Funguje u vás ospravedlnenie sexom po hádke?
Ženy, funguje to u vás? Po hádke miesto ospravedlnia sex?
Alebo na to vôbec nemyslíte a príde vám to, že nehrozí…
Nefunguje.
Záleží aká hádka, či sa pochytíme pre úplnú blbosť a vlastne to ani nie je hádka, iba taká doťahovačka alebo riešime niečo vážne.
Sex po hádke akože ospravedlnenie za mňa nie. Ale ja osobne nepovažujem ani ospravedlnenie za dôležité. Vyslovene nejaké "prepáč" nepotrebujem. Pre mňa je dôležité skôr pochopenie, poučenie a následná prípadná zmena.
Urcite nie, sex nie je ziadne prepac.
@anonym_autor u mňa ani náhodou, najskôr vykomunikovať a ospravedlniť sa
fakt chcem vidieť tú nasranú ženskú ktorá večer po hádke sexuje s mužom lebo … lebo ani neviem čo 😏
@anonym_autor u nas to tiez tak nefunguje, pokial by som si nevydiskutovala s muzom aky bol problem a neprislo by ospravedlnenie, tak by som sex nemohla mat.
Nehrozí. Ja keď som naštvaná, tak mám odpor k tomu.
@anonym_autor nie, nefunguje, som vtedy nahnevaná a ani nepomyslím na sex, pokial nie je najprv vysvetlenie a potom ako udobrenie môže byť sex ale najprv sa o tom musime porozprávať
tak budem nasrata na muza a este mu roztiahnem nohy?

A kde je to povestne udobrovanie sa po hadke?🙂
fakt chcem vidieť tú nasranú ženskú ktorá večer po hádke sexuje s mužom lebo … lebo ani neviem čo 😏
@biba_18 môj ex bol toho názoru, že sex je sex a hádka je hádka, podľa neho to nemá nič spoločné, no úžas, nešiel to pochopiť, že ak ma douráža, tak asi sex je to posledné, na čo mám chuť.
Ja som celému tomuto sexu na uzmierenie nikdy nepochopila
@anonym_autor u nas funguje a vekom vzdy viac a viac. pre mojho muza je dobry sex 100x viac ako jedno prepac, na ktorom si nikdy nepotrpel.
@anonym_1d916a mohla si mu to predviesť a dourážať jeho, ako by to bral.. ale ako vidím, je už ex, vyriešilo sa to samo
@matkahelka ide o teba. takže ani tebe na prepáč nezáleží, hlavne že ťa pretiahne? lebo chápem že muža poteší sex viac ako keď sa mu ospravedlníš - ale čo ty keď ťa predtým niečim vytočil?
@matkahelka ide o teba. takže ani tebe na prepáč nezáleží, hlavne že ťa pretiahne? lebo chápem že muža poteší sex viac ako keď sa mu ospravedlníš - ale čo ty keď ťa predtým niečim vytočil?
@biba_18 on ma nezvykne vytocit, ma nekonfliktnu povahu a hadke vzdy vsemozne predchadza. bez mucenia priznavam, ja sa vytocim sama - zvacsa na detoch a potom si to odnesie aj on. ale nie, naopak by to u nas asi nefungovalo. on vsak casto povie prepac aj vtedy, ked nemusi, aby zapocaty konflikt stlmil, pretoze velmi nerad zije v dusne. ja mam aktualne zlomenu nohu, mame poschodovy dom, takze mne teraz vadi vsetko, aj to, ked hlasnejsie dycha.
Haha, odkedy je sex ospravedlnenie.. dvaja dospeli ludia predsa by mohli vediet komunikovat, ze? Pohadat sa, to ano, to si vedia vykricat, ale stiahnut chvost uz nie..
@matkahelka no, lenže toto je téma skôr o tom, že vytočí ženu muž a sa neospravedlní...
@matkahelka no, lenže toto je téma skôr o tom, že vytočí ženu muž a sa neospravedlní...
@biba_18 a kde to je takto definovane? ani v nazve, ani v texte to nie je. vacsina si to len takto otocila.
@anonym_autor u nas funguje a vekom vzdy viac a viac. pre mojho muza je dobry sex 100x viac ako jedno prepac, na ktorom si nikdy nepotrpel.
@matkahelka uff, no dobre, toto moze fungovat, ked jemu to staci, ked ublizis ty jemu, ale ked on tebe a tebe staci, ze ta dobre pretiahne? No mne by to nestacilo. Sice sa s muzom nikdy takto "do krvi" nehadame, ze by sme boli "na noze", ale keby aj, ze mi povie nieco skarede, co zaboli a on to chce napravit sexom, no tak to teda nie.
Jasneee pohadani obaja si vynadali do ku a ko a potom sa chlap nastve zdrapi zenu v kuchyni za vlasy ked vari prehne cez stol a 💥 je po hadke
@matkahelka príde mi celkom logické že keď nie som nasratá tak že nemám teda problém - a teda nemám sa vôbec prečo o tom baviť, či ten sex mám ...
akože fakt ti toto príde téma o chlapoch? 😒
Ak sa bude venovat hodinu v posteli len tebe rukami a jazykom, tak by to mozno aj preslo 😅
Sex ako ospravedlnenie ,to ja napríklad nepoznam
Nie, u nás udobrovaci sex nefunguje
Ale, my sme s mužom veľmi tvrdohlaví a za ďalšie, keď som nahnevaná nemám na to ani pomyslenie.
@anonym_autor Najskor zmier, ospravedlnenie, potom sex.
@anonym_autor nie u mňa to tak nefunguje. Celkovo nerozumiem ( ale veď nemusím všetkému,však ? ) , výrazu " udobrovací sex " .
U mňa začína predohra k večernému milovaniu v podstate už ráno. Záleži v akej sme nálade obaja ,ako sa počas dňa k sebe chováme ,ako muž reaguje ,ak nie som zrovna v dobrej psych.kondicii . Pri 4 deťoch je to už aj na druh umenia u oboch ,vedieť sa k sebe chovať počas dňa , popri deťoch ,povinnostiach a práci tak ,aby sme večer,hoci unaveni ,jeden po druhom fyzicky túžili 😂 . Čím viac mi je manžel nápomocný a vidím snahu uľahčovať mi deň,zlepšovať náladu,tým viac zrkadlím jeho snahu a robím to isté s večernou " odmenou "
Avšak keď príde deň,kedy to proste nejde , nejako sa na seba nenaladíme už počas dňa a zavalíme sa starosťami , večer je už ťažko sa odviazať a užiť si to tak ,akoby človek chcel .
Ale popri hádke ? No way . Po hádke nožno ,aj to chce ale vysvetlenie a navodenie príjemnejsej atmosfery ( nemyslim tym sviecky a ruze na postely )
keď som nasratá,tak mám mať ešte sex s tým,čo ma nasral? si kompletná/ý ???
@anonym_autor

U nás určite nie, najprv ospravedlnenie, potom sa na tom zasmejeme a potom sex.