Istota svadbou
Ahojte. S priateľom sa sem tam podchytíme väčšina problémov je taká že mu vycitam že je malo vsimavy a nevenuje sa mi dostatočne a cely bod záujmu je na iných veciach . Neraz sa mi vyjadril že predomnou pokľakne a že vie že ho ľúbim a nepovedala by som mu nie. A berie to vlastne ako istotu že inú odpoved ani nečaká. Ja však tento problém chcem vyriešiť ak sa dá ak nie žiaľ …
Zásnuby si predstavujem v inom duchu ,s iným zámerom ako nejakou istotou…. Úprimne sa bojím až na ten deň dôjde… ľúbim ho ale cakam aj z jeho strany ochotu riešiť a jeden prsteň spor nevyrieši.
Ak muž nechce poklaknut je zle,ak chce poklaknut je tiež zle.To je také ženské,toto spravanie
Slovensky povedané,väčšina vašich hádok vzniká preto lebo si večne ofucana s niečím nespokojná.A ten chudák sa chce stále zenit.🤷Bohvie naco
Ako dlho uz tento problem riesis? Donekonecna sa to neda riesit. Laska niekedy nestaci. Ak ti neprejavuje dostatok zaujmu a je nevsimavy,je nacase to riesit radikalne. Nech sa teda nenadeja zbytocne.
Snubny prsten vase problemy nevyriesi. To vies aj ty a on sa asi naivne domniva, ze toto je to co ich vyriesi. Laska sa neprejavuje recami, neprejavuje sa ani velkostou kamena na snubaku, laska sa prejavuje cinmi. A zrejme tie jeho ciny su pre teba malo. Mozno by boli malo pre kazdu, mozno nejakej inej by bohate stacili
@beata_k že v podstate niekedy aj keď sa poskriepime s istotou ja mna vytiahne že aj tak by som mu povedala Áno hocičo by mi robil … skôr mi ide o to. Je iné keď vam to povie muž v klude vludnym tónom a takto viac menej ako vyhrážali to je cele a nemám z toho dobrý pocit
Skus sa tvarit zaneprazdneno ako bude reagovat.
To uz od neho nie je pekne. Velmi si ta asi nevazi. Dufam, ze su to len skriepky a nie "hoci co"
no tak mu povedz 'nie' rovno, naco cakat, kym 'poklakne' a dovtedy si s nim zrat nervy?

Asi som nepochopila, ale co je zle na tom s istotou vediet, ze ma partner lubi?