icon

Je sex s kamarátom bez lásky dobrý nápad?

7. nov 2024

Mám kolegu. Z mojej strany sú tam sympatie k nemu.Dotyky,hladkanie máme za sebou. Medzi nami je len príťažlivosť. Neviem,či sa do toho zamotať viac a užívať si alebo to zastaviť..v mojej hlave je zmätok. Srdce ide vyskočiť z hrude keď sme sami.

dadis
7. nov 2024

Co ti sibe? Takto sa dobrovolne trapit? Este pochopim, ak niekto nema k druhemu city a ma silnu sexualnu tuzbu, ale ty sa namotavas a riadne. On co? Je tiez zalubeny? Preco to je v kamaratskej rovine? Co brani mat spolu vztah?

jaskolka
7. nov 2024

A on cíti k tebe niečo? Či len chce sex a ostať v rovine kamoša s výhodami?Lebo v takom prípade je to pre teba nebezpečné, keďže ty si do neho zamilovaná.

lindous
7. nov 2024

Zmätok v hlave, srdce čo ide vyskočiť z hrude neznie akože to je z tvojej strany úplne bez citov… možno si to ešte neuvedomuješ alebo ťa to ešte nepremohlo, ale podľa toho ako to už teraz opisuješ, tak by ťa to časom dobehlo, fyzickým vzťahom prehĺbilo a len zraňovalo… na takýto typ vzťahu to proste musí byť povaha…

minenkak
7. nov 2024

Ak si len ty namotana tak nie ,čo sa zbytočne bicovat

muchotrafka298
7. nov 2024

Toto sa dal len vtedy, ked su obidvaja rovnako nastaveni, ze tam nie su ziadne city. U teba tie city su. Co je zle. Lebo ty si sa namotala a on evidentne o vztah s tebou zaujem nema.

cimage
7. nov 2024

Pises sex bez lasky, ale podla opisu ty mas city voci nemu. Je to este aj kolega. Ak neidete do vztahu, tak by som do toho neisla. Moze to zle skoncit aj v praci. Na sex si najdi niekoho mimo pracoviska.

sona272
7. nov 2024

Nechaj tomu voľný priebeh a čas ukáže ...

grof_monte_christo
7. nov 2024

Nie nie a este raz nie.

trdelnik234
7. nov 2024

Ahoj,cokolvek ti tu napisu zeny z modreho konika,Ty aj tak spravis svoje a vyspis sa s nim.
Ty si sa uz rozhodla totiz.
A to presne vo chvili,ked ste prvykrat prekrocili spolu hranice slusneho spravania sa v praci.
Ani sa nejdem pytat,preco on nic neciti,lebo je to celkom jasne.
Zadany,ze? Alebo Ty? Alebo caka,kym ta co ju chce bude volna ?

autor
8. nov 2024

@trdelnik234 tak v práci nepracujeme na jednom oddelení,v práci si držíme odstup. Zadaný obaja,ale to je na dlho.

cinky16
8. nov 2024

presne som si to aj myslela, ze problem je niekde inde, ze ste obaja zadaní, to vam brani posunut vas "vztah" dalej

zuzanka.zuzu
8. nov 2024

toto je bez citov? 😂😂 mne teda nejde vyskočiť srdce z hrude pri niekom z koho mám len mokré gaťky 🤭 dievča zlaté, ty na toto nie si, ver mi 😉

PS: ako veľmi "šťastne" zadaný je on? pretože ak veľmi, tak potom stačí vyznať mu tieto pocity ktoré pri ňom máš a veru vycúva veľmi rýchlo 😀 nebude ťa chcieť vyprášiť ani raz, nebude to riskovať, hlavne nie v práci. ak je bez škrupúl, tak ťa dá dole aspoň pár krát a až potom odkopne.

trdelnik234
8. nov 2024

@zuzanka.zuzu
Ahoj,to si vystihla velmi presne.
Do bodky👍

samarka
8. nov 2024

Ruky preč ,ak je zadaný ...

iceberg
10. nov 2024

Či chces či nie už teraz si dotoho vošla , takže by ťa to trápilo aj keby to bolo aj keby nie, užívaj si to čo máš , zajtra to nemusí byť .

adka176
17. nov 2024

Nooo....a máš problém...fuuu ...nezávidím...

autor
7. dec 2024

@iceberg ďakujem. Veru dnes sme tu zajtra nemusíme 😉