icon

Je prostitúcia aj to, keď si žena nájde zazobaného muža a je s ním kvôli peniazom?

7. okt 2022

Súhlasíte s názorom že, prostitutky su aj tie co si najdu zazobaneho muza a su s nim aj kvoli jeho peniazom a ze sa maju dobre?Teda je to tak aj v prípade keď toho bohateho muža naozaj lubia? je to tzv. skryta prostitucia? Viem asi divná téma, ale zamyslam sa nad tym preto,lebo ženy su často označované za ku**y a zlatokopky ..

Strana
z2
zmrzlinka2021
7. okt 2022

Nemusime tu hrat pozy, urcite aj peniaze su na muzovi pritazlive. Prostitucia je vsak, ked su v tom jedine peniaze, a laska chyba. Ale urcite pre vacsinou zien je pritazlive, ked muz ma zdroje.

ckocka
7. okt 2022

Potom by boli prostitútky všetky ktoré majú bohatého muža a majú sa s ním dobre.

autor
7. okt 2022

@ckocka bohuzial spoločnosť ich za prostitutky aj povazuje

ckocka
7. okt 2022

Asi sa pohybujem v inej spoločnosti.

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Ja podobne ako @ckocka som sa s tym nestretla

syslik81
7. okt 2022

prostitutka je ta co spava s muzom za peniaze.. zlatokopka je ta co spi s jednym muzom za peniaze a drceky ... ta co ma bohateho muza -stastna to zena ....

niekto2hy
7. okt 2022

A keď ma s ním deti,je čo?

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

Ej bistu, teraz som zistila, ze som vlastne prostitutka😀 Ale ja aj pracujem, tak to sa snad nepocita😀

bessie12
7. okt 2022

tiez som sa s tym este nestretla, ale tie co lubia peniaze a nie muza a su s nim len kvoli €, tak su to zlatokopky.

viestta
7. okt 2022

Definuj zazobaneho muža. Pretože po pár debatách s jedným pánom tu na koni mam pocit, že prostitútka asi bude každá, ktorá má menší príjem ako muž.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

@viestta A teraz mi napadlo, ze moja dcera, ked bola skolkarka, tak povedala, ze ona raz bude zlatokpka😀 Zatial sa toho drzi, chce ist studovat geologiu😀

zmrzlinka2021
7. okt 2022

@viestta s nasim "zoro"? 😀

tykat
7. okt 2022

Ono ked sa to tak vezme vela zien v dnesnej dobe zostava s muzom kvoli peniazom. A nemusi byt ani bohaty, staci ze zaplati hypoteku a ostanu € aj na bezny zivot.
Same by to s detmi proste neutiahli a asi by sa za zlatokopky ci prostitutky neoznacili.
A pritom mozno vela z tych zien by tym s muzom radsej len spalo ako mu prat, varit a skakat okolo zadku 😂

autor
7. okt 2022

@viestta veď presne na toto narážam. Že sa prostitutku sa pomaly považuje aj žena,ktora zarobi napr minimálku a muž dajme tomu 2000 v čistom. Tu nežijeme niekde v Dubaji ani vo Švajčiarsku, kde moze byt väčšina zazobana

katka700
7. okt 2022

Ak myslíš "sugar dadyov" či ako sa to volá tak to forma prostitúcie je - zabalená tak aby bola pre mladé baby atraktívnejsia a s nádychom akože romantiky.
Ale ak si baba nájde partnera s ktorým si rozumie, majú funkčný vzťah s perspektívou do budúcnosti, či môže za to že je náhodou aj bohatý? Zlatokopka by bola keby cielene chodila na miesta kde sa vyskytujú zazobanci a každý vzťah brala ako odrazový mostík k niečomu lepšiemu

ckocka
7. okt 2022

@niekto2hy Múdra investorka.

viestta
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 ano. Pomstitel ma v tomto jasno. Možno aj dnes dorazí.. Tieto témy ma on rad.

