icon

Istota svadbou

7. máj 2023

Ahojte. S priateľom sa sem tam podchytíme väčšina problémov je taká že mu vycitam že je malo vsimavy a nevenuje sa mi dostatočne a cely bod záujmu je na iných veciach . Neraz sa mi vyjadril že predomnou pokľakne a že vie že ho ľúbim a nepovedala by som mu nie. A berie to vlastne ako istotu že inú odpoved ani nečaká. Ja však tento problém chcem vyriešiť ak sa dá ak nie žiaľ …
Zásnuby si predstavujem v inom duchu ,s iným zámerom ako nejakou istotou…. Úprimne sa bojím až na ten deň dôjde… ľúbim ho ale cakam aj z jeho strany ochotu riešiť a jeden prsteň spor nevyrieši.

beata_k
7. máj 2023

Asi som nepochopila, ale co je zle na tom s istotou vediet, ze ma partner lubi?

doriiis
7. máj 2023

Ak muž nechce poklaknut je zle,ak chce poklaknut je tiež zle.To je také ženské,toto spravanie
Slovensky povedané,väčšina vašich hádok vzniká preto lebo si večne ofucana s niečím nespokojná.A ten chudák sa chce stále zenit.🤷Bohvie naco

marca12
7. máj 2023

Ako dlho uz tento problem riesis? Donekonecna sa to neda riesit. Laska niekedy nestaci. Ak ti neprejavuje dostatok zaujmu a je nevsimavy,je nacase to riesit radikalne. Nech sa teda nenadeja zbytocne.

viestta
7. máj 2023

Snubny prsten vase problemy nevyriesi. To vies aj ty a on sa asi naivne domniva, ze toto je to co ich vyriesi. Laska sa neprejavuje recami, neprejavuje sa ani velkostou kamena na snubaku, laska sa prejavuje cinmi. A zrejme tie jeho ciny su pre teba malo. Mozno by boli malo pre kazdu, mozno nejakej inej by bohate stacili

autor
7. máj 2023

@beata_k že v podstate niekedy aj keď sa poskriepime s istotou ja mna vytiahne že aj tak by som mu povedala Áno hocičo by mi robil … skôr mi ide o to. Je iné keď vam to povie muž v klude vludnym tónom a takto viac menej ako vyhrážali to je cele a nemám z toho dobrý pocit

domkakvet
7. máj 2023

Skus sa tvarit zaneprazdneno ako bude reagovat.

beata_k
7. máj 2023

To uz od neho nie je pekne. Velmi si ta asi nevazi. Dufam, ze su to len skriepky a nie "hoci co"

reanda
7. máj 2023

no tak mu povedz 'nie' rovno, naco cakat, kym 'poklakne' a dovtedy si s nim zrat nervy?