icon

Funguje u vás ospravedlnenie sexom po hádke?

Včera o 21:48

Ženy, funguje to u vás? Po hádke miesto ospravedlnia sex?
Alebo na to vôbec nemyslíte a príde vám to, že nehrozí…

Strana
z2
anonym_f17e6d
Včera o 21:50

U nás určite nie, najprv ospravedlnenie, potom sa na tom zasmejeme a potom sex.

enmery
Včera o 21:53

Nefunguje.

anonym_4301c9
Včera o 21:54

Záleží aká hádka, či sa pochytíme pre úplnú blbosť a vlastne to ani nie je hádka, iba taká doťahovačka alebo riešime niečo vážne.

wolf_
Včera o 22:07

Sex po hádke akože ospravedlnenie za mňa nie. Ale ja osobne nepovažujem ani ospravedlnenie za dôležité. Vyslovene nejaké "prepáč" nepotrebujem. Pre mňa je dôležité skôr pochopenie, poučenie a následná prípadná zmena.

anonym_875ff9
Včera o 22:09

Urcite nie, sex nie je ziadne prepac.

anonym_0473ac
Včera o 22:12

@anonym_autor u mňa ani náhodou, najskôr vykomunikovať a ospravedlniť sa

biba_18
Včera o 22:52

fakt chcem vidieť tú nasranú ženskú ktorá večer po hádke sexuje s mužom lebo … lebo ani neviem čo 😏

zanta3
Dnes o 04:26

@anonym_autor u nas to tiez tak nefunguje, pokial by som si nevydiskutovala s muzom aky bol problem a neprislo by ospravedlnenie, tak by som sex nemohla mat.

anonym_18b98f
Dnes o 05:46

Nehrozí. Ja keď som naštvaná, tak mám odpor k tomu.

tanikka
Dnes o 05:54

@anonym_autor nie, nefunguje, som vtedy nahnevaná a ani nepomyslím na sex, pokial nie je najprv vysvetlenie a potom ako udobrenie môže byť sex ale najprv sa o tom musime porozprávať

anonym_960e61
Dnes o 06:11

tak budem nasrata na muza a este mu roztiahnem nohy?

sticker
anonym_36f447
Dnes o 06:20

A kde je to povestne udobrovanie sa po hadke?🙂

anonym_1d916a
Dnes o 06:41
@biba_18

fakt chcem vidieť tú nasranú ženskú ktorá večer po hádke sexuje s mužom lebo … lebo ani neviem čo 😏

@biba_18 môj ex bol toho názoru, že sex je sex a hádka je hádka, podľa neho to nemá nič spoločné, no úžas, nešiel to pochopiť, že ak ma douráža, tak asi sex je to posledné, na čo mám chuť.

anonym_e7df8c
Dnes o 06:42

Ja som celému tomuto sexu na uzmierenie nikdy nepochopila

matkahelka
Dnes o 06:54

@anonym_autor u nas funguje a vekom vzdy viac a viac. pre mojho muza je dobry sex 100x viac ako jedno prepac, na ktorom si nikdy nepotrpel.

biba_18
Dnes o 07:08

@anonym_1d916a mohla si mu to predviesť a dourážať jeho, ako by to bral.. ale ako vidím, je už ex, vyriešilo sa to samo

biba_18
Dnes o 07:10

@matkahelka ide o teba. takže ani tebe na prepáč nezáleží, hlavne že ťa pretiahne? lebo chápem že muža poteší sex viac ako keď sa mu ospravedlníš - ale čo ty keď ťa predtým niečim vytočil?

matkahelka
Dnes o 07:16
@biba_18

@matkahelka ide o teba. takže ani tebe na prepáč nezáleží, hlavne že ťa pretiahne? lebo chápem že muža poteší sex viac ako keď sa mu ospravedlníš - ale čo ty keď ťa predtým niečim vytočil?

