Intímna otázka na ženy
Otazka pre ženy,striekate pri vyvrcholeni?
Dakujeme za oznam. My vzdycky otvarame iba sampus ...
@anonym_autor kúp si Bravo, tam sa dozvieš.
Niekedy ano
Obcas
Teraz je čas vysádzania, nie striekania
@anonym_autor Zase sú tu uchylne témy. :(
@pr85 ale prides medzi prvymi
@anonym_95e5ad Náhodou som ju našiel medzi zoznamu nových tém.
@pr85 Nič nie je náhoda.Si chodiaci katechét ,ale kde sa riešia prasačiny,tam nechýbaš.
Však práve nič nerieši, iba konštatuje. Raz nerozumiem, načo to komu bude, takáto info, čo z takej informácie reálne autor má? Lebo odpoveď na túto otázku má nulovú výpovednú hodnotu, jedine má nejakú cenu pre uchylka, asi.
@anonym_95e5ad Náhodou som ju našiel medzi zoznamu nových tém.
@pr85 nahodou?? 🤣 co si cakal ze sa tu prebera? Najnovsie vydanir Jednotneho katolickeho spevnika?
Preco svoju dusu vedome a dobrovolne vystavujes takymto necudnym temam? Takto sa sprava katolik a hlava rodiny?? Mozes sa hanbit.
@anonym_autor Ja len s vibratorom ked si drazdim silno klitoris
@anonym_autor daj pozor, že si ho nezoderieš 😂
@pr85 Nič nie je náhoda.Si chodiaci katechét ,ale kde sa riešia prasačiny,tam nechýbaš.
@anonym_0eadd2 on to má rád, len sa skrýva v zakristii.
Načo je niekomu taká informácia? Čo s takou informáciou následne clovek spraví? 🤔 vedieš o tom nejaký diár? Denník? Robíš štatistiku? Či k čomu konkrétne to ma slúžiť?
Sami uchylaci na tomto fore, odkedy je anonymne.
Áno striekam počas každého sexu aj 20krat kludne . Manžel to vie ako na to
@anonym_autor počas sexu málokedy, ale vzdy ked sa robim rukou
Nie načo?
@anonym_0eadd2 Super, že má takto poznáš. Irony off.
@pr85 prosím ta, aspoň píš anonymne, keď už sa vždy votries do týchto sexuálnych tém.
Áno vždy aj polhodinu vkuse a popolievam pritom už aj kvety a stihnem aj susedom popolievať
Áno vždy aj polhodinu vkuse a popolievam pritom už aj kvety a stihnem aj susedom popolievať
@pasomnica 😂😂😂

@anonym_autor Ja len s vibratorom ked si drazdim silno klitoris