icon

Je možné, že je váš manžel narcista?

3. nov 2024

Mám podozrenie že manžel je narcista, len jednoducho nemá príznak že sa obdivuje a fotí a podobne somariny a vie byt občas aj dobrý manžel ide na nákup, spraví to čo poviem, ale keď chytí fázu vie byt ako narcista, nieje empaticky, vie mi ubližovať a ponižovať ma. A to práve neviem či vie byt narcista aj dobrý.

s1s4
3. nov 2024

narcista vie byť dobrý vtedy, keď chce
ľudia s týmto ochorením sa nemusia fotiť neustále, dokonca sa nemusia fotiť takmer vôbec
vždy a vo všetkom majú pravdu a je jedno či pred minútou povedali niečo iné...treba si o tom viac prečítať, narcisti často so svojím okolím manipulujú

janka_23
3. nov 2024

Narcizmus je psychologická porucha charakterizovaná nadmernou sebadôverou, egocentrizmom, nedostatkom empatie a neschopnosťou vidieť veci z pohľadu iných.

mabenn
3. nov 2024

je uplne jedno ci je alebo nie je narcista...narcisticka porucha osobnosti je diagnostikovana az v pripade, ze brani jedincovi v normalnom zivote...rozsah narcistickych prejavov je siroky...ide o to, ci tebe vyhovuje - bez ohladu na to ci je alebo nie je narcista lebo tento pojem nic neriesi - s nim zit, alebo ako planujes riesit jeho nevhodne spravanie...okrem toho, existuje grandiozny a skryty narcis ako dve zakladne typy, zaroven kazdy narcis ma nejaku povahu a specificky prejav...ak ho oznacis za narcistu, riesi to nieco?

luccija
5. nov 2024

Teraz je to obľúbené v každom hneď hľadať narcistu, ale každý máme nejakú povahu, crty.Vela mužov nie je empatickych a nie sú chorí, ubližovať a ponižovať rozpis to viac.Ako ty na to reagujes?

iceberg
10. nov 2024

Fot sa snim

seyla30
24. dec 2024

Noo takych je teraz vela .A pocas znamosti si to nevidela?Nemala si sa s kym poradit?Chyby su v zarodkoch,teraz s tym uz treba len zit a bude to tazky zivot.Viem o com hovorim .Podarilo sa mi takemuto ,,manzelstvu,, vyhnut .Tak len vela sil,kazda si to musi odzit sama ...

seyla30
24. dec 2024

@seyla30 a mozno ani neni co fotit preto to nerobi😁

sova7
27. máj 2025

Narcizmus nie je o tom že sa niekto obdivuje a fotí. Narcizmus je porucha osobnosti nedá sa liečiť terapia sa neodporúča ani parova a narušený človek nemá svedomie empatiu bežné city ale vie ich zahrať keď niečo potrebuje. Ľudí berie ako náradie.