Je normálne mať vzťah s otvorenou minulosťou?
Ahojte baby , aký máte na toto názor, predtým ako som sa prvýkrát stretla s priateľom tak mal 6 dní predtým sex s nejakým párom. Som trochu zarazená, no na vzťahu to nemení nič, len proste chcem počuť názor aj druhých.
Hovoríme o prvom náhodnom stretnutí (a náhodou 6dni predtým mal tu trojku) a že ste si odvtedy začali písať a dali sa dokopy alebo že ste sa poznali a písali si uz dlhodobejšie, medzitým si išiel posexovat s kadekým, a 6dni nato ste si povedali že ste spolu ako pár?
Aspon vies ake ma preferencie....
O čas by mi nešlo, skôr o samotnú akciu. Rozmýšľala by som, čo môžem očakávať v budúcnosti.
A to ti hneď aj takto vyklopil na 1.rande? Veľmi smelý.....
@kristinka92 nie to bolo tak ze že mi napísal vten deň aj prišiel za mnou a priznal sa mi 😆ja som ho dovtedy nepoznala
To bude asi jednoduchsi jedinec,ked sa s takouto vecou pochvali na prvom rande. Mne by to vadilo,ja neuznavam taketo uchylky a vzdy som si hladala aj partnera s rovnakymi moralnymi zasadami. To uz ty musis vediet,ci ti to vadi. Kazdy je iny. Niekomu vadi,niekomu nevadi.
Tak v takomto prípade okej (čudujem sa že to vôbec priznal), ale asi by som sa zamyslela do buducna čo s takým mužom, čo od neho čakať a ake ma vlastne hodnoty?
Neriesila by som,kedy to bolo. Ale ze vobec do toho isiel. To,co bolo pred tebou je nepodstatne. Podstatne je,ci ti nevadi,ze ma rad trojky a podobne "zvrhlosti".
@marca12 zevraj chcel len skúsiť, nikdy mo takéto návrhy nedával ani nič podobné.
Skôr by ma zaujímalo prečo sa potreboval s týmto hneď na začiatku pochváliť. Však pred 6 dňami iste robil aj iné veci....
Bol slobodný? Bol.
Bolo to pred tebou? Bolo.
Tak to chcel skúsiť, ma to odfajknute zo svojho zoznamu a teraz je vo vzťahu s tebou.
Bolo to už dávno ale mne manžel na prvých rande vyklopil tiež riadne veci… ale som bola za to rada. Bolo by pre teba lepšie keby sa so svojou minulosťou pochválil po roku-dvoch-troch? Ja si myslím že vyspelý muž, zmierený so svojou minulosťou nemá o nej problém hovoriť kedykoľvek. Či už na prvom alebo tisícom rande…
A? Zrejme dalsi zakomplexovany trtko a ty mu to zeries. Manipuluje a klame aby si sa citila menej. Povedz mu ze si mala stvorku s tromi chlapmi co mali vsetci 20 cm a kukaj na jeho ksicht ako sa bude tvarit.
🤣🤣🤣🤣tak toto je kandidat na balica roka. Cau caja super si, pred tyzdnom som smykol jeden par. Co ti zabehlo? 😁
Ja sa snazim byt dama v kazdej situacii, ale tu by mi uslo ze ty si riadny kkt a sla by som behom prec
Nechapem. Prisiel za tebou cudzi clovek, poevdal ti ze pred 5 dnami mal trojku a teraz chce teba za frajerku a ty ze dobre a odvtedy ste par?
To je trulo 🤦🤦🤦🤦 Hneď pri prvom kontakte ti oznámi, že mal trojku. 😂😂😂 A ty asi tiež nebudeš celkom ok.
@vanilkovazmrzka aký išiel, takú našiel. 😁
mne by sa okamžite zhnusil.A viac by som sa s ním nebavila.Blokáda istá. Ale predtým by som povedala že prečo😀 tak ale to záleží na tebe.U mňa by parádne klesol.Nemám rada takéto typy ludí.Ani ženy ani chlapov.Nech sa mačgoria medzi sebou keď im to takto vyhovuje
🚩🚩🚩
tu už vlajú vlajky 😂😂😂 síce fake téma, ale keby nie, tak možno len zisťoval či nie je slečna prudérna 🤷 keby náhodou prišla jedna z vyššie prispievajúcich, tak aby nestrácal čas 🤷
@barborachors presne tak. Toto iste si myslim aj ja. Je to psychopaticke jednanie. Uz by ma len to zaujimalo, ci mal nejaky cudzi chlap trojku v den, ked sa mi rozhodol napisat. Trtko, ktory len zistil, ze hlaska "ahojky, nepopiseme?" proste nefunguje, tak to skusa inak.

Bolo to pred tebou....neries