icon

Hygienické skladovanie pomôcok

konra6
23. jan 2022

Ahojte baby, ak máte za dverami spálni takéto nejaké vecičky, ako a kde ich skladujte? My ich často nepoužívame, preto semtam mám pocit že ak boli len tak pohodené mesiac v šuflíku tak nie je najlepší nápad aby boli bez prípravy niekam strkané. Taktiež na druhej strane, ísť umývať do kúpeľky takéto veci v najvzrušujúcejšom momente nie je najvzrušujúcejšie. Ako mať takéto veci odložené, zároveň maximálne čisté a ideálne dlhodobo?
Vraj bavlnené látkové vrecúško sa odporúča - minimálne jeden článok to odporúčal, ale viac som o tejto téme nenašla, tak zakladám, nech si prípadne dáme nejaké tipy.

pribinak
23. jan 2022

@konra6 kde čo skladovať, to poradiť neviem, ale viem, že hYgienicke, nie s mäkkým i

petulda333
23. jan 2022

@pribinak asi mysli eroticke

pribinak
23. jan 2022
nikpa
24. jan 2022

@konra6 tak to vyvar, vydezinfikuj alebo neviem ako to čistís, vlastne neviem ani presne o čom tu píšeme, daj to do sakla a do šufla ako predtým. Keď ti tam pchá prsty, tiež ich nemá sterilné 🙄

oli18
24. jan 2022

To vy niektore ste ozaj vygumovane, ak sa na toto niekto pyta🙉👎. A kde mas odlozit gate, ci vlozky nechces poradit?

konra6
autor
24. jan 2022

@pribinak ano vdaka uz som si to vsimla a je to opravene ... nejak som si to nevsimla 🙈

konra6
autor
24. jan 2022

@petulda333 ano, v kategorii "Za dverami našich spální" som myslela eroticke

konra6
autor
24. jan 2022

@nikpa vydezinfikovat to viem, skor na to som si dovolila spytat sa, kam potom. Hej, tiez je pravda ze ani ine veci nie su sterilne 👍

akinom0077
24. jan 2022

@konra6 Mam v celku dost pomocok🙂 V sufliku mam plastovy box- bez vrchnaka a tam ich mam naukladane🙂)) Po akte umyjem teplou vodou a antibakterialnym mydlom, pripadne dokladne lactacydom a na zaver nastriekam sprejom specialne na to urcenym🙂 Pretriem vreckovkou a dam naspat…

konra6
autor
24. jan 2022

@oli18 ospravedlnujem sa za pohorsenie, chcela som len poznat nazor, nenapadlo mi ze Ta nastvem. Skusim Ti nabuduce napisat normalnejsiu otazku. Ale dakujem za reakciu 🙏👍

konra6
autor
24. jan 2022

@akinom0077 dakujem, prave taketo odpovede som ocakavala 🙂 Plastovy box mi tiez napadol okrem latkoveho vreca. Som googlila ci je aj nieco konkretne, ale nenasla som nic na eshopoch. Asi musi posluzit nejaky z ikei :D

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
oli18
24. jan 2022

@cocolino234 primitívne sú otázky, odpovede sú trefné, aby niektoré zapojili vlastné mozgové bunky, ak ešte nejaké majú činné. Aby za nich nemuseli rozmýšľať iní. Ale potom by skostnateli tvoje, lebo by si nemala komu radiť 😂

petulda333
24. jan 2022

@oli18 boze ty musis mat hrozny zivot,ked sa takto ventilujes.

oli18
24. jan 2022

@petulda333 Reagujes otrepanou frazou🙈 Kaxdy, kto reaguje opacne, ako dav, ma nudny zivot, ma komplex a bla bla..... Inu reakciu ani necakam. A zivot mam super, mas mi co zavidiet😃

petulda333
24. jan 2022

@oli18 ty si otrepana cela a kedze som mala tu cest si precitat tvoje vyjadrenia,tak ver,ze ti nemam co zavidiet. Zivot mame nadstandardny a nepotrebujem sa tym chvastat

akinom0077
24. jan 2022

@konra6 🙂

mareri
Odpoveď bola odstránená