nemusi starat o tvoje dieta a keď na neho ešte nahucis tak ja sa mu necudujem🤷♀️
Jedine co by ma na tom stvalo ze dieta sa samo kupe, je male, cert nikdy nespi.. U nas je vybuch stale takze som rada ze manzel vie o co kraca a neriesi vybuch ked pride z prace.
Obidvom, dvere a aj frajerovi slusne vysvetlit, ze sa po sebe upratuje a viest ich svojim prikladom.
Ja som vdova, Sama so synom, tiez ma cerstvo 4 roky.
Syn si po sebe uprace. Kupe sa Sam, ja my akurat tak vodu pustim, lebo nedociahne. Raz si da mydlo, raz nie.
Ked Tu Vadi, ze je doma mrdnik, daj dceru so skolky, k opatrovatelke, a vecer si najdes dom v takom stave, ako si ho rano nechala.
Chudak chlap...
dcérku do škôlky, inak neviem, prečo by mala štvorročná jesť mydlo...a chlap, keď nepracuje, nech v byte poupratuje
@zdenkastanka ja tiez lutujem chlapa, skace okolo malej aj starej a ona sa nezavdaci
A on nechodí do roboty? Či príde z roboty, vyberie ti malú zo škôlky, prídu domov kde sa o ňu stará a ty ešte nie si spokojná?
@zuzubb007 a opačne je to ok, keď sa žena stará o mužove dieťa, on príde z práce a zhúka ju, že je tam bordel? Takých tém je tu kopa. Dala málo údajov na to, aby sme mohli niekoho súdiť
@zuzubb007 ved toto... a pritom to nie je jeho biologicka dcera.ok ostarat sa o nu... ale aby ho ešte zhucala za neporiadok?ved to ani mne nerobi muz a opacne🤦🏼♀️
@elizabet173 nie, v ziadnom smere to nie je ok.nie vždy sa vsetko postiha pri detoch, tak to je.
Mam dcéru z prvého manželstva, a mam partnera. A áno tiež občas je s mojou dcérou sam (aj keď moja je staršia) a dáva pozor a teda nikdy ma nenapadlo riešiť ako to doma vyzerá ci je tam výbuch alebo nie a takisto som nikdy od neho nezaiadala aby ju kupal. Nevraviac žeby mu to mohlo byt nepríjemné.
Plus teda 4rocma by už mala vedieť ze sa jedlo neje a keď by ho aj zjedla nič sa jej nestane.
Ale kľudne si môžeš zaplatiť opatrovateľku.
A úprimne keby mam partnera s dieťaťom a on na mňa ešte aj nahuka za to ze sa mu oňho starám, tak by som si veľmi dobre rozmyslela ci by som sa mu o dieťa starala aj nabudúce
kľudne pokračuj a o chvíľu tieto problémy nebudeš musieť riešiť, lebo sa na teba vykašle
Tak si najdi zodpovednu opatrovatelku a nemusis sa rozculovat..on sa snazi ale asi to nieje podla tvojich predstav🤷

Je to aj jeho dieta? Ak nie, mas byt vdacna aspon trochu, ze sa ti on stara. Ak je to aj jeho dieta, tak je to kus chuja :D