icon

Kam bezpečne schovať vibrátor, keď bývam s rodičmi?

20. okt 2025

Ahojte, stále bývam s rodicmi a dnes som si objednala vibrator. Kde ho mám doma schovať, aby ho nenašli ?

Strana
z2
lienka175
20. okt 2025

a čo Ti chodí mamička upratovať izbičku, či čo? však máš snáď svoj priestor, kde si nemusíš schovávať veci

anonym_93594d
20. okt 2025

@anonym_autor v skrinke? V nočnom stolíku?

anonym_094e7a
20. okt 2025

Mne mama nechodila prehľadávať izbu, do skrine?
Upratovala som si izbu sama.
Prečo by mi tam mama chodila otvárať skrinky
Ja mam väčšie deti a všetky pomôcky máme v nočných stolikoch hneď pri manželskej posteli, aby boli poruke 🤷

autor
20. okt 2025
@lienka175

a čo Ti chodí mamička upratovať izbičku, či čo? však máš snáď svoj priestor, kde si nemusíš schovávať veci

@lienka175 niee, nechodí, čo ste😀 len ja som veľmi paranoidna a nechcem to nechávať len tak v skrini a rozmýšľam teda, že kde je ešte také fajn miesto…

pe_mi
20. okt 2025
@anonym_autor

@lienka175 niee, nechodí, čo ste😀 len ja som veľmi paranoidna a nechcem to nechávať len tak v skrini a rozmýšľam teda, že kde je ešte také fajn miesto…

V skrini niekde vzadu, v krabici a podobne
Keď ti tam nechodí, zbytočne riešiš
Ja by som inak z toho nerobila vedu, je to prirodzené, sexualita
Ako mama by som to brala normálne
Veď aj my v spálni to máme v nočnych stolikoch a keď to deti nájdu, tak to nájdu , neriešime
Nechcem , aby sa to u nás tabuizovalo

viestta
20. okt 2025

Myslis si, ze tvoji rodicia nepreziju ak ho najdu? Alebo snad ta vydedia?

anonym_4fb5be
20. okt 2025

medzi oblecenie, alebo veci do skoly, skatula od topanok s napisom skolske potreby 😃 mne sa vala na posteli, kolko krat sa v noci o nho buchnem🤣

didush27
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kúp si plyšového sediaceho macka a rozpáraj mu bruško a hop tam a daj tam suchý zips

cutespider
20. okt 2025

Kúp si nejakú peknú drevenú truhlicu na kľúčik, tú môžeš niekde vystaviť. A aj keď sa niekto opýta, čo tam máš, môžeš povedať pravdu - všetci si budú myslieť, že žartuješ 😁

januska12323
20. okt 2025

Do skrine alebo šuflíka ako ostatné osobné veci. Keby ti tam aj rodičia chodili môžu byť radi, že nenájdu nič horšie.

krasneleto
20. okt 2025

k nohavickam zahrabat :D

natalka13
20. okt 2025

kolko mas rokov?

gorffika
20. okt 2025

@anonym_autor ak mas pod postelou ulozny priestor, tak este aj tam by sa dal schovat ale podla mna je najlepsie do skrine

anonym_2433db
20. okt 2025

mame do nočného stolíka. 🙂

anonym_6a9d57
20. okt 2025

... otec sedi s dcerinym vibratorom na gauci... dcera sa zhrozene spyta... "co to robis"... "aale, pozeram so zatom futbal"... 🙂

amdornik
20. okt 2025

ja by som ti povedala kam, ale je to neslušné 😀

anonym_40f504
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ho mam v skrini v krabičke a tu krabičku mam v kabelke ktorú nepouzivam

brontofuz
20. okt 2025

daj ho tam kam patrí lol =)))))))))))))))

anonym_d4165f
20. okt 2025

No dúfam že si plnoletá keď riešiš takéto veci.

anonym_d3d106
20. okt 2025

@anonym_autor ja ho mám pod postelnym prádlom🙂len, aby ti ho mama neprevzala od kuriera

anonym_6a9d57
20. okt 2025
@anonym_d4165f

No dúfam že si plnoletá keď riešiš takéto veci.

@anonym_d4165f inac zo zaujimavosti, preco plnoleta? Sex moze mat oficialne od 15, o vibratoroch som nenasiel ziadne obmedzenia...

anonym_d4165f
20. okt 2025
@anonym_6a9d57

@anonym_d4165f inac zo zaujimavosti, preco plnoleta? Sex moze mat oficialne od 15, o vibratoroch som nenasiel ziadne obmedzenia...

@anonym_6a9d57 tieto veci do 18 by mali byť zakázané, lebo si myslím, že deti si majú užívať detstvo a nie sa oň ukracovať. Tínedžer je v podstate stále dieťa. Na sexuálne záležitosti od 18 majú času dosť, nič im neutečie.

sailes
20. okt 2025
@anonym_d4165f

@anonym_6a9d57 tieto veci do 18 by mali byť zakázané, lebo si myslím, že deti si majú užívať detstvo a nie sa oň ukracovať. Tínedžer je v podstate stále dieťa. Na sexuálne záležitosti od 18 majú času dosť, nič im neutečie.

@anonym_d4165f a ty máš koľko rokov?

gribka1
20. okt 2025

Kúp si trezor.

anonym_b14ba1
20. okt 2025
@anonym_094e7a

Mne mama nechodila prehľadávať izbu, do skrine?
Upratovala som si izbu sama.
Prečo by mi tam mama chodila otvárať skrinky
Ja mam väčšie deti a všetky pomôcky máme v nočných stolikoch hneď pri manželskej posteli, aby boli poruke 🤷

@anonym_094e7a By ma hanba fackovala, keby to deti nasli. 🙉 Chapem, ze nie kazdy ma parnera s dobrou potenciou. 🫣

romiada
20. okt 2025
@didush27

@anonym_autor kúp si plyšového sediaceho macka a rozpáraj mu bruško a hop tam a daj tam suchý zips

@didush27 výborný nápad. Už majú aj také zipsovacie plyšové vankúšiky. Len pozor keď pôjde mamina prať ,budú mať s tatkom novú hracku alebo masážny prístroj na boľavé chrbaty 😂

bielasovicka
20. okt 2025

Nosiť so sebou v kabelke 😉

anonym_094e7a
20. okt 2025
@anonym_b14ba1

@anonym_094e7a By ma hanba fackovala, keby to deti nasli. 🙉 Chapem, ze nie kazdy ma parnera s dobrou potenciou. 🫣

@anonym_b14ba1 vibrátor a potenciál partnera ide ruka v ruke ? To mi je novinka
Vibrátor bežne používame na spestrenie, nie kvôli problémom v posteli 😵‍💫

anonym_df4411
20. okt 2025

@anonym_autor To vážne takáto otázka do pléna? Veď netušíme ako bývaš. Ja by som ti poradila použi 3. šuflík vľavo, alebo ho daj do škatule pod tú komodu čo máš vedľa postele. Snáď som pomohla. Ak žiadna skrýša nie je bezpečná, potom jedine tak vo vagíne ho nikto nenájde🙈😉.

anonym_094e7a
20. okt 2025
@anonym_b14ba1

@anonym_b14ba1 *oprava
vibrátor a potenciál partnera ide ruka v ruke ? To mi je novinka
Vibrátor bežne používame na spestrenie, nie kvôli problémom v posteli 😵‍💫

*Partner s potenciou
potenciál môže mať tiež 😃😃

Strana
z2