icon

Hľadám asi Adonisa

18. sep 2023

Baby, kedysi ma pritahovalo, čo chlap povie a z toho charizma a tak. Čím dalej tým mám vyššie nároky na výzor… teraz som stretla príjemného chlapa, máme si čo povedať, príjemný hlas, gentleman. ale v realite nižší a širší ako by sa mi páčilo. aj keď žiadny extrém, takých 180 cm môže mať, teda o pár cm viac ako ja. A pritom mne cas a vek určite nepomáha ku krase. S tym sa asi nedá nič robiť, že?

Strana
z2
petamich
18. sep 2023

s cim, ze ma 180 cm 🤷‍♀️ nie s tym vela nespravis

janetinka27
18. sep 2023

Hrubsie podrazky

viestta
18. sep 2023

Raz mozes aj ty sirsia ako by sa mu pacilo a potom co?

luccija
18. sep 2023

Budeš ho viesť k športu🙂

danusskaaa
18. sep 2023

Po rozvode som mala "vysnívaného " muža (ak by sa podarilo). Prisiel úplne iný a nevymenila by som ho za nič. Pre mňa teraz dokonalý a konečne sa po rokoch cítim ako milovaná žena!!!

autor
18. sep 2023

@viestta nemá to žiadny zdravotny dôvod,ktorý by to vysvetľoval. Proste asi nedbá na štíhle telo. Ja taký problém nemám, trochu preberiem nad svoju štandardnú váhu a už sa necítim dobre a je to aj hneď prec. Nerobí to na mňa dobrý dojem, podobne ako zubný kameň, špinavé / polámané nechty a pod.

autor
18. sep 2023

@danusskaaa teším sa s tebou, aj ja chcem

autor
18. sep 2023

Trochu som analyzovala, prečo mi to môže vôbec byt také dôležité a zistila som, že je to nielen o váhe, ale súvisí to aj s pohybom. Je to síce malý rozdiel, ale vnímam ho. S kilami navyše je chôdza iná, stráca eleganciu a príťažlivosť

autor
18. sep 2023

@luccija a dovtedy čo? Najviac ma pritahuje, keď pošle hlasovú správu 🤦‍♀️

danusskaaa
18. sep 2023

Ale ma druhej strane nebol pre mňa "odpudivý". Je nižší ako som "snívala" ale inak stále pre mňa príťažlivý vzhľadom a dopĺňa to správaním. Ak by bol doslova nechutný (smrdel by, nestaral sa o seba- proste niečo, čo by som nemohla "prehliadnuť ") tak by som sa ani cez jeho dobrú povahu nevedela premôcť. Je dôležité aj to fyzično- sympatie.

lindous
18. sep 2023

Myslím, že keby to bolo to pravé orechové, nevadilo by ti to tak a neriešila by si to toľko, proste by si bola hotová z neho celého… tiež som raz spoznala veľmi fajn muža, príjemného, aj fešák celkom, ale proste mi “nevoňal” (nehovorím o hygiene a voňavke), tá príťažlivosť tam nebola, nedalo sa to síliť… môj súčasný partner ma zas na prvý pohľad úplne neočaril, ale aj tak je tam až elektrizujúca príťažlivosť…

autor
18. sep 2023

@danusskaaa ani tento nie je nechutný

autor
18. sep 2023

@lindous no škoda, tento ma úplne očaril, kým sme sa stretli, pričom aj stretnutie bolo fajn, len z fotiek vyzeral vyssi a štíhly

doriiis
18. sep 2023

🤢....nemam rada ľudí,ktorí súdia a zakladajú všetko na vzhľade.Snad ten tvoj objav zoberie čím skôr nohy na plecia smerom od teba.

modrykolibrik
18. sep 2023

Myslim ze si dost povrchna. Ja som mala vysokeho muza az moc stihleho a bol to totalny magor. Nasla som si druheho. Ma 130kil ale je vyssi ako byvaly, ma pokazene zuby, slaninu okolo brucha ale nevymenila by som ho za nic. Je to ten najlaskavejsi, najobetavejsi muz pod slnkom a ja dakujem bohu ze mi ho zoslal. Neriesim jeho kila navyse. Pre mna je krasny a pritazlivy a aj prr ine zeny. Takze...krasa nie je vsetko

mandzula
18. sep 2023

Nechaj ho niekomu, kto ho vezme ako balik toho, co teraz je, a ty hladaj dalej.

lindous
18. sep 2023

@modrykolibrik je pre teba príťažlivý a to je to dôležité… u autorky tam zjavne tá príťažlivosť nie je, ono to vôbec nemusí byť len o tých kilách navyše, akurát to je niečo čo vieme jednoduchšie pomenovať ako nejaké celkové vyžarovanie… a predsa len, tá príťažlivosť je vo vzťahu dôležitá, keď chýba, tak aj keď si s človekom rozumieš, je to skôr dobrý kamarát a nasilu sa to vyvolať nedá…niekedy síce kamarátstvo prerastie do niečoho viac, ale držať ho v tom, že možno raz pocíti viac je zase nefér, ak on ma vážny záujem

modrykolibrik
18. sep 2023

@lindous tak mne sa moj tiez zozaciatku nepacil nepritahoval ma. Ale ziskal si ma ozaj drobnymi gestami a zacala som vidiet na nom veci co mi pred tym vadili takym sposobom, ze som sa do neho zamilovala. Tiez pri pisani a tak ma pritahoval. Stretli sme sa a ja som vedela, ze s nimnechcem byt lebo sa mi nepacil. Ale dala som mu sancu a bum uz spolu zijeme a je to presne ten muz co som hladala. Takze keby autorka nebola povrchna tak mozno sa tirz zamiluje

hankm
18. sep 2023

@doriiis bola by si s nizkym muzim? Mozes odpovedat iba ano a nie.