kittykat22
7. okt 2022

To mi napis, ako sa urci, kedy je "skryta prostitucia" a kedy nie. Aka je hodnota majetku ktora je povazovana za "primeranu" aby nebola zena v ociach tvojich a spolocnosti v ktorej a pohybujes, odsudzovna. Vazne ma to zaujima. Pretoze toto je velmi siroky pojem. Vela aut je na leasing, vela domov na hypo. Valna vacsina nevlastni domy ani auta - vlastni dlhy a ma pravo na uzivanie majetku ktory splaca.
Ja som si vsimla, ze zakomplexovani muzi, ktori nemaju sancu aby ziskali zeny ktore sa im pacia - tak si odmietnutie ulahcuju oznacenim "kurva, zlatokopka". Este som nepocula, aby muz povedal "mal by som sa zlepsit, mal by som skusit byt lepsim clovekom, byt uspesnejsi, pretoze to,aky som, zeny nepritahuje. Niesom pre ne atraktivny". To som nepocula ani jeden jediny krat. Ale ponizovanie zien - to ide ako teple rozky. Zeny sa casto o seba staraju, chudnu, upravuju, zakladaju milion for ako byt pekne, chude, vzdelane, aby dali dohromadu pracu/deti/studium. Ale tento druh zaujmu o rozvoj seba sameho som este nepocula. Maximalne chodit do fitka aby ukazovali svaly a tym to hasne.

h2
7. okt 2022

Keď ho miluje, tak s ním snáď nie je pre peniaze, ale z lásky. Tak to asi sotva bude prostitútka.

hefo
7. okt 2022

Prostitútka je z princípu taká, čo rýchlo strieda klientov.

Tá, ktorá má dlhodobý vzťah len kvôli peniazom, je nanajvýš tak zlatokopka, ale kto som, aby som súdil, či tam je aj láska alebo nie? To je ich vec...

bmuller
7. okt 2022

treba si ujasnit pojmy "zlatokopka" a "prostitutka" 😉

nika_val
7. okt 2022

Tak podla toho čo sa tu píše mna asi potom budu považovať za prostitutku, zlatokopku aj za tu čo ma sugar dadyho v jednom 🤣🤣🤣 dooobre no ale sak čo už.. nech ma maju za čo chcu hlavne je že ja viem že sa s partnerom lubime, nie?
Ja som to vždy vnimala takto prostitutka ta ktora ma strieda často mužov a je s nimi len pre peniaze.
Zlatokopka ta ktora je s jednym len pre peniaze.
Sugar daddy mlada baba ktora si najde vyslovene staršieho a je s nimi len pre peniaze..

bmuller
8. okt 2022

@nika_val ved zvonku to moze vyzerat, ako chce... no ak mas ty svedomie ciste, resp. vseobecne ak je typ vztahu akykolvek, ale je to slobodna volba tych dvoch ludi, tak si okolie moze mysliet, co chce. Skor je dolezitejsie, aby vztah nebol zalozeny na nevere alebo cielene na rozbiti ineho vztahu kvoli ziskaniu danych vyhod.

nika_val
8. okt 2022

@bmuller to ano, ja som toho nazoru ako ty že nech si mysli kto chce čo chce, ja viem ako to skutočne je, partner tiež a to je hlavne
To určite nie my sme spolu od školy, "vyhody" v podobe zabezpečenosti a pod prišli až potom
Ale to že sme spolu boli aj vtedy keď sme obaja brigadovali za drobne to nikto nevidi, vidia iba to že ja som s nim stale aj keď už su peniaze 😁 a hned som zlatokopka
Ludia vidia len to čo chcu vidiet niekedy

jsrv82
8. okt 2022

@viestta pomstiteľ 😂. Toto si tak trafila 👏

cacianka
8. okt 2022

@jsrv82 už dávno má tento titul, ⚡

7miriam77
8. okt 2022

Podla mna su prostitútky tie, co sa denne "predavaju" chlapom a doslova ziju z tych penazi. Zena, ktora je s bohatym mužom kvoli peniazom a neciti k nemu lásku je zlatokopka, proste vyuziva svoje telo a krásu na to,aby sa mala dobre. No musi mat aj dobry žalúdok teda. Nie kazda to dokáže,myslim si

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jsrv82
8. okt 2022

@viestta ty buď taká dobrá a odpovedaj len vtedy, keď ťa vyzve pomstiteľ 🤷‍♀️😂

Strana
z2