@biba_18 on ma nezvykne vytocit, ma nekonfliktnu povahu a hadke vzdy vsemozne predchadza. bez mucenia priznavam, ja sa vytocim sama - zvacsa na detoch a potom si to odnesie aj on. ale nie, naopak by to u nas asi nefungovalo. on vsak casto povie prepac aj vtedy, ked nemusi, aby zapocaty konflikt stlmil, pretoze velmi nerad zije v dusne. ja mam aktualne zlomenu nohu, mame poschodovy dom, takze mne teraz vadi vsetko, aj to, ked hlasnejsie dycha.

anonym_8b1cf6
Dnes o 07:16

Haha, odkedy je sex ospravedlnenie.. dvaja dospeli ludia predsa by mohli vediet komunikovat, ze? Pohadat sa, to ano, to si vedia vykricat, ale stiahnut chvost uz nie..

biba_18
Dnes o 07:18

@matkahelka no, lenže toto je téma skôr o tom, že vytočí ženu muž a sa neospravedlní...

matkahelka
Dnes o 07:20
@biba_18

@matkahelka no, lenže toto je téma skôr o tom, že vytočí ženu muž a sa neospravedlní...

@biba_18 a kde to je takto definovane? ani v nazve, ani v texte to nie je. vacsina si to len takto otocila.

anonym_036be7
Dnes o 07:20
@matkahelka

@anonym_autor u nas funguje a vekom vzdy viac a viac. pre mojho muza je dobry sex 100x viac ako jedno prepac, na ktorom si nikdy nepotrpel.

@matkahelka uff, no dobre, toto moze fungovat, ked jemu to staci, ked ublizis ty jemu, ale ked on tebe a tebe staci, ze ta dobre pretiahne? No mne by to nestacilo. Sice sa s muzom nikdy takto "do krvi" nehadame, ze by sme boli "na noze", ale keby aj, ze mi povie nieco skarede, co zaboli a on to chce napravit sexom, no tak to teda nie.

anonym_9b60c3
Dnes o 07:21

Jasneee pohadani obaja si vynadali do ku a ko a potom sa chlap nastve zdrapi zenu v kuchyni za vlasy ked vari prehne cez stol a 💥 je po hadke

biba_18
Dnes o 07:24

@matkahelka príde mi celkom logické že keď nie som nasratá tak že nemám teda problém - a teda nemám sa vôbec prečo o tom baviť, či ten sex mám ...
akože fakt ti toto príde téma o chlapoch? 😒

anonym_6aaa40
Dnes o 07:25

Ak sa bude venovat hodinu v posteli len tebe rukami a jazykom, tak by to mozno aj preslo 😅

minenkaa
Dnes o 07:30

Sex ako ospravedlnenie ,to ja napríklad nepoznam

demodun
Dnes o 07:52

Nie, u nás udobrovaci sex nefunguje
Ale, my sme s mužom veľmi tvrdohlaví a za ďalšie, keď som nahnevaná nemám na to ani pomyslenie.

anonym_9bcc67
Dnes o 11:24

@anonym_autor Najskor zmier, ospravedlnenie, potom sex.

zafir01
Dnes o 11:36

@anonym_autor nie u mňa to tak nefunguje. Celkovo nerozumiem ( ale veď nemusím všetkému,však ? ) , výrazu " udobrovací sex " .
U mňa začína predohra k večernému milovaniu v podstate už ráno. Záleži v akej sme nálade obaja ,ako sa počas dňa k sebe chováme ,ako muž reaguje ,ak nie som zrovna v dobrej psych.kondicii . Pri 4 deťoch je to už aj na druh umenia u oboch ,vedieť sa k sebe chovať počas dňa , popri deťoch ,povinnostiach a práci tak ,aby sme večer,hoci unaveni ,jeden po druhom fyzicky túžili 😂 . Čím viac mi je manžel nápomocný a vidím snahu uľahčovať mi deň,zlepšovať náladu,tým viac zrkadlím jeho snahu a robím to isté s večernou " odmenou "
Avšak keď príde deň,kedy to proste nejde , nejako sa na seba nenaladíme už počas dňa a zavalíme sa starosťami , večer je už ťažko sa odviazať a užiť si to tak ,akoby človek chcel .

Ale popri hádke ? No way . Po hádke nožno ,aj to chce ale vysvetlenie a navodenie príjemnejsej atmosfery ( nemyslim tym sviecky a ruze na postely )

rozculena
Dnes o 12:39

keď som nasratá,tak mám mať ešte sex s tým,čo ma nasral? si kompletná/ý ???
@anonym_autor

Strana
z2