doriiis
18. sep 2023

@hankm ...definuj nízky muz
Podľa štatistík má priemerný slovenský muž výšku 179,5 cm

tamitamitami
18. sep 2023

Ja to mám napríklad podobne ako ty, pre mňa je výzor dôležitý tak ako správanie a gestá. Neviem si predstaviť byť s chlapom ktorý by ma fyzicky nepriťahoval.

ropucha6
19. sep 2023

Tak asi tam nie je chemia. Mozes tomu dat este par stretnuti a ked nic, tak proste hladaj dalej.

autor
19. sep 2023

@tamitamitami tiež to tak vidim, keď sa mi to ulezalo v hlave. Veľká škoda, lebo mentálne ma priťahoval aj s nim bolo celkom príjemne. Možno tomu dám ešte 1-2-3 nezáväzne stretutia, či sa niečo nezmení
Ďakujem všetkým za názory

katka700
19. sep 2023

@hankm To nie je iba o tom či chceš byť s nízkym mužom, ale aj či chce on teba. Nie nadarmo sa hovorí že nízky muži chcú volejbalistky. Žena len o málo vyššia u nich nemá šancu.

leskovael
19. sep 2023

Podľa mňa to nieje o parametroch, ale o tom, či ťa dotyčný priťahuje.. Ak ti zatiaľ na každom niečo vadí, tak to nechaj nerieš a chod ďalej.. Možno to príde a možno nie.. V budúcnosti možno dozreješ do bodu kedy to pre teba nebude tak dôležité, alebo spoznáš niekoho kto bude podľa predstáv, prípadne niekoho, kto úplne nebude, ale nebude to pre teba problém.. Tu asi nieje viac čo poradiť, nieje to niečo, čo vieš nasilu zmeniť 🤷🏽‍♀️

hankm
19. sep 2023

@doriiis priemer nie dobry ukazovatel. Pretoze pre 155cm zenu je aj 170cm muz ovela vyssi. Cize sa na to pozrime takto, bola by si s muzom nizsim/rovnako vysokym ako ty? Ak by sa urobila anketa, a zeny by boli v nej ozaj uprimne a nehladali by v tom rozne zakruty, ta 90 % by povedalo, ze muza chce vysokeho napr min ten priemer (bez ohladu na jej vysku) samozrejme tie vyssie ako muzsky priemer by o to viac akcentovali este vyssie cisla. Preto tie vehementne tvrdenia ako na vzhlade zenam az tak nezalezi su pomerne pokrytecke.

hankm
19. sep 2023

@katka700 chciet volejbalistky mozu.... je im to prd platne. Jedine, ze maju ine konkurencne vyhody, zvacsa €€€, postavenie. Charskterom a dobrym ❤️ sa to podari mozno jednemu z 1000000. Moj subj nazor, ja som sa s tym, teda este nestretol, aby nizky muz tak zasadne bazil po zasadne vysokej zene a odmietal tu, ktora je o trocha vyssia. Skor v tom vidim vec sympatii ako takej. Ale nevidim do hlavy celej muzskej populacie.

doriiis
19. sep 2023

@hankm ....naozaj nepoznám muža vysokého 158 CM a menej🤷.Sorry.
A môj koment som myslela skôr tak že teraz si predstavme že autorka nájde toho svojho adonisa,bude športovať toľko,koľko si ona predstavuje,bude aktívny podľa jej predstáv a bude mať tehličky na bruchu.Vsetko ideál,láska veľká.A keď sa mu stane nedajboh úraz,nehoda a týpek bude dajme tomu pol roka vyradený z prevádzky.Narastie mu bruško,svaly ochabnu,nebude vládať robiť nič.Co ho opustí kvôli tomu? Lebo už nespĺňa jej kritériá adonisa?
Vieš mám 33 rokov a s mojím mužom som už 17 rokov.Ked sa pozerám na naše fotky z rokov,keď sme sa spoznali nechápem čo nás na sebe zaujalo,keď sme boli len dve pubertiacke deti s akné ale hlavne vidím,ako sme sa fyzicky za tie roky zmenili.Tela sa menia.Je to úplne normálny proces.Ale keď niekoho ľúbiš,ľúbiš to,čo v tebe ten človek vyvoláva a jeho dušu,nie len to ako vyzerá.A čo,že mu za tie roky narástlo brusko? Stále je to ten najlepší chlap pre mňa akého som kedy stretla

autor
19. sep 2023

@doriiis myslím, že keby sa mu niečo stane, beriem to úplne inak. Nemyslím,že mi chyba empatia. To by sa vtedy aspoň dalo čerpať zo spomienok a bola by vízia, že sa dá do poriadku. Takto na začiatku z toho všetko chyba

autor
19. sep 2023

@leskovael no škoda, tiez som si myslela, že s tým sa asi nič nedá,ale dúfala som v nejakú opačnú skúsenosť, lebo už celkom túžim po partnerstve, aj keď nie za každú cenu

Strana
z2