Je bezpečné mať sex v prvom trimestri?
Ahojte, mali ste sex v prvom trimestri? Užívam duphaston. Doktor nič nespomínal tak teraz neviem.
ja som v predch.tehotentsve po sexe, resp.skôr po orgazme zacala mat len problemy...spinenie, bolesti..a nasledne MA...ci to bolo kvoli tomu uz nik nevie ale nemala som z toho potom dobry pocit..stalo sa to v 7-8tt
Ja som na začiatku v 6tt špinila a raz krvácala, bolo to presne po styku. Nasadili mi duphaston, ascorutin a mali sme celý prvý trimester stopku. Teraz som 5. mesiac a báli sme sa to skúsiť donedávna, ale už je všetko oki 🙂
Ak uzivas Duphaston, tak asi by som to neriskovala, ja som ten liek nikdy neuzivala, ale asi to ma dovod, preco ho beries a prvy trimester je celkovo rizikovy...
Ja som brala sice iny liek ale radsej sme mali pauzu. Ako to podcenit a potom lutovat. A tiez ked ti tvrdne brusko? To tiez spomen dr.
Ja som mala bezproblemove tehotenstvo a i tak mi dr odporucil sex len velmi jemny alebo do 12tt počkať.

Ak nemáš spinenie krvacanie bolesti tak prečo nie ? Čo je príjemné tebe, je príjemné aj bábätku.. tehotenstvo nie je choroba, nosíš pod srdcom nový život, ale to neznamená, že sa máš vzdať všetko ostatného 😉 takže veselo si uživajte